İyi akşamlar kızlar.konumu okuyanlar bilir ama kısa bir hatırlatma yapayım.ben babamın borcu için kredi çekmiştim ve aylık 700 onu ödüyorum ama bu aydan sonra öğrenim kredim başlayacak ve kardeşimin 300 tl dersane masrafı var onu da ben ödeyeceğim :18: artı kredi kartım var 3 tane ve bütün çeyizlerimi onlarla aldığım için onların da ekstresi yüklü geliyor.
Sonuç olarak 2100 lirayla ayın sonunu zor getiriyorum.artık hesap yapmaktann beynim basmıyor. Size sorum şu :Bileziklerimi bozdurup bu kredi borcunu kapatayım mı ? yoksa bilezikler kenarda kalsın mı altın düşükken :26: yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
birgün olur yüklü paraya ihtiyaç duyabilirsin eğer borcunu maaşınla ödeme şansın varsa bence ödemeye devam et. kalsın altınların. ayrıca seni tebrik ederim kendini ailene adamışssın. Allah razı olsn senin gibi evlattan.
hatırladım diger konunuzu. yaranamadıgınız ailenize fedakarlık yaparken dikkat edin kendi saglıgınızdan olmayın.
sorunuza gelınce, bılezıklerınıze dokunmayın sonra cok pısman olursunuz.
monacigim bileziklerin dursun su an altinin fiyati oldukca dusuk..
yaz gelsin dugun sunnet derken biraz daha cikar fiyati bu kez buna uzulursun bence.
birde altin hesabi yap cnm cikinca bozdur dusunce al filan.
yalniz ailenden yavas yavas uzaklas ikide bir dile getir yetistiremedigini bilsinler
kari koca calisiyorlar diye cok yuklenmesinler sana
Altın fiyatları şuan düşük normalde bozdurmayın derdim ama elim sıkışık diyorsunuz bozdurunca bütün kredi borcun kapanacaksa bozdur derim en azından aylık 700 liralık kredi masrafından kurtulursun.Kardeşinin dershane parasını niye sen ödeyeceksin baban niye ödemiyor.İyi akşamlar kızlar.konumu okuyanlar bilir ama kısa bir hatırlatma yapayım.ben babamın borcu için kredi çekmiştim ve aylık 700 onu ödüyorum ama bu aydan sonra öğrenim kredim başlayacak ve kardeşimin 300 tl dersane masrafı var onu da ben ödeyeceğim :18: artı kredi kartım var 3 tane ve bütün çeyizlerimi onlarla aldığım için onların da ekstresi yüklü geliyor.
Sonuç olarak 2100 lirayla ayın sonunu zor getiriyorum.artık hesap yapmaktann beynim basmıyor. Size sorum şu :Bileziklerimi bozdurup bu kredi borcunu kapatayım mı ? yoksa bilezikler kenarda kalsın mı altın düşükken :26: yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Pişman olurum diye düşünüyorum ama krediyi kapatınca 600 lira faizini ödememiş olacağım.4 bilezikten bundan daha fazla kar edemem bence
Altın fiyatları şuan düşük normalde bozdurmayın derdim ama elim sıkışık diyorsunuz bozdurunca bütün kredi borcun kapanacaksa bozdur derim en azından aylık 700 liralık kredi masrafından kurtulursun.Kardeşinin dershane parasını niye sen ödeyeceksin baban niye ödemiyor.
ben o kadar inan ki anlamam bu islerden.
600 tl kar edeceksen sen dogrusunu bilirsin ama ailene dikkat et emi cnm?
Yarın 20 gün olacak annemle konuşmuyorum zaten .bu süre içinde de psikolojik olarak çok yıprandım
Pişman olurum diye düşünüyorum ama krediyi kapatınca 600 lira faizini ödememiş olacağım.4 bilezikten bundan daha fazla kar edemem bence
elinizde hazır bozanileceğiniz altın varken faiz ödemenin ne anlamı var ki?Krediyi kapatın her ay köşeye üç beş atın gene biriktirirsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağolun Allah razı olur inş da ailemi razı edemediğim aşikarmaaşımla ödeme şansım var ama kıt kanaat yetişiyor maalesef bu ay bi 200 lira ekstradan harcamam çıksa ,çıkaramam yani o parayı.öğretmen maaşımla eşimden para istediğim zamanlar oldu yani :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?