ozgish KK Delisi Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 571 0 296 İstanbul 6 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi decemBer #21 donjona giden oldu mu brunch için rumelihisarında
T turkuaz7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2009 217 5 116 8 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi decemBer #22 istanbul modernin içinde bir kafe varmış oranın da brunch'ı güzelmiş ama gitmediğim için fiyatı konusunda da bir bilgim yok, paylaşmak istedim sadece.. gidenleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
istanbul modernin içinde bir kafe varmış oranın da brunch'ı güzelmiş ama gitmediğim için fiyatı konusunda da bir bilgim yok, paylaşmak istedim sadece.. gidenleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 10 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi decemBer #23 arkadaşlar yaz geliyor.. hadi memnun kaldığımız brunch mekanlarını yazmaya devam edelim :) beykozda dilruba ya gittim mesela geçen gün.. çok memnu kaldım..
arkadaşlar yaz geliyor.. hadi memnun kaldığımız brunch mekanlarını yazmaya devam edelim :) beykozda dilruba ya gittim mesela geçen gün.. çok memnu kaldım..