:) Tatlım kokusu böyle nasıl diyeyim çok hoş bir kahve-vanilya karışımı bir koku ama sürmeye başladığın andan itibaren gözlerini yakıyor ve kesinlikle maskesiz kullanılabilecek bir şey değil.Ben hobi olarak yağlı boya tablo ve sprey boya ile çalışmalar yaptığım için evde özel maskem vardı onu taktım ama epey ağladım diyebilirim.
İlk olarak saçlarımı keratin bakım öncesi şampuanı ile yıkadım, jel kıvamında bir şampuan görüntü ve doku olarak 5. sınıf kuaförlerde bile bulunması muhtemel olmayan bir şampuan türü gibi duruyor koku falan ucuz duruyor ama saçlarımı yıkarken yalnızca tek şampuan yaptım ve saç kremi kullanmamama rağmen şampuan saçımı pırıl pırıl ve yumuşacık yaptı demek ki görünüşe aldanmayacakmışız...
Saçlarımın suyunu aldım sonra saç kurutma makinesi ile kuruttum güzelce.Saçlarım iyice kuruduktan sonra keratinimi sürdüm 80 ml yetmedi cimrilik yapmayayım diye düşünüp arabın yağı bol bulup sürdüğü gibi 100 ml sürdüm saçımasaçımın her yerine keratini yedirdikten sonra kafama boneyi geçirip beklemeye başladım, seçeneklerim arasında 20-30-40 dakika vardı ortalama olarak 30 dakika bekledim çünkü saçlarım zaten düz...
30 dakika dolduktan sonra saçlarımı yarı nemli kalacak biçimde yine saç kurutma makinesi ile kuruttum sonra düzleştrici faslına geçtim ancakkkkk beni bir sürpriz bekliyordu
Biraz evvel yazdım ya arabın yağı bol bulduğu gibi sürdüm diye, meğer bu üründede doz aşımı varmış biraz fazla kaçırınca minicik bir saç tutamının üzerinde 50 kere geçtiğim halde saç kurumadı
Baktım olacak gibi değil saç kurutma makinesi ile iyice kuruttum, ondan sonra yeniden düzleştirici ile geçtimNormalde ille saç düzelştirici kullanmam gerekirse saçlarım hasarlı ve ince telli olduğu için 180 derecede kullanırım ama keratin ile 180 derece kar etmiyor 230 demişler, 230 şart:26:
Peki benim gib boyadan yanmış, uçları iyice yün gibi olmuş saçlara sahipseniz 230 derece saç düzelştiriciyi gören saç ne olur dersiniz? Hiiiççççç bir şey olmadı korkmayınKeratinin böyle bir özelliği var işte, 230 dereceye rağmen normalde naylon gibi eriyen saçlarımı rahat rahat düzleştirdim ve keratini saçıma sabitledim...Her şartta saçlarımın boyadan yanarak kopmuş olan yerleri fön veya düzleştirici ile bile tiftik tiftik dururdu, şu an için böyle bir durum söz konusu değil saçlar oldukça sağlıklı görünüyor ve işin güzel yanı bu işlemi yapmadan evvel saçlarımı kestirip öyle mi yapsam acaba diye düşünmüştüm, sonra internette işlem ile alakalı bilgi ararken bir kuaför arkadaşın saç kesimini bu işlemden sonraya bırakın ddiğini okudum ve bu yüzden saçlarımı kestirmeden yaptım keratin işlemini...Netice saç uçlarımdaki incelme ve ucu top gibi olupda çekince kopan parçalar artık yok, saçlarımda çatallaşma olmadığı için bir etkisi olur muydu bilmiyorum ama şu an için gerçekten çok memnunum...elbette bu seferlik acemiliğime geldi bir dahaki sefere çok daha az ürün kullanmayı düşünüyorum ve saçlarımın kökten 15 cm den itibaren uygulayacağım zaten yukarılarda bir problem yok oralara niye sürdüm bilmiyorum :) Bu işlemin en zor tarafı ortaya çıkan buhar, yanan gözler, akan bir burun, keratini saça sabitlerken kullanılan efor, harcanan bol zaman ve benden nefret eden bir saç düzelştirici :)
Kısacası herhangi bir şehir fırsatından 90-150 lira arasında aldığını saç düzleştirici kuponlarında olaya aslında insan gücü bu yüzden bir dahaki esfere saçınıza kuaförde işlem yaptıracaksanız saçınıza bu uygulamayı yapan kuaför arkadaşa iyi bir bahşiş vermeyi unutmayın çünkü gerçekten uğraştırıcı bir iş :) Bunun dışında 4 gün sonra gerçekten başarılı olup olmadığımı anlayabileceğim şimdilik birşey söylemek için erken, sadece ilk intiba oldukça olumlu
:) Tatlım kokusu böyle nasıl diyeyim çok hoş bir kahve-vanilya karışımı bir koku ama sürmeye başladığın andan itibaren gözlerini yakıyor ve kesinlikle maskesiz kullanılabilecek bir şey değil.Ben hobi olarak yağlı boya tablo ve sprey boya ile çalışmalar yaptığım için evde özel maskem vardı onu taktım ama epey ağladım diyebilirim.
İlk olarak saçlarımı keratin bakım öncesi şampuanı ile yıkadım, jel kıvamında bir şampuan görüntü ve doku olarak 5. sınıf kuaförlerde bile bulunması muhtemel olmayan bir şampuan türü gibi duruyor koku falan ucuz duruyor ama saçlarımı yıkarken yalnızca tek şampuan yaptım ve saç kremi kullanmamama rağmen şampuan saçımı pırıl pırıl ve yumuşacık yaptı demek ki görünüşe aldanmayacakmışız...
Saçlarımın suyunu aldım sonra saç kurutma makinesi ile kuruttum güzelce.Saçlarım iyice kuruduktan sonra keratinimi sürdüm 80 ml yetmedi cimrilik yapmayayım diye düşünüp arabın yağı bol bulup sürdüğü gibi 100 ml sürdüm saçımasaçımın her yerine keratini yedirdikten sonra kafama boneyi geçirip beklemeye başladım, seçeneklerim arasında 20-30-40 dakika vardı ortalama olarak 30 dakika bekledim çünkü saçlarım zaten düz...
30 dakika dolduktan sonra saçlarımı yarı nemli kalacak biçimde yine saç kurutma makinesi ile kuruttum sonra düzleştrici faslına geçtim ancakkkkk beni bir sürpriz bekliyordu
Biraz evvel yazdım ya arabın yağı bol bulduğu gibi sürdüm diye, meğer bu üründede doz aşımı varmış biraz fazla kaçırınca minicik bir saç tutamının üzerinde 50 kere geçtiğim halde saç kurumadı
Baktım olacak gibi değil saç kurutma makinesi ile iyice kuruttum, ondan sonra yeniden düzleştirici ile geçtimNormalde ille saç düzelştirici kullanmam gerekirse saçlarım hasarlı ve ince telli olduğu için 180 derecede kullanırım ama keratin ile 180 derece kar etmiyor 230 demişler, 230 şart:26:
Peki benim gib boyadan yanmış, uçları iyice yün gibi olmuş saçlara sahipseniz 230 derece saç düzelştiriciyi gören saç ne olur dersiniz? Hiiiççççç bir şey olmadı korkmayınKeratinin böyle bir özelliği var işte, 230 dereceye rağmen normalde naylon gibi eriyen saçlarımı rahat rahat düzleştirdim ve keratini saçıma sabitledim...Her şartta saçlarımın boyadan yanarak kopmuş olan yerleri fön veya düzleştirici ile bile tiftik tiftik dururdu, şu an için böyle bir durum söz konusu değil saçlar oldukça sağlıklı görünüyor ve işin güzel yanı bu işlemi yapmadan evvel saçlarımı kestirip öyle mi yapsam acaba diye düşünmüştüm, sonra internette işlem ile alakalı bilgi ararken bir kuaför arkadaşın saç kesimini bu işlemden sonraya bırakın ddiğini okudum ve bu yüzden saçlarımı kestirmeden yaptım keratin işlemini...Netice saç uçlarımdaki incelme ve ucu top gibi olupda çekince kopan parçalar artık yok, saçlarımda çatallaşma olmadığı için bir etkisi olur muydu bilmiyorum ama şu an için gerçekten çok memnunum...elbette bu seferlik acemiliğime geldi bir dahaki sefere çok daha az ürün kullanmayı düşünüyorum ve saçlarımın kökten 15 cm den itibaren uygulayacağım zaten yukarılarda bir problem yok oralara niye sürdüm bilmiyorum :) Bu işlemin en zor tarafı ortaya çıkan buhar, yanan gözler, akan bir burun, keratini saça sabitlerken kullanılan efor, harcanan bol zaman ve benden nefret eden bir saç düzelştirici :)
Kısacası herhangi bir şehir fırsatından 90-150 lira arasında aldığını saç düzleştirici kuponlarında olaya aslında insan gücü bu yüzden bir dahaki esfere saçınıza kuaförde işlem yaptıracaksanız saçınıza bu uygulamayı yapan kuaför arkadaşa iyi bir bahşiş vermeyi unutmayın çünkü gerçekten uğraştırıcı bir iş :) Bunun dışında 4 gün sonra gerçekten başarılı olup olmadığımı anlayabileceğim şimdilik birşey söylemek için erken, sadece ilk intiba oldukça olumlu
okurken ben yoruldum senin kollar nolmuştur kim bilir.
zahmete değecek ama 4 gün sonra muhteşem manzara seni bekliyo olucak
Canım benim umduğumdan daha ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim hadi ellerine kollarına sağlık saçlarını güle güle kullan bende sen saçlarını yıkadıktan sonra hemen alıyorum ürünleri ayda 1 kuaföre yaptırıcam sadece yapma parası veririm) Offf bu gece yattığın yeri bilirsin kim bilir nasıl yoruldun inan bana değecek canım saçların pırıl pırıl olacak ...
bende bugün yaptırdım kızlar inşallah kalıcı olur ya :)
İnşallah canım son umudum buydu :) Desteğin için teşekkür ederim
Canım yıkadın mı saçlarını ne oldu nasıl oldu merak içindeyim!!
Arkadaşım hayirli olsun!senin kuaför maşallah abartmış sakin sakin sakin alma.strawberryden alışveriş yapıyorsan oradan al keratin şampuan ben kullanıyorum çok memnunum eğer strawberry.den alışveriş yapmıyorsan daha ucuza alabilirsin önemli olan sülfat free olması para tuzağı kuaförde,
İnşallah canım son umudum buydu :) Desteğin için teşekkür ederim
Canım yıkadın mı saçlarını ne oldu nasıl oldu merak içindeyim!!
Canım, biraz evvel yıkadım saçlarımı o yanık olup lastik lastik uzayan yerler tamamane kaybolmuş durumda, uçlarım normalde çok kurudur ama şu an kurulukta yok, saçlarım tıpkı o hain kuaförün oyununa gelmeden önceki hali gibi sağlıkla ışıl ışıl parlıyor çok mutluyum :) 10 gün içerisinde 2. seansımı yapacağım çift dikiş sağlam olur :)
Hayırlı olsun canım, ben çok beğendim bu şampuanı tavsiye ederim.herkese merhaba:79:
kılıçbalığı bende yeni yaptırdım brezilya fönünü henüz 2.gündeyim yarın yıkamayı düşünüyorum fakat kuaförde tuzsuz şampuan kalmadığı için alamadımşu bahsettiğin watson dan aldığın live clean isimli şampuan nasıl? eğer memnun kaldıysan bende alıyım hemen yoksa yıkayamıycm saçlarımı:18:
Ben siteye ancak bugün girebildim ve geç gördüm senin ve yasmin89'un mesajını. Pazarlıkla 3 ürünü 100 TL'ye verdi kuaför. O gün yıkamak zorunda olduğumdan mecbur kaldım. Daha önce görmüş olsaydım keşke :)
Asıl konu şu ki : Biz 2 arkadaş aynı gün aynı kuaföre yaptırdık. Yıkadıktan sonra onunki tamamen düzleşmedi arada bazı yerlerde dalgalı-kıvırcık saç kaldı. Ama tek iyi yanı saçının eskisi gibi kabarmaması. Benim saçım düz oldu ve herhangi bir problem yok. Yıkayıp kurutup çıkıyorum. Eskisi gibi banyo sonrası saatlerimi harcamıyorum.
Biz internet fırsatı ile gitmiştik o kuaföre. Arkadaşım istenen sonucu alamayınca kuaföre gittik göstermeye. Saçına bahane buldu. Bayağı bir tartışmadan sonra işlemi tekrarlamayı kabul etti. 4 gün boyunca hergün ilacı yenileyeceğini söyledi. Sizin yaptırdıklarınız ya da evde yaptığınızda 4 gün tekrar tekrar ilaç sürdüler mi yoksa 1 kere sürüp 4 gün pres mi yapıldı? Muhtemelen internet fırsatıyla gidilen kuaförler malzemeyi az kullanıyorlar. Yaptıracak olan arkadaşlara bu konuda dikkatli olmalarını öneririm
Canım, biraz evvel yıkadım saçlarımı o yanık olup lastik lastik uzayan yerler tamamane kaybolmuş durumda, uçlarım normalde çok kurudur ama şu an kurulukta yok, saçlarım tıpkı o hain kuaförün oyununa gelmeden önceki hali gibi sağlıkla ışıl ışıl parlıyor çok mutluyum :) 10 gün içerisinde 2. seansımı yapacağım çift dikiş sağlam olur :)
ooh çok sevindim canim benim o zaman bende sipariş veriyorum ya tatlim sen o siteden şampuanlar almıştin güzel mi aldığın o şampuan alayım mi bende çünkü watsondan alamam yok çünkü burada :) :) saçlarına kendimin ki kadar sevindim inan kaç gündür merak içindeydim ,,çok mutlu oldum:87:
süper! yarın gidip watsons dan alıcam tabi bu yağlı görünen saçları kamufle edebilrsemçok heyecan yaptım bende :18:umarım istedğim sonucu alırımmm...
Evet maalesef 2. günden sonra fena halde yağlı görünüyor saçlar hahaha Şimdiden güle güle kullan ve hayırlı olsun saçların canım.
Canım ben yaklaşık 100 gr kullandım ilacı ama biraz abartmışım, 2. seansda 60 gr kullanacağım mesela, ben ilk gün presledikten sonra 2. ve 3. günlerde 2 şer defa daha presle geçtim uyandıktan sonra ve gün içerisinde gerçi benim saçlarım zaten düzdü ve yapma amacım farklıydı ama yinede iz olmasın diye yaptım neme lazım:) eğer arkadaşının saçları çok kalın telli ve kıvırcıksa ilk seferde tutmamış olabilir çünkü kıvırcık saçlarda 3 seansa kadar düzleştirme diyor tanıtım broşüründe ama kuaförler ne yazık ki uyarmıyorlar...İlk seferde düzleşen kıvırcık saçlarda yok değil tabii ama bu birazda saçın inatçılığı ile alakalı, 2. seansta arkadaşının saçları daha iyi olacaktır merak etmeyin...
Düzleştirme ilacını strawberry'den mi aldın? Tam olarak oradaki adı ya da kodu nedir? Ben 3-4 ay sonra kendim uygulamak istiyorum. Fiyatı kuaförden ucuza geliyordur herhalde.
ya bizim burdaki watsons'ta kalmamış internetten sipariş 2 güne anca gelir o da en hızlısı.. napıcam beeennn:18:
Eyvahhh, mecburen bekleyeceksin canım galibaYada yaptırdığın kuaföre gidip rica et yıkasınlar, en temiz çözüm bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?