BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
Ben 1 50 yim ne olacak...
Kendime özgüvenim de var...
Topuklu giyiyorum ama sevdiğim için gayette hoş duruyor
Bu arada çabukta yaşlanmıyoruz daha genç görünüyoruz
Ben de 153 um ama boyumun cok da kısa oldugunu düşünmuyorum çok sevıyorum minyon olmayı ve topuklu gıyıyorum cok da guzel oluyor boşuna kendınızı uzmeyın
Niye böyle saçma bir nedenden kendini üzüyorsun. Ağlamak ne demek, asıl sinir, üzüntüden dertler gelir.
Nerede uzun boylu erkek görsem, kıssa, minyon kız sevdalısı. Böyle çift çok var, açık açık dile getiren insanlar da çok.
.
ben ben varım canım hadi sen yine 21 yaşındasın ve en aından boyunda fazla kısa degil benimki senden daha kısa ve 26 yaşındayım canım sevgilimle gezerken bile artık çok sıkımaya başladım herkes bize bakıyo sinirim bozuluyo =((((( ama napalım şükretmemiz gerekiyo
iyi beni anlayan biri çıktıboyu kısa olmayan bi insan anlamıyor bunu. Peki senn boyun kaç
evttt canım 1.37 boyum =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?