boyumla başım dertte

yaa 1.55 çok kısa bir boy değil ki senin kafana taktığını anlamıştır birileri üstüne gidiyordur niye dert ediyorsun ki yavrum. bodur tavuk her zaman piliç o kadar geç yaşlanırsın ki müllet çatır çatır çatlar 40 ında yazın biraz basket falan oyna son zamanlada uzarsa uzarsın uzamazsan da allah başka dert vermesin yaaa

Duzenleme: vitamin D takviyesi 50 mg demisim. Microgram olmasi gerek o. 50 miligram tabletler satilmaz zaten.
Eklem olarak bunlarin yani sira sabah aksam her ekmek yediginde ekmeginin icine inek sutunden elde edilmis yag sur. Bitkisel yaglardan degil, inek sutnden.
Inek yagi( ve diger cogu hayvansal gidalar) vitamin D ve kalsiyum icerir. Turkiyedeki urunlerden bilgim yok ama bazi yaglarin icinde balik yaglarida ilave ediliyor. Buda yararlidir.

Bunlarin yani sira aslinda en onmli nokta annenin ve babanin boyu. Boylarini ve kilolarini soylersen teorik olarak senin en fazla varabilicegin boyunu hesaplarim canim.

Eger kafaya taktim diyosan bence denemis olmak icin internette 1 ayda 3-4 cm uzatma egzersizleri diye yaz googledan. Disiplinli sekilde bi cok calisma ve programlar var.Bende bi ara takmistim boyuma. Erkek kardesimle yaptik 2 gun ardi ardina. 3 uncu gun ayaga kalkamadim 1 hafta tokezleyerek yurudum bacak kaslarimi cok zorladigim icin. Cok hirs yapmistim. Sonrada biraktim artik.

hay yaşa, şimdi ben de bunu yazacaktım. konu sahibini mutlu etmek için tavsiye verilebilir ama uzun boylu olmak da kötü bişey gibi lanse edilmiş yok deve yok eşek..yok etek,elbise yakışmaz.(aksine çok yakışır)
ben de 1.70 im.kısa bile buluyorum boyumu keşke 1.75 veya üzeri olsaydım.
konu sahibi, daha gençsin boyun birkaç cm daha uzayacaktır 21 ine kadar. hiçbir şey yapmazsan yüzmeye git.sınava hazırlanıyormuşsun ama illa ki boş vaktin oluyordur.bunu da yüzme ile değerlendirebilirsin.

Basket, voleybol oyna konu sahibesi.

İlik çorbası iç, balık ye, süt iş yoğurt ye yani kalsiyum al bolca. Güneşe de çıkmayı ihmal etme.

Olmazsa da üzülme. Çok kısa değilsin.

Daha uzamazsın, uzasan uzasan en fazla 160 olursun. Kısa fitratlısın.
Şimdi o yaşta alay etmeler çok olabiliyor çevrendeki insanların kalitesine göre. Bir de şu var. Saygı duyulan bir insanla ne olursa olsun pek öyle dalga geçilmiyor. İnsanlar, çevrendekiler sana bazı başka yönlerinden dolayı saygı duymuyorsa görünüşünle alay edecek yer buldu mu kaçırmazlar. Zaten her insanın bir kusuru olur. Herkesle dalga mı geçiliyor? Hayır. Kısacası karakter, karakter, karakter diyorum. Hal ve hareketlerinde saygı yitirilecek, seni küçük düşürecek, etrafa saygısızlık kabul edilecek davranışlar varsa onları düzelt. Bu yaşta ne çok düşmanından bahsediyorsun? Kan davan mı var? Düşmanlık değil, bu sende olan bir takım kusurulu davranışlardan dolayı sevmeyenin, dalga geçenin çoktur gibi geldi bana. Çevrene bakarsan senden daha kısa olup aynı kişilerin alayına maruz kalmayan insanlar da görürsün. Bunlar hep karakter meselesi.

Okudum da, "devede de boy var ama eşek çekiyor" lafı kapak bir laf değil. "Eşek olduğunu kabul mu ediyorsun" derler adama. Karşı tarafa laf vercem diye kendinize güldürürsünüz. Böyle saçma salak laflara gerek yok yani. Uzunluk kısalık gurur duyulacak, utanılacak, birinin üstün, birinin aşağı olduğu durumlar değil. Değiştirilemeyecek özelliklere kafa yormak boş geliyor bana. Ne olursa olsun kendinle barışık olacaksın, kendine saygı duyacak ve duyduracaksın, bence olması gereken bu.

Teorik olarak mümkün değil ama tutun ki 10 santim uzadınız, ne olacak tam olarak?

Hadi 1.55 boyunda olmayı eksiklik kabul edelim. Hayatınızda insanların size karşı kullanacağı tek eksikliğinizin boyunuz olduğunu/olacağını mı sanıyorsunuz gerçekten?

Yaşınız küçük, hevesleriniz normal, yorumlardaki beslenme ve spor önerilerinin bi çoğu da zararı olmayıp faydası olan şeyler deneyin tabi.

Ama asıl önemli olan kusurlarınızla da mükemmel olduğunuzu genç yaşta fark etmeniz.

Sizi seri üretim fabrika malı değil de eşsiz ve insan yapan şey boyunuzdaki kısalıkta, yüzünüzdeki çillerde, ne bileyim kolundaki doğum lekesinde ya da sevimli bi yüze kondurulmuş sert ve keskin bi burunda.

Bunlardan memnun değilseniz olanaklar çerçevesinde çaba gösterirsiniz ama anahtar kelime "siz" memnun değilseniz. Sizi sevmeyen bi insan siz 10 santim uzun oldugunuzda hobbit görmeyecek de elf mi görecek karşısında, başka kulp bulmayacak mı? Size ne o zaman başkalarının ne düşündügünden.

Bunlar eksiklik değil, size karşı kullanılacak koz hiç değil ancak siz gereksiz zayıflık gösterirseniz baskalarının elinde silaha dönüsürler. Boş yere sıkmayın canınızı.

Hepinize cevap veremiyorum mobildeyim kusura bakmayin. Tavsiyeleriniz icin tesekkurler moral verdiniz bana..

Kucuk bir yerde yasiyorum derslerim cok iyi ve asosyal degilim sevgilim de var gezerim bakimliyim da. Surekli etrafimdan bununla ilgili dedikodular duyuyorum iste tipim cok salakgosteriyormus nasil derslerimde iyiymisim. Gittigim dersanede oluyor daha cokbu boyumla dalga ggeçilmesi. Kimseye de bulasmam bulundugum ortamda birine laf sokulsa bile rahatsiz olurum oyle bir tipim. Sadece cok soguk bir yapim var ve bu da kendini begenmis algisi olusturuyor insanlarda. Karakter demissiniz de hakkimda atip tutulmamasi icin derslerimi mi kotulestireyim asosyal mi olayim?

Dunyayi kucuk biylular yoneltdi hep.cevabin bu olsun.uzunun akli tabaninda olur de.gul gec.bende uzun deyilim amma kendimi seviyorum ve birisi bana bunu ima etdiyinde anliyor kendimle barisik oldugumu ve susuyor

Boyum 1.74. Çocuklende uzun sayılırdım. Çok uzun olmasamda dertlenmedim. Valla çogu erkek minyon seviyor. Sen o manyaklara bakma. Elin ayağın sagmı, sağlıklı mısın buna şükret. O kara cahillerden uzak dur.

ben senden de kısayım
eşim de beni hobbit diye sever
ben hiç dert etmiyorum
neden sıkıntı yapıyosun ki?

Soğuk olman bir etkendir muhtemelen. İkincisi ilk mesajımda belirttiğim "çok düşman" meselesi. Her şeyde herkese düşman olan, düşman tavrı takınan, düşman diye bahseden 17 yaşındaki bir kız biraz avam bir hava verir açıkçası. Alaya maruz kalmanda bunun da etkisi var diye düşünüyorum.
Sorularına gelince, güzel özelliklerini bozmak yerine kusurlarını düzelt işte. Mükemmel değilsin ki bana burada iyi yanlarımı mı bozayım o zaman diyorsun... Kötü yanlarını iyileştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…