bŞOK OLDUM HAMİLEYİM BİTLENMİŞİM .... NE YAPABİLİRİM ÖNERİLER BEKLİYORUM

doktoru aradım cildiyeye git diye savdı hiç bişey demedi ... ebemi aradım Qeen diye bi ilaç tavsiye etti aile hekimim ... eşim eczane de paranit diye bi sprey varmış zararlı olmaz demiş eczacı aldı ... ne yapsam kş bilemedim
Hamılelikte paranit kullanılabılıyorsa kesınlıkle al..yuzde yuz cozum

Eczanelerde satılan bit tokaları var Paranit'e ek olarak bir süre onu da kullan derim.

Cildiye doktoruna gidip danışın, gebelikte kullanılan bit şampuanı illa ki vardır.

Saçını kestir ilkokuldayken bir arkadaşım bitliydi. Ama biz onu bildik bileli bitliydi.butun sınıfa bulastirinca öğretmen kızın saçlarını kestirtmisti. Tabi yannda bütün sınıfın sacida.

bende kızıma hamileyken bit bulaşmıştı eşim bir eczaneden ilaç yaptırmıştı 3 gün boyunca başıma 3 damla damlattım eser kalmamıştı

geçmiş olsun doktoruna danış hemen. fazla vakit kaybetme ama eğer zararlı ise sakın kullanma ilaç Allah korusun bebeğine bir zarar verme ihtimali bile olsa risk alınmaz bişey bence. saç boyasından da tabiki bişey olur kadınlar boşuna mı bembeyaz saçlarla geziyo 9 ay. belki kına yakabilirsin onun bite etkisi var mı bilmiyorum

doktora ve Aile Hekimime danıştım kızlar ...doktor ilgilenmedi aile hekimimin önetdiği bulamadık eczanede ... paranit sprey kullandık eşşm ince ince taradı 1 sirke 1 sampuan olmak üzere üç defa yıkadım ... kaşıntı azaldı ama biraz daha ince tarakla taramayı düşünüyoruz...

kızlar yardım edin ... aynada bakarken saçlarıma haraket eden bi varlık gördüm ... elime aldığımda bit olduğunu fark ettim ... kaşıntı falan vardı ama boya zamanı kaşınırdı saçlarım öyle zannettim ben ne bileyim ...önemsemedim kaşıntıyı o yüzden ... dalga geçiuodum bitlenmiş gibi kaşınıyorum diye ama aklıma gelen başıma geldi .... farklı bi kuaförde fön çektirmiştim ordan bulaştı herhalde . offfff bit ilacı falanda kullanamıyormuşuz okudum ... ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım .... offff başına gelen var mı böyle bir şey ne yaptınız yardım edin nolur
kısacık kestiricwn başka çare yok

Back
X