- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
Dietisyenlik okuyorum acilin.
Senin yapman gereken balik takviyesi( baligin kendisinden alirsan tum besinleri dahada iyi, vucut daha iyi emer o vakit).
Ve bu balik haftada 2 kere olmak uzere.
Bunun yani sira vitamin D takviyesi.
Ucuz markalardan alma, ucuz olunca yararindan daha cok zrari oluyor, kanseri tetikliyor.
Vitamin D takviyesi gramaji 50 mg olabilir. Zarari yok.
Herkes sut ic derler, icinde kalsiyum var derler ama vitamin D siz kalsiyum, kalsiyumsuzda vitamin D hic bi ise yaramaz. Yani gunde 1 paket 1 litelik sut ic, ama vitamin D yani sira olmasi gerek.Kemikleri guclendiren bu iki vitamin ve mineraldir, ikili olmasi gerektir.
Bunun yani sira tavsiyem basketbola yazil.
Hoplamali sporlar yap.
Allah herkesi yakıştığı gibi yaratır şekerim. Kimi arkadaşlar seni üzmemek için uzun boylulari yermis vs vs. Ama bu durum degistirebilecegimiz bir hal değil. Bende şahsen kısa olmak asla istemezdim, bana yakismazdi. Sülün gibi boyum var, çok şükür.
Dediğim gibi kimsenin elinde değil. Kısa olsaydım da eminim kendimi çok severdim. Çünkü değişmez. Her iki durumunda avantajları ve dezavantajları var. Uzun boyda kısa etek vs giymen abes duruyor, bacak boyundan. Kısa boyda elbise giyince, bir uzuna yakıştığı gibi yakışmıyor. Yani kendini bu halinle kabullenip, sev.
Teorik olarak mümkün değil ama tutun ki 10 santim uzadınız, ne olacak tam olarak?Evet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Kucuk bir yerde yasiyorum derslerim cok iyi ve asosyal degilim sevgilim de var gezerim bakimliyim da. Surekli etrafimdan bununla ilgili dedikodular duyuyorum iste tipim cok salakgosteriyormus nasil derslerimde iyiymisim. Gittigim dersanede oluyor daha cokbu boyumla dalga ggeçilmesi. Kimseye de bulasmam bulundugum ortamda birine laf sokulsa bile rahatsiz olurum oyle bir tipim. Sadece cok soguk bir yapim var ve bu da kendini begenmis algisi olusturuyor insanlarda. Karakter demissiniz de hakkimda atip tutulmamasi icin derslerimi mi kotulestireyim asosyal mi olayim?Daha uzamazsın, uzasan uzasan en fazla 160 olursun. Kısa fitratlısın.
Şimdi o yaşta alay etmeler çok olabiliyor çevrendeki insanların kalitesine göre. Bir de şu var. Saygı duyulan bir insanla ne olursa olsun pek öyle dalga geçilmiyor. İnsanlar, çevrendekiler sana bazı başka yönlerinden dolayı saygı duymuyorsa görünüşünle alay edecek yer buldu mu kaçırmazlar. Zaten her insanın bir kusuru olur. Herkesle dalga mı geçiliyor? Hayır. Kısacası karakter, karakter, karakter diyorum. Hal ve hareketlerinde saygı yitirilecek, seni küçük düşürecek, etrafa saygısızlık kabul edilecek davranışlar varsa onları düzelt. Bu yaşta ne çok düşmanından bahsediyorsun? Kan davan mı var? Düşmanlık değil, bu sende olan bir takım kusurulu davranışlardan dolayı sevmeyenin, dalga geçenin çoktur gibi geldi bana. Çevrene bakarsan senden daha kısa olup aynı kişilerin alayına maruz kalmayan insanlar da görürsün. Bunlar hep karakter meselesi.
Dunyayi kucuk biylular yoneltdi hep.cevabin bu olsun.uzunun akli tabaninda olur de.gul gec.bende uzun deyilim amma kendimi seviyorum ve birisi bana bunu ima etdiyinde anliyor kendimle barisik oldugumu ve susuyorEvet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Dusman kelimesi komik olmus evet.sevmeyenim demek istemistim17 yaş
Düşmanım cok fazla
Marsın kılıcı sende galiba
Niye peki bu yaşta sevmeyenin varDusman kelimesi komik olmus evet.sevmeyenim demek istemistim
Genel olarak soguk duruyorum ama bu sogukluk utangacliktan kaynakli. Insanlarda havali ve kendini begenmis bir algi olusturuyor.Niye peki bu yaşta sevmeyenin var
21 yasina kadar uzarsin metak etmeGenel olarak soguk duruyorum ama bu sogukluk utangacliktan kaynakli. Insanlarda havali ve kendini begenmis bir algi olusturuyor.
ben senden de kısayımEvet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Soğuk olman bir etkendir muhtemelen. İkincisi ilk mesajımda belirttiğim "çok düşman" meselesi. Her şeyde herkese düşman olan, düşman tavrı takınan, düşman diye bahseden 17 yaşındaki bir kız biraz avam bir hava verir açıkçası. Alaya maruz kalmanda bunun da etkisi var diye düşünüyorum.Kucuk bir yerde yasiyorum derslerim cok iyi ve asosyal degilim sevgilim de var gezerim bakimliyim da. Surekli etrafimdan bununla ilgili dedikodular duyuyorum iste tipim cok salakgosteriyormus nasil derslerimde iyiymisim. Gittigim dersanede oluyor daha cokbu boyumla dalga ggeçilmesi. Kimseye de bulasmam bulundugum ortamda birine laf sokulsa bile rahatsiz olurum oyle bir tipim. Sadece cok soguk bir yapim var ve bu da kendini begenmis algisi olusturuyor insanlarda. Karakter demissiniz de hakkimda atip tutulmamasi icin derslerimi mi kotulestireyim asosyal mi olayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?