icine sac kremi sac boyasi falan karisirilip yapiliyomus ama kobaya dondum ya sacima surmedigim sey kalmadi bide sonuclar istedigim gibi olsa
arkadaşlar hepinize merhaba. başıma geleni size anlatmadan yatamayacağımı düşüünüyorumbugün brezilya fönü yaptırdım güya. önce saçım yıkandı sonra kurutulup keratin sürüldü. işin anormal kısmı burdan itibaren başlıyor. saçım keratinle 25 dk. bekletildi ve sonra normal fön makinasıyla fön çekildi. delirdim!! ben pres yapmanız gerekiyor dedikçe inadıma fön çektiler. sonra tutup yıkadılar. benim bildiğim, presleyip bi kaç gün bekleyecektim dedim, yok o eskidendi dediler. yıkadıktan sonra önce fön çektiler sonra pres yaptılar. lakin fönden önce nasıl kırık vardıysa saçımda, halen var. ya dedim bu kırıkların düzelmiş olması gerek değil mi? yok dediler, serum verdiler bi tane. bunu üç gün saçıma sürüp pres yapacakmışım öyle düzelecekmiş. kafayı yedim yeminle. şimdi öyle oturuyom saçma sapan bir şekilde. yarın serum sürüp preslicem bakalım. çarşamba akşamı yıkayacağım ama eskisinden farklı olacağı yolunda hiç umudum yok. neye yanayım bilemedim, zamanıma mı, parama mı... offf
ya arkadslar bu keratin denilen sey satiliyormu duzlestirmek icin degilde bakim icin alip kendimiz uygulayamazmiyizki acaba
12-14 ŞUBAT 2012 tarihleri arasında, Brezilya fönünü UĞURKAN-GÖZTEPE'DE yaptırdım. 3 günlük işlem şu şekildeydi: 1.gün keratin uygulaması, 2. ve 3. günler maşa ile düzleştirme (presleme). Bu işlemlerden sonraki günün akşamı saçınızı yıkayabilirsiniz dediler. Ben işlemlerden sonraki 2. günde saçımı yıkadım. Ardından fön ile güzelce kuruttum. Sonuç, saçım eski haline geldi. Saçımın en az 3 ay düzleşeceği hayaliyle yaptırmıştım, fakat şok oldum. Görevlilerin bize söylediği, brezilya fönü düzleştirme işlemi değil, bir bakım işlemidir. Bilseydim böyle olduğunu yaptırmazdım.
kuaforlere bile guven yok artik benim bildigimde sac duzlestirici ile prslemek lazim fon de neymis vermeseydin paraini bide ucuz biseye degil
geçmiş olsun hangi kuaförde yaptırdın?
arkadaşlar hepinize merhaba. başıma geleni size anlatmadan yatamayacağımı düşüünüyorumbugün brezilya fönü yaptırdım güya. önce saçım yıkandı sonra kurutulup keratin sürüldü. işin anormal kısmı burdan itibaren başlıyor. saçım keratinle 25 dk. bekletildi ve sonra normal fön makinasıyla fön çekildi. delirdim!! ben pres yapmanız gerekiyor dedikçe inadıma fön çektiler. sonra tutup yıkadılar. benim bildiğim, presleyip bi kaç gün bekleyecektim dedim, yok o eskidendi dediler. yıkadıktan sonra önce fön çektiler sonra pres yaptılar. lakin fönden önce nasıl kırık vardıysa saçımda, halen var. ya dedim bu kırıkların düzelmiş olması gerek değil mi? yok dediler, serum verdiler bi tane. bunu üç gün saçıma sürüp pres yapacakmışım öyle düzelecekmiş. kafayı yedim yeminle. şimdi öyle oturuyom saçma sapan bir şekilde. yarın serum sürüp preslicem bakalım. çarşamba akşamı yıkayacağım ama eskisinden farklı olacağı yolunda hiç umudum yok. neye yanayım bilemedim, zamanıma mı, parama mı... offf
Kilicbaligini evde keratin yapımı ile ilgili topigini bulmuştum önce.
Onun sayesinde evde kendim yapmaya karar verdim.
Orda keratin markası paylasilmadigi için karar verememiştim hangisini almam gerektiğine.
O sırada da bakımlıolmak.com dan Fix nano ev setini sipariş etmiş bulundum.
Sonra kızlardan bir ikisi bana özelden style marka kullandıklarını ve aldıkları
İnternet sitesinin adresini verdi ama ben oncesinde almış bulundum.
Şimdi burda kilicbaliginin bu marka ile yazdıklarını okuyunca pişman oldum, canım sıkıldı.
Onun dediğine göre iyi değilmiş.
Ama başka birinin de bu setten memnun kaldığını okudum.
Şimdi mecbur yapicam, o kadar para verdim.
Bakalım nasıl olacak.
Kilicbaligini evde keratin yapımı ile ilgili topigini bulmuştum önce.
Onun sayesinde evde kendim yapmaya karar verdim.
Orda keratin markası paylasilmadigi için karar verememiştim hangisini almam gerektiğine.
O sırada da bakımlıolmak.com dan Fix nano ev setini sipariş etmiş bulundum.
Sonra kızlardan bir ikisi bana özelden style marka kullandıklarını ve aldıkları
İnternet sitesinin adresini verdi ama ben oncesinde almış bulundum.
Şimdi burda kilicbaliginin bu marka ile yazdıklarını okuyunca pişman oldum, canım sıkıldı.
Onun dediğine göre iyi değilmiş.
Ama başka birinin de bu setten memnun kaldığını okudum.
Şimdi mecbur yapicam, o kadar para verdim.
Bakalım nasıl olacak.
yıkadım. uçlardan üç dört cm yanık var. püskül gibi olmuşumkadınlar kulübünün güzel ve bilgili kadınları, kestirmek istemiorum, napcam ben? :18:
bu arada, hepinizin emekçi kadınlar günü kutlu olsun canlarım
peki şampuan ve kremini nekadara satıyorlar ve garanti için onları alma mecburiyeti sunuyorlarmı. bikac kuaförle konstum almazsanz garanti kapsamına girmez demişlerdi
canım ben kılıçbalığının bu kırık çatal çatal duran uçlar için önerisini kaydetmiştim yaparım diye bak sana yazıyorum.Bunu uygulayan memnun kalmış ben uygulamadım henüz.
Saçlarını yıka kurut, sorunlu bölgelere keratin sür 10-20 dakika beklet ve saç kurutma makinesi ile fırça kullanarak kurut, yani saç uçlarını fırça ile şekillendir o yanıklar dümdüz olsun...Ertesi gün 24 saat dolduktan sonra yıka, tekrar kurut, düşük ayar düzleştirici ile düzleştir keratini sür 40 dakika bekle fırça+fön ile kurut ve son olarak 200-210 derece düzleştirici ile üstünden geç canım...sonra rutin bekleme süresi sonunda yıka...
canım çok ama çok teşekkür ederim...inan, sabahtan beri her aynaya baktığımda kahroldum. zaten omuz hizama kadar zar zor uzatmıştım saçımı. öyle kötü bi görünümü var ki şu anda, psikolojimi yeniden kısa saça alıştırmaya çalışıyorken mesajını okudum, yarın da uygulama yapıcam. tekrar tekrar teşekkür ederim.
arkadaşlar merhabaa bende cumartesi günü brezilya fönü yaptırdım 3 gün bekletmem gerekiyo ama bugun pazartesı yıkamak ıstıyorum çünkü çok yağlı duruyo ve ben bundan çok rahatsız oldumm sizce yıkamalımıyım işyerindeki herkes öcü gibi bakıyo((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?