Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

ya arkadslar bu keratin denilen sey satiliyormu duzlestirmek icin degilde bakim icin alip kendimiz uygulayamazmiyizki acaba

evet keratin satılıyor ama naısl bakım yapılır bilmiyorum. benimde açlarım kıvırcık brezilya fönü istemiyorum sadece bakım için

icine sac kremi sac boyasi falan karisirilip yapiliyomus ama kobaya dondum ya sacima surmedigim sey kalmadi bide sonuclar istedigim gibi olsa

icine sac kremi sac boyasi falan karisirilip yapiliyomus ama kobaya dondum ya sacima surmedigim sey kalmadi bide sonuclar istedigim gibi olsa

anlamadımben tatlım ya nasıl kullanıldığını birde kılıç balığının topiği vardı oraya soralım.

geçmiş olsun hangi kuaförde yaptırdın?

Merhaba,
Ben ilk brezilya fönümü geçen yıl yaptırmıştım, inanılmaz memnun kaldım. Yaz dönemi sonrası 2. kez yaptırdım. 2 uygulamamı da Suadiye Uğurkan Kuaför'de yaptırdım. Katır katır olan saçlarım bebek saçı gibi Fırçalı kurutma makinesi ile kurutuyorum sonuç harika..2. uygulamanın üzerinden de yaklaşık 3-4 ay geçti yani, ablamı da götürdüm o da çok memnun.. ben herkese gönül rahatlığı ile Uğurkan Suadiye'yi tavsiye edebilirim. Fırsat alıp yaptırıyorum ben hep, şampuan olarak da Nude kullanıyorum.. Bilgilerinize bayanlar..

Bu arada saçlarım kıvırcık ve kupkuruydu:)

Sevgiler.

kuaforlere bile guven yok artik benim bildigimde sac duzlestirici ile prslemek lazim fon de neymis vermeseydin paraini bide ucuz biseye degil

evet canım ya, korka korka gidiyoruz artık kuaföre... burada okuduklarımdan biliyorum ben de preslenir diye. iyi ki burası var valla. bi daha mı, töbe yaptırmam. paramı da gittim aldım.

geçmiş olsun hangi kuaförde yaptırdın?

şanlıurfa'da bi kuaför. genelde gittiği yerdir ama fön filan şeyler için. uzun süredir yapalım diyordu, burada araştırdım öyle gittim. en çok zamanıma üzülüyorum ya. tek bi izin günüm var zaten, vala üzülüyorum.

yıkadım. uçlardan üç dört cm yanık var. püskül gibi olmuşum kadınlar kulübünün güzel ve bilgili kadınları, kestirmek istemiorum, napcam ben? :18:

bu arada, hepinizin emekçi kadınlar günü kutlu olsun canlarım

merhaba ben de fix nano ev setinden uyguladım güzel oldu. Düzleştiricinin 230 derece olması çok önemli bi etken dikkat edin. Bir de bosphorusgirl ben de style marka keratin siparişi vermek istiyorum. Eğer burdan yazamazsan bana özel mesaj atabilir misin o internet adresini.Benim 100 mesaj dolmadığı için sana özelden mesaj atamadım.

merhaba ben de fix nano ev setinden uyguladım güzel oldu. Düzleştiricinin 230 derece olması çok önemli bi etken dikkat edin. Bir de bosphorusgirl ben de style marka keratin siparişi vermek istiyorum. Eğer burdan yazamazsan bana özel mesaj atabilir misin o internet adresini.Benim 100 mesaj dolmadığı için sana özelden mesaj atamadım.

canım ben kılıçbalığının bu kırık çatal çatal duran uçlar için önerisini kaydetmiştim yaparım diye bak sana yazıyorum.Bunu uygulayan memnun kalmış ben uygulamadım henüz.
Saçlarını yıka kurut, sorunlu bölgelere keratin sür 10-20 dakika beklet ve saç kurutma makinesi ile fırça kullanarak kurut, yani saç uçlarını fırça ile şekillendir o yanıklar dümdüz olsun...Ertesi gün 24 saat dolduktan sonra yıka, tekrar kurut, düşük ayar düzleştirici ile düzleştir keratini sür 40 dakika bekle fırça+fön ile kurut ve son olarak 200-210 derece düzleştirici ile üstünden geç canım...sonra rutin bekleme süresi sonunda yıka...

peki şampuan ve kremini nekadara satıyorlar ve garanti için onları alma mecburiyeti sunuyorlarmı. bikac kuaförle konstum almazsanz garanti kapsamına girmez demişlerdi

aynı şeyleri orası da söyledi tabi... 2 ayda bozulur saçlarınız dedi.. ben almadım ama... NUDE kullanıyorum... bozulmadı hiç saçlarım... buarada şampuan saç kremi toplam 160 tl di..

canım çok ama çok teşekkür ederim... inan, sabahtan beri her aynaya baktığımda kahroldum. zaten omuz hizama kadar zar zor uzatmıştım saçımı. öyle kötü bi görünümü var ki şu anda, psikolojimi yeniden kısa saça alıştırmaya çalışıyorken mesajını okudum, yarın da uygulama yapıcam. tekrar tekrar teşekkür ederim.

inşallah düzelir canım. Benim saçlarım fönü yapmadan önce çok kırıktı büyük oranda düzeldi ama keratinim kalmadığı için bu yazdığımı yapamadım malesef.kumral saç uçlarımı siyaha boyamıştım fönü yapınca rengi de açıldı hem de kırık yani sen düşün. Bir kaç ay sonra tekrar yapıcam.haberlerini bekliyorum.

arkadaşlar merhabaa bende cumartesi günü brezilya fönü yaptırdım 3 gün bekletmem gerekiyo ama bugun pazartesı yıkamak ıstıyorum çünkü çok yağlı duruyo ve ben bundan çok rahatsız oldumm sizce yıkamalımıyım işyerindeki herkes öcü gibi bakıyo((((

yıkama bence bir gün daha dayan sonuçta uzun süre fönlü saçlara sahip olacaksın.Bu brezilya fönünde en ufak ayrıntıyı atladın mı istediğin gibi olmuyo üzülüyorsun sonra.beklemelisin..

birlikte alalım.com dan al bence 23 milyon fiyatı çok düşük diye tedirgin olma bende çok tedirgin olmuştum ilk basta ama yaptırdım yınede kaliteli ürün kullanıyolar ve inan çok ilgileniyorlar üretici fırma oldukları için bu kadar ucuz denemelisinz ben daha yeni yaptırdım hatta 3 gun beklemeyip yıkadım sonuc mukemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…