konu sahibi bu kadar uzun olmak istemezdim zaten demişş
o kadar uzun boyda gözüm yok normal boylu olsam yeter dese anlarım da
bi geçin o safsataları allasen kim manken gibi boya sahip olmak istemez ki
uzun boyluları yerecek yer aramayın allasen..
1.70 boyundayım keşke topuklu giyebilsem de biraz daha uzatabilsem boyumu
turk erkekleri uzun sevmedigi icin ruslara salyalari akiyor ya:) en seksi kizlar kisa boylular, butun erkekler minyon kadin seveerr diye yorum yapan arkadaslarin topuklu giy diye tavsiye vermesi de cok tatli oldu yamadem kisa seviyorlar neden uzun gozukmeye çalışıyorsunuz ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevilla canım senin ne kadar mükemmel olduğunu tüm forum biliyor, hepimiz sana bayılıyoruz zaten.Bir kadına kısa boy daha iyi mi oluyor? Bunu ancak kısa boylu türk kadını söyler zaten :) kısa boylu demek kısa bacak demek..kısa bacaklı kadının güzel vücutlu olma şansı zaten yok eğer öyle olsa tüm modeller upuzun bacaklılardan seçilmezdi..
Boyum 1.70 keske 1.75 olsaydım..mini eteğimi topuklumu giydiğim zaman bildiğin model oluyorum herkeste bayılıyorha kısa boylular küçük gösterir olayı çok komik bir argüman ayrıca :) yasım 27 ve bana çoğu zaman reşit olup olmadığım soruluyor..genç durmak yüzle alakalı bir durum boyla değil...boyla genç duran tek insan tipi ÇOCUKTUR..
Bişey yazmıcamtım ama burda sana destek olmaya çalışan arkadaşa senin boyunda olmak istemezdim diyebildiğine göre benim yorumumuda kaldırabilirsin
Sevilla canım senin ne kadar mükemmel olduğunu tüm forum biliyor, hepimiz sana bayılıyoruz zaten.
Acaip saçmalamışsın sence ego tatminine ihtiyacım olsa bile bunu sanalda beni hiç görmemiş insanlar üzerinden mi yaparım..proporsiyondan bahsediyosun iyi hoşta mantık hatası yapmışsın 1.50 boyunda bir insanın bacak boyunun uzun olma ihtimali var mı ?
İstediğim konuya istediğim yorumu yazarım! Eğer kısa boylu arkadaş 1.73 boyundakine senin boyunda olmak istemezdim kadına kısa boyluluk yakışıyor yazabiliyorsa bende bir kadına ne yakıştırdığımı çok net yazarım bu insana..ha sen kaldıramamışsın belliki yazdıklarımı o da senin sorunun
turk erkekleri uzun sevmedigi icin ruslara salyalari akiyor ya:) en seksi kizlar kisa boylular, butun erkekler minyon kadin seveerr diye yorum yapan arkadaslarin topuklu giy diye tavsiye vermesi de cok tatli oldu yamadem kisa seviyorlar neden uzun gozukmeye çalışıyorsunuz ki?
hem birşey yazmicaktim diyosn hem yazmissin resmen dayanamayıp.güzel olmak için uzun bacak şart değil canim.sen kafayi bozmusun uzun bacaklara.kisa olup güzel ve citir olan bi suru hatun var valla mühim olan bunu çevreye yansıtabilmek.sen kazuletlerdensn deseneeBir kadına kısa boy daha iyi mi oluyor? Bunu ancak kısa boylu türk kadını söyler zaten :) kısa boylu demek kısa bacak demek..kısa bacaklı kadının güzel vücutlu olma şansı zaten yok eğer öyle olsa tüm modeller upuzun bacaklılardan seçilmezdi..
Boyum 1.70 keske 1.75 olsaydım..mini eteğimi topuklumu giydiğim zaman bildiğin model oluyorum herkeste bayılıyorha kısa boylular küçük gösterir olayı çok komik bir argüman ayrıca :) yasım 27 ve bana çoğu zaman reşit olup olmadığım soruluyor..genç durmak yüzle alakalı bir durum boyla değil...boyla genç duran tek insan tipi ÇOCUKTUR..
Bişey yazmıcamtım ama burda sana destek olmaya çalışan arkadaşa senin boyunda olmak istemezdim diyebildiğine göre benim yorumumuda kaldırabilirsin
konu sahıbı azcıkta olsa rahatlasın dıye mı dedın, yoksa cıdden olmak ıster mıydın?Üzülmeyin anam mesela topuklu kısa boylulara daha çok yakışıyor. Ben de kisayim 160im ama daha kısa olmak isterdim açıkçası
konu sahıbı azcıkta olsa rahatlasın dıye mı dedın, yoksa cıdden olmak ıster mıydın?
farklı bir bakıs acısıGerçekten olmak isterdim. Sevdiğim adamla aramda on cm falan fark var o yüzden kısa olsaydım keşke biraz daha :) güzel birşey bence ya kisa olmak yirmi cm topuklu bile giyersin bunu 170 boyunda bi kız giyse garip olur mesela
farklı bir bakıs acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?