boyumu nasıl uzun gösterebilrim

boy bu kadar önemliyse bu işe girmek için ayakkabı, çorap v.s çıkarttırırlar. Saçının kabarığınada bakmazlar canım malesef. Merak ettim thy için mi soruyorsun. Eğer onun için soruyorsan boyu sınırda olanların zaten pek şansı yok. Artı ölçümleri profosyonel insanlar yapıyor ve nefes tuttup gergin durarak uzun görünmeye çalışanlar bu insanların gözünden kaçmıyor. Atıyorum boyunu 1.65 falan bilen bir insan bile onların ölçümüne göre 1.62 çıkıyor. Yine de bol şans sana

illaki tokayı ve ayakkabıları çıkarttıracaklar..çıkarmamaları mümkün değil çünkü herkez yetmeyen boyunu bu şekilde istenen boya ayarlayabilir...baya dik durmaya çalış canım oldukça gerin

1 cm mi sadece tmm cnm daha bi dik dur bazilari kendini kasiyor sende bi kac dklik icin yap öyle sirf boyunu bir cm daha uzun göstermek icin :)) en güzel yöntem bence bu azcik kendini zorla 1 cm dik olabilirsin ben dik durursam kendimi 3 cm kadar uzun gösterebiliyorum sende ypa bunu =))

arkadaşlar ben bir yerde sınava gircem ama memurluk için boyu 160 istiyorlar(benimde boyum 159((
ya saçtan ya ayak altından bişeyler yapmak lazım ne yazıkki arkadaşım dediği gibi sert spreyle krape yaprırıp kuaförde balık sırtı ördürsem aaca boyumun yarısı saçtan ibaretmi olur kaydirigubbakcemile3

birde gireceğim sınav polislik, thy gibi genel büyük bir sınav değil, ama yinede mahalli bir idare..torpilllerin bol olduğu bir yer yani..mülakatlarda torpil oluyorda acaba boy ölçümlerinde de torpil varmıdır???

Hostesliğe başvurucaksan torpil bulmalısın bu şekilde boyunda uzayacaktır.

memurluk için bir şey diyemeyeceğim

Son düzenleme:
kendini kas biraz boynunu uzatmaya çalış böle yukarı doğru kaldır kafanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…