• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

Az once baska bir konuya yazdim...
Evet ben de kisalar arasindayim ama bunu hic sorun etmedim cunku edilebilecek birsey olarak gormuyorum...

Bi tek mutfakta ust raflara uzanamamak dert oluyor :)) onda da sandalye isimi goruyor...
Marketler desen... gorevliler bosuna mi maas oluyor, soyluyorum sepetime koyuversinler bi zahmet ;)

Kendinle barışık olmaya bak, daha 21yasindasin, hayatinin en canli en guzel yillarini elinde olmayan bir sebebe takilarak gecirmeye deger mi?

Ben de isterdim soyle manken gibi olayim, 170de kesmez acilisi direkt 180den yapardim :)) ama gel gor ki bendeki malzeme bu kadar... dertlenip aglayalim mi simdi...
Hayatin boyunca senin bir parcan olan seyi kabullenip merdiven gibi cozumler uretmeye bak derim ;) Uzun es de her daim yaninda , epey kolaylik saglar...

Bu arada es demisken onu da tam tarif ettigim gibi buldum, noktayla virgul geziyoruz cok da memnunuz halimizden ;)

Konu boy olunca hep o konuya dair yazdim ama yine senin gibi boyundan yakinan ve ozguvenden oturu cekimserlik diye konu acan bir arkadasin konusuna bakmani da oneririm... ;)

Ya dert ettiğin şeye bak benim ablamda cok kısa ama minyon tipli olduğu için çok daha sevimli geliyo bana , bende 1,74 üm herkez bana kazulet diyo :ssz: Takmaa yani uzunda olsan kısada insanlarımız illa ki bi bahane buluur tatlımm :16:

ama ben hayattan soğudum gerçekten artık ablan nasıl peki o üzülürmü boyuna en sinir oldgm hiçbi kıyafet üzerime olmuyor

Ya benim gibi 1.80 olsaydınız.. Topuklu giyince Faruk abi gibi oluyorum. Bence boyunuzu dert etmeyin derim. :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Az once baska bir konuya yazdim...
Evet ben de kisalar arasindayim ama bunu hic sorun etmedim cunku edilebilecek birsey olarak gormuyorum...

Bi tek mutfakta ust raflara uzanamamak dert oluyor :)) onda da sandalye isimi goruyor...
Marketler desen... gorevliler bosuna mi maas oluyor, soyluyorum sepetime koyuversinler bi zahmet ;)

Kendinle barışık olmaya bak, daha 21yasindasin, hayatinin en canli en guzel yillarini elinde olmayan bir sebebe takilarak gecirmeye deger mi?

Ben de isterdim soyle manken gibi olayim, 170de kesmez acilisi direkt 180den yapardim :)) ama gel gor ki bendeki malzeme bu kadar... dertlenip aglayalim mi simdi...
Hayatin boyunca senin bir parcan olan seyi kabullenip merdiven gibi cozumler uretmeye bak derim ;) Uzun es de her daim yaninda , epey kolaylik saglar...

Bu arada es demisken onu da tam tarif ettigim gibi buldum, noktayla virgul geziyoruz cok da memnunuz halimizden ;)

Konu boy olunca hep o konuya dair yazdim ama yine senin gibi boyundan yakinan ve ozguvenden oturu cekimserlik diye konu acan bir arkadasin konusuna bakmani da oneririm... ;)

o konu aça kişiyi biliyorum. Senin eşin demi kısa ve sennin boyun kaç. Hem bn öyle manken gibi olmak fln istemedim boyum 1 60 olsaydı ya çocuk gibi olsaydım sadece bunu isterdim

Boyun 160, kisayim tatliyim mutluyum :D minyon tipliler her zaman avantajlidir. Cok kilolu degilseniz tabii

Benimde kısa ama zayıfım ve gayet tatlı göründüğümüzü düşünüyorum. Ayrıca bizim topuklu giymek gibi bir artımız var. Erkekler düşünsün :34:

ama ben hayattan soğudum gerçekten artık ablan nasıl peki o üzülürmü boyuna en sinir oldgm hiçbi kıyafet üzerime olmuyor

Gayeet memnun topuklu giyer zaten sürekli ozaman da boy farkı pek kalmıyor aramızda hem topuklu ayakkabı kadını daha dişi gösterir alışmaya çalış bence eminim çok yakışır :21: ablam artık düz ayakkabı giyemez oldu topukluya alıştığı için :10:

Niye böyle saçma bir nedenden kendini üzüyorsun. Ağlamak ne demek, asıl sinir, üzüntüden dertler gelir.

Nerede uzun boylu erkek görsem, kıssa, minyon kız sevdalısı. Böyle çift çok var, açık açık dile getiren insanlar da çok.

.

kocam ve beni örnek vermıssın teşkürr ederim..

ben 1.63

kocam 1.86

konu sahıbıne önerım,

sacını dötune kadar uzatma..

platform topuk asla gıyme..

önemlı olan buyun kısa olması degıl,vücudun fit olmasıdır..

bn hiç minyon olmak isteyen görmedim hemen boyun kaç diyorlar tanıştıgım insanlar boy herkes için çok önemli :(

Sen de "son olctugumde 180di ama belki boy atmisimdir 85falan olabilir" de gul gec.;))
Oyle gereksiz soruya boyle yanit verilir...

Hakkaten merak edip soran arkadasin varsa soylersin tabi, bu utanilcak birsey degil ki hem.
Ama her yeni tanistigin insan soruyorsa, boyundan once sormasi gereken daha farkli ozelliklerin olmali diye dusunuyorum...

Yani demem o ki herkesin merakini gidermek zorunda degilsin, bir de bunu ozguven kaybi yasadigin icin ezik ezik soylemek zorunda hic degilsin!

Senin yaşlarındayken bende boyuma çok takardım.benim boyum 160 normal sayılır ama hep boy komplexim oldu.ancak yaş ilerledikçe bunun avantajı olacak. Yaş ilerleyince hele 30 dan sonra o kadar hızlı değişmeye başlıyorsun ki bide çocuk yaparsan....şu an 37 yaşındayım ama kime söylesem inanmıyor en fazla 25-26 gösteriyorsunuz diyorlar tabiki bu benim gerçek yaşımı değiştirmiyor ama hoşuma gidiyor... Annemim bir lafı vardır bodur tavuk her zaman piliçtir der bende severim bu lafı yaniii. Kıyafetleri yakıştırmaya gelince kışın platform topuk ayakkabı yazın dolgu topuk sandalet giyerim kendimi uzun gösterecek desen ve kıyafetleri seçerim çokta hoş olur hiç takma kafana....

ben gençliğimi yaşayamadımki yaşlanınca gnç olsam ne olcak :(( hem bnm de boyum 1 60 olsa hiç üzülmezdim tam istedgm boy 1 60 :((

Sen de "son olctugumde 180di ama belki boy atmisimdir 85falan olabilir" de gul gec.;))
Oyle gereksiz soruya boyle yanit verilir...

Hakkaten merak edip soran arkadasin varsa soylersin tabi, bu utanilcak birsey degil ki hem.
Ama her yeni tanistigin insan soruyorsa, boyundan once sormasi gereken daha farkli ozelliklerin olmali diye dusunuyorum...

Yani demem o ki herkesin merakini gidermek zorunda degilsin, bir de bunu ozguven kaybi yasadigin icin ezik ezik soylemek zorunda hic degilsin!

off engel olamıyorum işte bu boyum yüzümden hep eziğim :( zaten güzel bi fiziğim yok onun dışında güzel bi yüzüm olsa onla övünürdüm ama o da yok.:( hem bu devirde zaten herkes dış görünüşe bakıyor ..

ben 1.63

kocam 1.86

konu sahıbıne önerım,

Benlen kocamın arasında da 30 cm var :37:

Yanlız ben şuna takıldım neden platform topuk giyme dedin :44:

Gayeet memnun topuklu giyer zaten sürekli ozaman da boy farkı pek kalmıyor aramızda hem topuklu ayakkabı kadını daha dişi gösterir alışmaya çalış bence eminim çok yakışır :21: ablam artık düz ayakkabı giyemez oldu topukluya alıştığı için :10:

hep topuklu giydiğine göre demek ki o da biraz boyuna takılmış takılmayan yok bnce

BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
iyiki cüce değilsin bunun için dua et bence

BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar

Canım takma kafana kaliteli parfümler küçük şişelerde olur :))))

Bence minyon olmak bi avantaj kendine yakışanı bulacaksın o kadar...ne demek hiç bir şey yakistiramiyorum ben minileri en çok kısa boylu kadınlara yakistiririm valla daha sevimli ve kadinsi oluyo...

ben 1.63

kocam 1.86

konu sahıbıne önerım,

Eniştenin bir bildiği var, bence de çıtır hatunlar çok hoş. Ne giyseler yakışıyor bir kere. Eller ayaklar da küçük oluyor. O vitrinde cici cici duran ayakkabıların hiç biri bana olmuyor mesela.

.

ah be tatlim hic üzülme ;) benim bi arkadasim 147 mi 148 mi ne .amaaaaa onda ki özgüven kimsede yok .bildigin Atom karinca :1:

bence boya takma sen :34:

Back
X