bŞOK OLDUM HAMİLEYİM BİTLENMİŞİM .... NE YAPABİLİRİM ÖNERİLER BEKLİYORUM

ay kaşınmaya başladım. :KK43:

ilkokulda bitlenmiştim.
anneannem gazyağı ile saçlarımı taramıştı güneşe oturtmuştu.
buram buram gaz kokuyordum ama.
hepsi dökülmüştü.

ama hamilelikte o da olmaz :KK43:
ay able bende yaşadım bu dedğini annem il önce çıt çıt öldürmeye çalıştı baktı ki çok saçlarımı gaz yağladı sonrada doğru kuaföre:))))

Simdi baktim da eczanelerde kimyasal olmayan spreyler varmis. Once sirkeyle yikayip sonra o spreyi uyguluyorlarmis. 3 gun sonra tekrar yapiliyormus. Bir deneyin isterseniz.

bende okudum canım o yazıyı ama sprey ismi vermemiş :( paranit sprey içeriğini okıdum doğal içerikli diyor ama bilemedim

Merak edip baktım bir sitede senin sorununla ilgili soru sorulmuş ve bir doktor cevap vermiş. Cevabı: Bir litre sıcak suyla bir litre sirke - yani bire bir oranında - karıştırılıp saçlar bu karışımla ıslatılır ve havluya sarılarak bir saat bekletilir. Sonra sık dişli tarakla taranarak yumurtalardan arındırılmaya çalışılır. Yumurtalar kayboluncaya kadar günde bir kez tekrarlanmalıdır. Paranit şampuanı kullanabilirsiniz.
http://www.doktorsitesi.com/soru/hamilelikte-bitlenme/1395916
Umarım işe yarar..

gaz yağı sür :anneadayı: ama hamileyken kullanılırmı bılmıyorum tam

kızlar yardım edin ... aynada bakarken saçlarıma haraket eden bi varlık gördüm ... elime aldığımda bit olduğunu fark ettim ... kaşıntı falan vardı ama boya zamanı kaşınırdı saçlarım öyle zannettim ben ne bileyim ...önemsemedim kaşıntıyı o yüzden ... dalga geçiuodum bitlenmiş gibi kaşınıyorum diye ama aklıma gelen başıma geldi .... farklı bi kuaförde fön çektirmiştim ordan bulaştı herhalde . offfff bit ilacı falanda kullanamıyormuşuz okudum ... ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım .... offff başına gelen var mı böyle bir şey ne yaptınız yardım edin nolur

Merhaba , site içinde aşağıdaki konularda öneriler mevcut. Bir bakın belki işinize yarar.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...imci-olur-musunuz.214905/page-5#post-32247540

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-nasil-yokederiz-yardim.544841/#post-27268595

inceledim şimdi canım teşekkür ederim. ... eşimin aldığj sprey bu zaten başka bi eczanede aile hekimimin tavsiye ettiği ilacı arıyor
hımm anladım canım ya çok geçmiş olsun hamile halinle başına gelebilecek en tuhaf şey seni bulmuş :KK17:
pis kuaförün başına açtığına bak :KK62:

kızlar yardım edin ... aynada bakarken saçlarıma haraket eden bi varlık gördüm ... elime aldığımda bit olduğunu fark ettim ... kaşıntı falan vardı ama boya zamanı kaşınırdı saçlarım öyle zannettim ben ne bileyim ...önemsemedim kaşıntıyı o yüzden ... dalga geçiuodum bitlenmiş gibi kaşınıyorum diye ama aklıma gelen başıma geldi .... farklı bi kuaförde fön çektirmiştim ordan bulaştı herhalde . offfff bit ilacı falanda kullanamıyormuşuz okudum ... ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım .... offff başına gelen var mı böyle bir şey ne yaptınız yardım edin nolur

ay canım çok üzüldüm bak şimdi...annem hep der hamileyken bitlenenler var ama doğum yapınca hiç bişi kalmaz der.ne kdr doğru bilmiyorum ama...geçen sene bnm kızımda bitlenmişti paranit diye bi ilaç var bitlerden ve sirkelerden eser kalmıyo.ama senin kullanman ne kadar doğru bilemedim şimdi.birde limon kolonyası bitleri düşürür.bolca sıkıyosun kafana tersinden tarıyosun bitler düşüyo.ama sirkeler kalıyo tabi.onlarıda tek tek temizlemen lazım.

şu sarı taraklar var ince sık olanlar var ya ondan bir tane alın sirkeli saça uygulayın belki işe yarar

Merak edip baktım bir sitede senin sorununla ilgili soru sorulmuş ve bir doktor cevap vermiş. Cevabı: Bir litre sıcak suyla bir litre sirke - yani bire bir oranında - karıştırılıp saçlar bu karışımla ıslatılır ve havluya sarılarak bir saat bekletilir. Sonra sık dişli tarakla taranarak yumurtalardan arındırılmaya çalışılır. Yumurtalar kayboluncaya kadar günde bir kez tekrarlanmalıdır. Paranit şampuanı kullanabilirsiniz.
http://www.doktorsitesi.com/soru/hamilelikte-bitlenme/1395916
Umarım işe yarar..

üye olmadığımiçin cevabı göremedim canım....teşekkür ederim :)

Eczanede tokalar görmüştüm.
Toka da mı satıyorsunuz deyince onlar bit tokası demişti kadın.
Ama bitten mi koruyor yoksa bitlenme için iyi geliyor mu bilemedim.

hımm anladım canım ya çok geçmiş olsun hamile halinle başına gelebilecek en tuhaf şey seni bulmuş :KK17:
pis kuaförün başına açtığına bak :KK62:

ya sorma acele ettim yol üstündekine girdim ... tövbe başka kuaföre gitmem ... sinirlerim bozuldu

Sirke sur..başını havasız bırakcak sekılde sar..1-2saat bekle..

Sık dişli bit taragı ıle tara ıyıce..

Bunu zeytinyağı yada mayanoz ilede yapabılırsın..amaç bıtleri havasız bırakıp oldurmak..sirke ise bıt yumurtalarının saça tutunmasını onler

Arkadaşım bi kere bende kapmıştım biraz aralıklı tarak al, aralardan sıkı sıkı yün geçir böyle tüylü olanlar var ya ondan banyoda saçlarını yıka şampuanla hafif şampuanlıyken tara bak dökülecek..

Back
X