Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

okurken ben yoruldum senin kollar nolmuştur kim bilir.
zahmete değecek ama 4 gün sonra muhteşem manzara seni bekliyo olucak

Canım benim umduğumdan daha ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim hadi ellerine kollarına sağlık saçlarını güle güle kullan bende sen saçlarını yıkadıktan sonra hemen alıyorum ürünleri ayda 1 kuaföre yaptırıcam sadece yapma parası veririm ) Offf bu gece yattığın yeri bilirsin kim bilir nasıl yoruldun inan bana değecek canım saçların pırıl pırıl olacak ...

okurken ben yoruldum senin kollar nolmuştur kim bilir.
zahmete değecek ama 4 gün sonra muhteşem manzara seni bekliyo olucak

İnşallah canım son umudum buydu :) Desteğin için teşekkür ederim

İnşallah dediğin gibi olur tatlım çünkü gerçekten çok umutlandım bu işlemin saçımdaki yanıklara iyi geleceğine dair umarım bir hayal kırıklığı olmaz ama her halukarda ilek seferde olmasa bile gelecek seferlerde daha iyi olacaktır, 2 aylık bakım sonucu en yıpranmış saçlar bile kesinlikle toparlanıyor diyorlar :)

herkese merhaba:79:

kılıçbalığı bende yeni yaptırdım brezilya fönünü henüz 2.gündeyim yarın yıkamayı düşünüyorum fakat kuaförde tuzsuz şampuan kalmadığı için alamadımşu bahsettiğin watson dan aldığın live clean isimli şampuan nasıl? eğer memnun kaldıysan bende alıyım hemen yoksa yıkayamıycm saçlarımı:18:

Ben siteye ancak bugün girebildim ve geç gördüm senin ve yasmin89'un mesajını. Pazarlıkla 3 ürünü 100 TL'ye verdi kuaför. O gün yıkamak zorunda olduğumdan mecbur kaldım. Daha önce görmüş olsaydım keşke :)

Asıl konu şu ki : Biz 2 arkadaş aynı gün aynı kuaföre yaptırdık. Yıkadıktan sonra onunki tamamen düzleşmedi arada bazı yerlerde dalgalı-kıvırcık saç kaldı. Ama tek iyi yanı saçının eskisi gibi kabarmaması. Benim saçım düz oldu ve herhangi bir problem yok. Yıkayıp kurutup çıkıyorum. Eskisi gibi banyo sonrası saatlerimi harcamıyorum.
Biz internet fırsatı ile gitmiştik o kuaföre. Arkadaşım istenen sonucu alamayınca kuaföre gittik göstermeye. Saçına bahane buldu. Bayağı bir tartışmadan sonra işlemi tekrarlamayı kabul etti. 4 gün boyunca hergün ilacı yenileyeceğini söyledi. Sizin yaptırdıklarınız ya da evde yaptığınızda 4 gün tekrar tekrar ilaç sürdüler mi yoksa 1 kere sürüp 4 gün pres mi yapıldı? Muhtemelen internet fırsatıyla gidilen kuaförler malzemeyi az kullanıyorlar. Yaptıracak olan arkadaşlara bu konuda dikkatli olmalarını öneririm

Son düzenleme:

Canım ben yaklaşık 100 gr kullandım ilacı ama biraz abartmışım, 2. seansda 60 gr kullanacağım mesela, ben ilk gün presledikten sonra 2. ve 3. günlerde 2 şer defa daha presle geçtim uyandıktan sonra ve gün içerisinde gerçi benim saçlarım zaten düzdü ve yapma amacım farklıydı ama yinede iz olmasın diye yaptım neme lazım:) eğer arkadaşının saçları çok kalın telli ve kıvırcıksa ilk seferde tutmamış olabilir çünkü kıvırcık saçlarda 3 seansa kadar düzleştirme diyor tanıtım broşüründe ama kuaförler ne yazık ki uyarmıyorlar...İlk seferde düzleşen kıvırcık saçlarda yok değil tabii ama bu birazda saçın inatçılığı ile alakalı, 2. seansta arkadaşının saçları daha iyi olacaktır merak etmeyin...

ooh çok sevindim canim benim o zaman bende sipariş veriyorum ya tatlim sen o siteden şampuanlar almıştin güzel mi aldığın o şampuan alayım mi bende çünkü watsondan alamam yok çünkü burada :) :) saçlarına kendimin ki kadar sevindim inan kaç gündür merak içindeydim ,,çok mutlu oldum:87:

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım bende çok çok mutluyum :) Şampuanların miniklerinden al bence yıkama öncesi ve yıkama sonrası için olanından ama günlük kullanım için ben pek işlevsel olabileceğini sanmıyorum.Strawberry'de tigi nin sülfatsız şampuanı var eğer istersen ondan al ben şimdi bakıp sana özel mesaj atacağım.

Bed Head Superstar Sulfate-Free Shampoo

Protein ve besleyici zengini yağlarla güçlendirilmiş renk koruyucu şampuan.
Saçı temizlerken aynı zamanda besler ve güçlendirir.
Ağırlığa neden olmadan yapı ve hacim kazandırır.
Lezzetli çilek yoğurdu parfümüyle hisleri rahatlatır.
Saça hacimli bir görünüm ile temizlik, parlaklık ve sağlık verir.
Boyalı veya doğal saçlar olmak üzere tüm saç tipleri için uygundur,

strawberry'de TİGİ Ürünlerinin olduğu sayfada ısrarla isteyiniz.bendeki şampuanlar bittiğinde bundan alacağım ayrıca yine aynı markanın Bed Head Ego Boost - Split End Mender & Leave-in Conditioner Kırık Uçları Tamir Edici, Saçta Bırakılan Saç Kremi isimli ürünü yine sülfatsız ve içeriğinde keratin olan bir durulanmayan saç ucu bakım kremi, bunun dışında Bed Head Dumb Blonde Reconstructor For After Highlights ( Damaged & Chemically Treated Hair )Röfle Sonrası Yeniden Yapılandırıcı ( Hasarlı ve Kimyasal İşlem Görmüş Saç ) ürünü içeriğinde protein ve keratin bulunan başarılı bir saç maskesi...Bu ürünleri kullanıyorum memnunum...

süper! yarın gidip watsons dan alıcam tabi bu yağlı görünen saçları kamufle edebilrsem çok heyecan yaptım bende :18:umarım istedğim sonucu alırımmm...

süper! yarın gidip watsons dan alıcam tabi bu yağlı görünen saçları kamufle edebilrsem çok heyecan yaptım bende :18:umarım istedğim sonucu alırımmm...

Evet maalesef 2. günden sonra fena halde yağlı görünüyor saçlar hahaha Şimdiden güle güle kullan ve hayırlı olsun saçların canım.

Düzleştirme ilacını strawberry'den mi aldın? Tam olarak oradaki adı ya da kodu nedir? Ben 3-4 ay sonra kendim uygulamak istiyorum. Fiyatı kuaförden ucuza geliyordur herhalde.

Düzleştirme ilacını strawberry'den mi aldın? Tam olarak oradaki adı ya da kodu nedir? Ben 3-4 ay sonra kendim uygulamak istiyorum. Fiyatı kuaförden ucuza geliyordur herhalde.

Strawberry'den almadım canım.İnternette biraz araştır karşına bir kaç site çıkacaktır satın alabileceğin...

ya bizim burdaki watsons'ta kalmamış internetten sipariş 2 güne anca gelir o da en hızlısı.. napıcam beeennn:18:

Eyvahhh, mecburen bekleyeceksin canım galiba Yada yaptırdığın kuaföre gidip rica et yıkasınlar, en temiz çözüm bu...

Eyvahhh, mecburen bekleyeceksin canım galiba Yada yaptırdığın kuaföre gidip rica et yıkasınlar, en temiz çözüm bu...

kuaför dalin le yıka 1 seferlik ben şampuan gelince seni haberdar ederim dedi.. dua edin benim için umarım yağlı saçlarla oturp beklemem bi şampuan yüzünden heba olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…