Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

KJH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
435
88
73
İstanbul
BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar

Benım ablam da 1.50 :)) çok şirin bence, eğer kilolu değilseniz bence minyon tipli insanlar çok tatlı, ayrıca yaşlarından genç gösteriyor olmaları ileriki yıllar için çok büyük bir avantaj, böyle şeyleri kafanıza takıp üzülmeyin, hayat kısa , boşverin üzülmeye degmez.

Ben 1 50 yim ne olacak...
Kendime özgüvenim de var...
Topuklu giyiyorum ama sevdiğim için gayette hoş duruyor
Bu arada çabukta yaşlanmıyoruz daha genç görünüyoruz

Son düzenleme:

Niye böyle saçma bir nedenden kendini üzüyorsun. Ağlamak ne demek, asıl sinir, üzüntüden dertler gelir.

Nerede uzun boylu erkek görsem, kıssa, minyon kız sevdalısı. Böyle çift çok var, açık açık dile getiren insanlar da çok.

.

Ben de 153 um ama boyumun cok da kısa oldugunu düşünmuyorum çok sevıyorum minyon olmayı ve topuklu gıyıyorum cok da guzel oluyor boşuna kendınızı uzmeyın

ben ben varım canım hadi sen yine 21 yaşındasın ve en aından boyunda fazla kısa degil benimki senden daha kısa ve 26 yaşındayım canım sevgilimle gezerken bile artık çok sıkımaya başladım herkes bize bakıyo sinirim bozuluyo =((((( ama napalım şükretmemiz gerekiyo

Ben 1 50 yim ne olacak...
Kendime özgüvenim de var...
Topuklu giyiyorum ama sevdiğim için gayette hoş duruyor
Bu arada çabukta yaşlanmıyoruz daha genç görünüyoruz

giydiğim hiçbi kıyafeti kendime yakıştırmıyorum pantolonlarımı elbiseleri hiç güzel olmuyor ( topukludan da nefret ediyorum mmaalesef(

Ben de 153 um ama boyumun cok da kısa oldugunu düşünmuyorum çok sevıyorum minyon olmayı ve topuklu gıyıyorum cok da guzel oluyor boşuna kendınızı uzmeyın

aynı boydayız ama ben çocuk gibi görünmekten nefret ediyorum artık hiçkimse bi olgun insan gözüyle bakmıyor

Benim boyumda 1.55 eşimin 1.85 düşünün ama aramızda bu konuda hiç sorun olmadi siz ne kadar kendinizle barışık olup boyunuzdan rahatsız olmazsaniz karşınızdakilerde o şekil davranırlar size. Ben boyumu seviyorum. Allah herkesi belli bir ölçüde yaratmış hiç sorun etmeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 157'yim ve acayip memnunum. yere bir şeyim düştüğünde daha çabuk eğilip alabiliyorum

artı kısa boylu kadınları hep daha kadınsı bulurum. sevimli ve kadınsı.

bn hiç minyon olmak isteyen görmedim hemen boyun kaç diyorlar tanıştıgım insanlar boy herkes için çok önemli

iyi beni anlayan biri çıktı boyu kısa olmayan bi insan anlamıyor bunu. Peki senn boyun kaç

Benim boyum 155cm boyumla da barışığım yaşı küçük göstermenin dezavantajlarını ben de yaşıyorum insanlar çocuk muamelesi yapıyor, fikirlerini önemsemiyor falan ama artık takmıyorum herkes kendinden mesuldur beni takmayanı ben de takmam
Ayrıca bundan yıllar sonra bile ne kadar genç gösteriyorsun iltifatları alacaksın ve bu çok güzel bence

Ya dert ettiğin şeye bak benim ablamda cok kısa ama minyon tipli olduğu için çok daha sevimli geliyo bana , bende 1,74 üm herkez bana kazulet diyo Takmaa yani uzunda olsan kısada insanlarımız illa ki bi bahane buluur tatlımm

ben 29 yaşında tam boyum 1 yürüyemiyomki takma kafana bende çok takardım artık takmıyorum

Senin yaşlarındayken bende boyuma çok takardım.benim boyum 160 normal sayılır ama hep boy komplexim oldu.ancak yaş ilerledikçe bunun avantajı olacak. Yaş ilerleyince hele 30 dan sonra o kadar hızlı değişmeye başlıyorsun ki bide çocuk yaparsan....şu an 37 yaşındayım ama kime söylesem inanmıyor en fazla 25-26 gösteriyorsunuz diyorlar tabiki bu benim gerçek yaşımı değiştirmiyor ama hoşuma gidiyor... Annemim bir lafı vardır bodur tavuk her zaman piliçtir der bende severim bu lafı yaniii. Kıyafetleri yakıştırmaya gelince kışın platform topuk ayakkabı yazın dolgu topuk sandalet giyerim kendimi uzun gösterecek desen ve kıyafetleri seçerim çokta hoş olur hiç takma kafana....

Canım ben de 1.58 im ve kendimi iyi hissediyorum.Çünkü kendimi çok seviyorum özgüvenim yüksek.Özgüvenini yüksek tut ve kendini sev.Kendini her sevmediğinde beynine de bu sinyali yolluyorsun ve diğer insanların da o şekilde dikkatini çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…