boyumu nasıl uzun gösterebilrim

bicirkiz

Canıma can katan canımsın...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
1.418
19
683
doğru yeremi yazdım başka yer bulamadım ama fikirlerinize çok ihtiyacım var..bir iş başvurusu için boyumu 1 cm uzun göstermöeliyim ölçüm yapılacak fikri önerileri olan varmı ne yaparsam boyumu 1 cm uzun ölçtürebilrim...

toka mantikli ama ya cikar derlerse CADIARZU

ayakkabıları çıkarttırmıyorlarsa biraz kalın tabanlı bir spor ayakkabı giyebilirsin. hadi ayakkabı çıktı diyelim çorabı da çıkarttıracaklarını sanmıyorum. kalın havlu çoraplar var, onlardan giy. toka da tak veya pufidik bir taç da olabilir.

tam ölcüm yapilirken nefesini tut birakma.nefes aldiginda bir gerilme oluyo vücütta 1 cm uzuyormussun diye duymustum.denemeye deger..

thy görüşmeleri gibiyse yandın çorapta giysen de çıkarttıyolar çıplak ayakla ölçtüler bende kilom fazla cıksın diye en agır kemer takmıstım onu bile cıkarttırdılar ya

Son düzenleme:
Akıl boyda değil baştadır

Arkadasın dediği gibi nefesini tut gerilmeden dolayı 1 cm uzuyorsun.

teşekkür ederim zaten o anda elimden geleni yapacağım mecburum ama biliyorsunuz ki çok titiz davranırlar, çorabı ve ayakkabıyı çıkartırlar diye düşünüyorum zaten adamlar elemek içn bahane arıyorlar...toka taksam yada çember taksam onuda çıkarttırırlar...nefes formülünü uygulayacağım..birde hani boy ölçüm aletini tam başının üstünde ayıyorlar ya ona göre bir çare düşünmek lazım ben şunu düşündüm sizcede uygunmu acaba,
boncuk saç taktırmayı düşünüyorum saçlarıma sırf bu boy ölçümü için tepeden itibaren taktırıp açımı açtırmasınlar diyede arka yandan toplarım...onlarında faydası olur dimi kızlar....

benim arkadaşım saçını krape yapmıştı ,üstünü de normal düz tarayıp toplamıştı ,üstten ölçerlerken ne yaparsan yap o saç inmiyor ,1-2 cm fazla çıkarıyor ,bastırsalar dahi saçın kabarıklığı yetiyor ,o kazanmıştı hostesliği ,sende bi dene ..

hatta birde krapeyi spreyle ,üstünü düz topla yine ,dahada kabarır ,sert bir zemin olur ..

mantıklı
ustune toka tak ve arkadasın dedıgı nefes teknıgını dene
her gun barfıks cek
zaten hepsı ıse yaramazsa baska bısı kurtaramas senı sanırım
ve bunlar ıse yarayacaktır bence canımolumunekankayizsmile

1 senemi? bilmiyorum canim onun dogrulugunu. Program once ve sonrasi olcuyolardi bi aralar. denesin yinede bence.

1 senemi? bilmiyorum canim onun dogrulugunu. Program once ve sonrasi olcuyolardi bi aralar. denesin yinede bence.

hmm eger oyleyse iihihoyyyt

ben bi sene fln yapman gerektigini duydum zaten biraktigindada
eski haline donuyomussun:sm_confused:

Tokada taksanız,saçınıza krepe de yapsanız boy ölçerken
onlar hesaba katılmaz arkadaşım.
düz taban ayakkabı giyer içinede bir,iki cm lik birşey koyarsınız
belki işe yarar.

Tokada taksanız,saçınıza krepe de yapsanız boy ölçerken
onlar hesaba katılmaz arkadaşım.
düz taban ayakkabı giyer içinede bir,iki cm lik birşey koyarsınız
belki işe yarar.

ayakkabiyida cikar derlerse:sm_confused:

en iyisi yine nefes taktigi galiba ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…