- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
bende 1,53 boyundayımBEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
o konu aça kişiyi biliyorum. Senin eşin demi kısa ve sennin boyun kaç. Hem bn öyle manken gibi olmak fln istemedim boyum 1 60 olsaydı ya çocuk gibi olsaydım sadece bunu isterdim
Benlen kocamın arasında da 30 cm var
Yanlız ben şuna takıldım neden platform topuk giyme dedin :44:
pek çok doktorlara gittim ama nafile hiç sonuç çımadı
hep topuklu giydiğine göre demek ki o da biraz boyuna takılmış takılmayan yok bnce
bende 1,53 boyundayım
ve çok seviyorum bu halimi
her yere sığabiliyorum
çok daha şirin, naif, minyon oluyoruz
olduğumuz yaştan daha küçük gösteriyoruz
ne giysek yakışııyor
kendini sevmezsen bu halinle
kimse de seni sevmez beğenmez
kısa boylu olmayı avantaja çevirmelisin
ben herkesten farklı olduğumu düşünüyorum
bu beni mutlu ediyor
etrafına bak, herkes aynı boyda nerdeyse
bi özellikleri yok
oysaki bizim bi farkımız var üzülmeye hiiiiiiiiiç gerek yoook
Topuklu ayakkabıyı boyumuza taktığımız için değil hoşumuza gittiği için giyiyoruz
hadi yaa bnm de denemedgm şey kalmadı internetteki siteleden ama yok yok. Boy uzatma ameliyatı diye bi ameliyat yapıyorlar ama onun da maliyeti aşırı derecede yüksek(((
Sana artı katacak bir boy değil ama öyle üzülüp kahrolacak bir boyda değil topukla kurtaracağın bir boy
hem hayatında değiştiremeyeceğin şeyleri kafana takıp üzülme üzüldüğün yanına kalır.
bn hiç minyon olmak isteyen görmedim hemen boyun kaç diyorlar tanıştıgım insanlar boy herkes için çok önemli
BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?