Evet bende kendilerini ispata giriştikleri için anlatmak istemedim daha fazla ben de yorumunu bu şekilde anladim konu sahibinin...
Dediginiz gibi 1.50 boyunda olup sooyyleee 1.70 1.80 olsaydim mi denir yoksa 1.60 olsam iyi olurdu yeter bana mi denir?
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
işte benim hayyalim. bumudur budur.
BEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
Acaip saçmalamışsın sence ego tatminine ihtiyacım olsa bile bunu sanalda beni hiç görmemiş insanlar üzerinden mi yaparım..proporsiyondan bahsediyosun iyi hoşta mantık hatası yapmışsın 1.50 boyunda bir insanın bacak boyunun uzun olma ihtimali var mı ?
İstediğim konuya istediğim yorumu yazarım! Eğer kısa boylu arkadaş 1.73 boyundakine senin boyunda olmak istemezdim kadına kısa boyluluk yakışıyor yazabiliyorsa bende bir kadına ne yakıştırdığımı çok net yazarım bu insana..ha sen kaldıramamışsın belliki yazdıklarımı o da senin sorunun
Haklisin cnm bende o yoruma takilmistim insanlar moral werio hanfendi uzun boylulari elestiriyo iste allah bilmiste wermis sukret dimi oyle cvba boyle cvp
Bu arada boyum 1.78 cokta sewiyorum tek kotu yani herzaman topuklu giyememek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Harika bir boyun var ne giysen manken olursun uygun kiloda ve fizikteysen..basit bir jean tişört bile sende dikkat çeker ..sen topuklu giyince model olursun kısa boylular giyince normal boyda insan olurlar aradaki tej fark o..bence rahat rahat giy zaten artık platform modası yok stiletto kullanabilirsin
Kısa boyluların uzun boyluları, uzun boyluların kısa boyluları yerdiği sayfalarca uzayan bir konu.
Keşke herkes kendini sevse de böyle sorunlar olmasa..
bazı yorumları okuyunca direk gülesim geldi
insanların kendini övmesi biraz komik görünüyo açıkçası
kız burda dertleniyor millet gelmiş ay mankenim ay yerler sallanıyor yürürken dehşet seksiyim diyor çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?