- 31 Temmuz 2020
- 390
- 972
- 53
- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...Neden bozulmuş anlamadım?
Adam kötü ne yapmış onu da anlamadım.
İlla kendisi mi inip alması gerekiyordu?
Arkadaşınızın ayağı mı yoktu?
Ben az önce ne okudum?
Hareket yazmak istemiştim. Klavye azizliğiKendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
neye bozulmuş ki?adam markete getirmiş su alacağı içinde bozuk para var al gel demiş ne var bunda?Bu kadar premses olmayın sonra erkekler türk kızı kezban diye yapıştırıyorlar etiketi.
Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Yok yaa 200 TL için olur mu. Kendisi inip alsaydı diye beklemişAdam şöför, aracı uzun süreli parketmeye gerek olmadığı için içinde durması mantıklı, gerekirse çekecek.
Kız bana su almaya inmedi diye mi bozuldu, max 2 tl olan su için 200 TL vermedi diye mi?
Çok itici yaptığı kızın yaptığı haraket.
Bence çocuğa ayıp olmuş gönlünü alsın xDBilmiyorum ya bana biraz ters geldi gibi ama bilmiyorum bakalım cogunluk sizin fikrinizdeyse demekki biz yanlış düşünüyoruz
Haklı olabilirsiniz bilmiyorum belkide arkadasım oldugu için onun gözünden bakmaya çalışıyorum iyi ki yazmışım buraya simdi okuyup yanlış yaptıgını anlar belkiBelki daha kibarlık olabilir ama almadı diye de yok arabadan inmeler su içmekten vazgeçmeler nedir? Öyle ki adam beni marketin önünde durdursa para al git dese sağol canım bende var der iner kendi suyumu kendim alırım. Aklıma bile gelmez bu tepkiler.
Ama o zaman adamın aracı uygun yere parketmesi gerekiyor...durdur parket geri kalk 30 sn'lik bi su alışverişi için..Yok yaa 200 TL için olur mu. Kendisi inip alsaydı diye beklemiş
Yok yaa 200 TL için olur mu. Kendisi inip alsaydı diye beklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?