- Konu Sahibi Yumusaksurat
Flört zamanlarında olur böyle alınganlıklar ortada önemli bir durum yok gibi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adamin inip almasi lazimdi.Ben boyle seylere dikkat ederim.
Eşim bir kere biyere girerken benden önce girmişti mesela hiç sevmediğim şeylerdir ama kiyamet kopmadi sadece beni arkada biraktin dedimyani dikkat ediyor.
Yol ortasinda arabadan inip bu kadar abartacak birşey göremedim. Normalde kibar, dusunceli demişsiniz, boşluguna geldi herhalde.
Olabilir bazen saçma davranişlar, bu kadar abartmasin arkadasiniz, fazlasi insani usandirir çünkü.
ahaha
görgü kurallarına göre gerçekten bir yere girerken kadının önce girmesi gerekir, çıkarken de önce erkek çıkmalı :)
Özetle bir piremses sendromu vakası.Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Sen nasıl hala evlisinBenimkinin de motor kullandığımız dönem indirip bariyer kaldırtmışlığı var ha bir de motorun aküsü bittiğinde eşimi ve motoru ittirmişliğim de var inip su almak ne ki![]()
oyle olsaydı konu sahıbı adam kalkıp kendısı gıdıp almalıydı seklınde dusunmezdı yanı mevzu neden bozuk para ve neden aracı kenara cekıp park edıp ınıp kıza su alıp getırmedı sorunu :)Sorun bence adamın üslubu. Aşkım şurada bozuk paralar var araba gelir çekmek zorunda kalabilirim sen alıver iki dk falan dese sorun olmazdı herhalde. Tamam abarti bi şey değil belki ama bana da sevgilim öküz gibi bir tavırla surda para var git al gel dese ben de bozulurdum. Söylemek var söylemek var bence kız da adamın söyleme şekline bozulmuş eylemden ziyade
ayy sahsen benım yuregım cekılır aracı park edecekde ınıp alıp gelecekde , ben olsam hemen ıner alır gelırım ıncelık beklenecek konuları yanlıs secıyor kadınlarYorumlarin hepsini şimdi okudum.
Tamam kızın verdiği tepki aşırı aşırı abartı ama beklentisinden dolayı premses diye çok fena gömülmüş.
Evet premses degiliz ama arada öyle davransa adamlar fena mı oluyor yani?
Biz de kibarlıktan kırılmıyoruz her dakika ama bazı ufak tefek beklentilerin yapilmasi insani mutlu edebilir.![]()
Kocam hep beni arabadan indirip aldırıyor birseyler. Boşamak lazım demekMerhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
kadın kadın dıyenler erkekcı kesılmıyor buranın adı kadınlar kulubu olabılır ama bız kendı aramızda konusuyoruz dıye karsı tarafa da haksızlık edemeyızYa arkadaslar hepinizin fikirlerine sonsuz saygı duyuyorum ama prenses felan biraz tuhaf oldu sanki. Arkadaşım alınmış olabilir, aslında paranın bozukluğu değil mesele sanırım ben dogru yazamadım. Ona in alda gel demesi zoruna gitmiş. Herkes kocasından örnek vermiş te bu kocası değil sevgilisi. Daha hoş tutulur ya insan sevgili iken. Konu saptı gitti anlamadım. Bir soru sorduk haklısınız yada haksızsınız demek varken yerden yere vurmak fazla oldu. Kadın, kadın diyenler birden erkekçi kesiliyor. Ben anlamıyorum. Hayır tabiki kimse kimsenin uşağı değil ama uşaklıkla ne alakası var ki neyse herkese teşekkür ederim arkadasım adına...
.
Ya arkadaslar hepinizin fikirlerine sonsuz saygı duyuyorum ama prenses felan biraz tuhaf oldu sanki. Arkadaşım alınmış olabilir, aslında paranın bozukluğu değil mesele sanırım ben dogru yazamadım. Ona in alda gel demesi zoruna gitmiş. Herkes kocasından örnek vermiş te bu kocası değil sevgilisi. Daha hoş tutulur ya insan sevgili iken. Konu saptı gitti anlamadım. Bir soru sorduk haklısınız yada haksızsınız demek varken yerden yere vurmak fazla oldu. Kadın, kadın diyenler birden erkekçi kesiliyor. Ben anlamıyorum. Hayır tabiki kimse kimsenin uşağı değil ama uşaklıkla ne alakası var ki neyse herkese teşekkür ederim arkadasım adına...
.
Paranin bozuklugu degil zaten mesele. Arkadasiniz gerçekten kaprisli. Arabadan inip hemen su alip gelmek icin direksiyondaki insanin inmesine gerek yok.Ya arkadaslar hepinizin fikirlerine sonsuz saygı duyuyorum ama prenses felan biraz tuhaf oldu sanki. Arkadaşım alınmış olabilir, aslında paranın bozukluğu değil mesele sanırım ben dogru yazamadım. Ona in alda gel demesi zoruna gitmiş. Herkes kocasından örnek vermiş te bu kocası değil sevgilisi. Daha hoş tutulur ya insan sevgili iken. Konu saptı gitti anlamadım. Bir soru sorduk haklısınız yada haksızsınız demek varken yerden yere vurmak fazla oldu. Kadın, kadın diyenler birden erkekçi kesiliyor. Ben anlamıyorum. Hayır tabiki kimse kimsenin uşağı değil ama uşaklıkla ne alakası var ki neyse herkese teşekkür ederim arkadasım adına...
.