- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
Bir yıla yakındır beraberler. Su parası istememiş işte susadım demiş sadece. Yani eline o parayı almak istememiş. Bozuk veya kağıt sorun değil, parayı istememiş sadece ağrına gitmiş. Bide araba park edilmeyecek bir yerde değilmiş. Sessiz sakin Bir caddede durmuş zaten market için
Hangi dünyada nasıl bir erkekle karşılaştınız bilmiyorum ama bana konuda tek anormal gelen arkadaşınızın davranışları. Yani bende araba kullanırken direksiyondan inip almam, aynı şekilde eşimden de direksiyondan inip almasını beklemem.Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Ya adam susadım dese, ben iner onun suyunu da alırım, arabayı stop etmesin diye...ee sevdiğim zaten bu benim diye, ha bi de jest yapmış habersiz yanıma gelmiş falan...
Acaba biz mi yanlış yapıyoz
Hayır ya adamdan su istemiş işte. Susadım, üzerimde para yok diye. Öpücükle mi nedir ya o kadar da değilHani cüzdanı yoktu yanında parayı istememiş diyorsun da marketten öpücükle mi alacak suyu.
Yani eline o parayı almak istememiş.
Ay adamların bizi öpüp başlarının üstünde gezdirmeleri lazım ama kıymetimiz bilinmiyor hahah. Böyle sudan sebepler için olay çıkarmak lazım demek ki öğreniyoruz işte bişeylerYa adam susadım dese, ben iner onun suyunu da alırım, arabayı stop etmesin diye...ee sevdiğim zaten bu benim diye, ha bi de jest yapmış habersiz yanıma gelmiş falan...
Acaba biz mi yanlış yapıyoz
Yaa arkadasım sonuçta ben dogru bakamayabilirim haklısınız. Cok sevdiğim Bi arkadasım oldugu için zaten size danışmak istedim. Çünkü naparsa yapsın bana batmıyor. Yorumlarınız için çok tşk ederim en dogrusu sizin yazdıklarınız. Yoksa herkes aynı fikirde olmazdıArkadaşınızın tavrı hiç hoş değil. Adam sadece su alınacağı için bozuk para orda diye belirtmiş. Koskoca insan suyunu kendi alabilir değil mi? Yoksa şu çantasını bile yanındaki erkek taşısın modundaki insanlardanmı
Sizinde arkadaşınızın yaptığı absürtlüğü desteklemeniz garip geldi..
Çocuğa bak saf ya.. Sevgilisinin prenses triplerine girdiğini bilmiyor, neye alındığını kestirememiş belli ki.Kızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D
bu ne demek
parayı adam harçlık vermemiş ki
su alması için bozuk paraların yerini söylemiş
ya cidden her şeyden anlam çıkarmak çok zor değil mi
biz yıllarca bozuklukları arabanın kenarında biriktirip o para ile pazara gittik
ben hamileydim babamlar doğuma geldiklerinde pazara eşim ile babam gittiler
eşim her zamanki gibi bozuklukları çıkarmış arabadan babam tutmuş paraları, eşim almış taşımış, o da adamlara bozukluklardan paraları ödemiş
şimdi arkadaşınız olsa boşanırdı mazallah babama bozuk paralarını verdi diye oysa babam çok takdir etmişti
su ekmek vs bozuk para ile alınır
hatta araba kalabalık ise de hemen bozuk parası olan bende var bozukluk diye atlar
arabayı kullanan dışındaki kişiler yaşlı değilse, hasta değilse diğer kişilerden biri iner ve alır
arkadaşınızın çok arabalı hayat deneyimi yok galiba
biz küçükken de böyleydi 40 yaşıma geldim bu böyle yandaki iner alır gelir
hani derseniz kıyafeti uygun değildi onu da adam söyleseydi cidden adam alırdı zira erkek onun kıyafetinin uygun olup olmadığını düşünmez
Susadım dediği anda, adamın koşarak gidip su alıp prensese içirmesi lazımdı eliyle, arkadaşınız haklı
Yaa adam ne kadar kibar.. Arkadaşınız tam tersi hanzoKızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D
Daha cicim aylarındalar sanırım. Adam neye özür dilediğini anlamamıştır bile. Trip yemektense özür dilerim böylece konu uzamaz deyip dilemiştirÇocuğa bak saf ya.. Sevgilisinin prenses triplerine girdiğini bilmiyor, neye alındığını kestirememiş belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?