Bozuk para uzatmak

Bozulacak bir durum yok. Üstüne bir de arabadan inmeler, uzak yerde hem de. Ustu başı müsait değil. Yanında para yok.
Yaptığın ben şöyle yorumluyorum,
Nasılsa beni burda bırakamazsin beni ikna et uğraş ben direnicem ama, güya zorla bindir arabaya. Sonra surat asicam ki kendini suçlu hisset, gönlümü almaya çalış. Çünkü kendimi ancak bu şekilde hakli ve önemli hissedebiliyorum.
Erkek arkadaşı nasıl yorumlar bilmiyorum tabi.

Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Hangi dünyada yasiyorsunuz siz yahu bozuk para var ordan al git al su diyecek... hayatta her zaman isteklerinizin ayagina gelecegini falan mi saniyorsunuz? siz niye sasiriyorsunuz ki olay ikisinin arasinda yaşanmış ve bu kibarlik gibi birsey degildir kibarlik bu degildir yani... Arabayi esim sürüyorsa ben alirim birseyleri ben kullaniyorsam da o. Hayattan beklentileriniz bu kadar sığ olmasın. Bazen burada ne dertler varmis dertsizlikten çıkan diye düşünüyorum.

oyle olsaydı konu sahıbı adam kalkıp kendısı gıdıp almalıydı seklınde dusunmezdı yanı mevzu neden bozuk para ve neden aracı kenara cekıp park edıp ınıp kıza su alıp getırmedı sorunu :)
Bilemedim çok abartı bir serzeniş gelmedi bana yine de. Yeni ilerleyen bir ilişkiyse insan böyle centilmenlikler bekleyebilir direkt piremses sendromu diyecek kadar abartı gelmedi bana niyeyse. Ben olsam bozuk paraya falan değil usluba takilirdim takılırsam ama herkes benim gibi odun değil bazı kadınlar daha hassas :)

ayy sahsen benım yuregım cekılır aracı park edecekde ınıp alıp gelecekde , ben olsam hemen ıner alır gelırım ıncelık beklenecek konuları yanlıs secıyor kadınlar
evet bır yere gıderken veya merdıven cıkarken veya asansorde ya da yemek sıparısı verırken sarap secerken vs vs yol yordamlar vardır dogru
ama ben susadım dedıgım an adam emır almıs gıbı park edıp hemen gıdıp su alır getırmelıydı kısmı sey gıbı majestelerı trıbı gıbı

Yer musait degilse veya hizlica yapmak gerekiyorsa ben de tutup ona kafayi takmam kendim almişligim var elbet.

Park yeri hengamesi olan yerde de o incelik beklenmez ama hizli olmasi gerekmiyorsa ki turlamaya cikmişlar zaten, konu sahibi de sakin bir cadde uzerinde oldugunu yazmişti, alsa hiç birşey olmazdi yani.

Ohaa ne okudum ben öyle ya neyse arkadaşını bırakır yakında sevgilisi düşman başına ne bicim hareketler buar..bir su alamayacak kadar islevsizmi yahu ...oldu olacak isemeyede götürsün erkek arkadaşı tövbe yarabbim..yarın öbür evlenince dünya kaç bucak mis görür ne deyim

Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Bu kafaya sahip olanlar çok üzülür ben diyeyim...

Keşke ben de şöyle prenses olabilsem ya. En son damacana kaldırdım belimi sakatladim :D abartmış bence ev haliyle bakkala girmeye mi utandi? Adam ayagina getirmek zorunda değildi
Herkes düşes olarak yetişemiyor ne yazık ki. Ben de damacanayı ya Allah deyip yüklenenlerdendim sonra yerde yuvarlamaya başladım :D

Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...

benim koca bakkalın önünde durup şurda bozuk var git ekmek al da gel diyor ben ne yapayım ya kardeş sen söyle 😂

Yol uygun degilse ve park yeri degilse inip alamaz şöfor haa keyfi inip almak istemediyse biraz öküzmüş

Arkadaşınız biraz daha büyüsün öyle sevgili yapsın kendine çocuk düşünememiş o an insanlık hali bence olabilir

Back
X