bŞOK OLDUM HAMİLEYİM BİTLENMİŞİM .... NE YAPABİLİRİM ÖNERİLER BEKLİYORUM

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
kızlar yardım edin ... aynada bakarken saçlarıma haraket eden bi varlık gördüm ... elime aldığımda bit olduğunu fark ettim ... kaşıntı falan vardı ama boya zamanı kaşınırdı saçlarım öyle zannettim ben ne bileyim ...önemsemedim kaşıntıyı o yüzden ... dalga geçiuodum bitlenmiş gibi kaşınıyorum diye ama aklıma gelen başıma geldi .... farklı bi kuaförde fön çektirmiştim ordan bulaştı herhalde . offfff bit ilacı falanda kullanamıyormuşuz okudum ... ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım .... offff başına gelen var mı böyle bir şey ne yaptınız yardım edin nolur

anam ne yapabilirsin ki dedğin gibi bit ilaçlarını vermyorlar ama benim yengem hamileyken büyük kızı bitlenmişti onu o şampuanla yıkamıştı organik falan vardır belkim

kızlar yardım edin ... aynada bakarken saçlarıma haraket eden bi varlık gördüm ... elime aldığımda bit olduğunu fark ettim ... kaşıntı falan vardı ama boya zamanı kaşınırdı saçlarım öyle zannettim ben ne bileyim ...önemsemedim kaşıntıyı o yüzden ... dalga geçiuodum bitlenmiş gibi kaşınıyorum diye ama aklıma gelen başıma geldi .... offfff bit ilacı falanda kullanamıyormuşuz okudum ... ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım .... offff başına gelen var mı böyle bir şey ne yaptınız yardım edin nolur
Saç boyası hallediyormuş o işi ama hamileyken o da yapılmaz ki. Bitkisel boyalar işe yarar mı acaba?

saçın uzunmu?
ilacsızda arınmaz mubarek

ay kaşınmaya başladım. :(

ilkokulda bitlenmiştim.
anneannem gazyağı ile saçlarımı taramıştı güneşe oturtmuştu.
buram buram gaz kokuyordum ama.
hepsi dökülmüştü.

ama hamilelikte o da olmaz :(

Sirke kepeklenme için diye biliyorum
Bence siz zaman kaybetmeden ya Dr unuza yada sağlık Ocağı'na danışın

kıyamam yaa bit şampuanı da mı kullanılmıyo :KK57::KK57: hamilelik ne zor işmiş azizim :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
doktoru aradım cildiyeye git diye savdı hiç bişey demedi ... ebemi aradım Qeen diye bi ilaç tavsiye etti aile hekimim ... eşim eczane de paranit diye bi sprey varmış zararlı olmaz demiş eczacı aldı ... ne yapsam kş bilemedim

doktoru aradım cildiyeye git diye savdı hiç bişey demedi ... ebemi aradım Qeen diye bi ilaç tavsiye etti aile hekimim ... eşim eczane de paranit diye bi sprey varmış zararlı olmaz demiş eczacı aldı ... ne yapsam kş bilemedim
eczacılara çok güvenmeyin
kaç tane eczacı bitlenen hamile görmüştür ki?
ebe daha net bilgi verir bu konuda

inceledim şimdi canım teşekkür ederim. ... eşimin aldığj sprey bu zaten başka bi eczanede aile hekimimin tavsiye ettiği ilacı arıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdi baktim da eczanelerde kimyasal olmayan spreyler varmis. Once sirkeyle yikayip sonra o spreyi uyguluyorlarmis. 3 gun sonra tekrar yapiliyormus. Bir deneyin isterseniz.

offffffff ya çocukluğum da başıma gelmeyen şey bu yaşımda geldi .... sinirlerim bozuldu :(

Back
X