ay able bende yaşadım bu dedğini annem il önce çıt çıt öldürmeye çalıştı baktı ki çok saçlarımı gaz yağladı sonrada doğru kuaföre:))))ay kaşınmaya başladım.
ilkokulda bitlenmiştim.
anneannem gazyağı ile saçlarımı taramıştı güneşe oturtmuştu.
buram buram gaz kokuyordum ama.
hepsi dökülmüştü.
ama hamilelikte o da olmaz
Simdi baktim da eczanelerde kimyasal olmayan spreyler varmis. Once sirkeyle yikayip sonra o spreyi uyguluyorlarmis. 3 gun sonra tekrar yapiliyormus. Bir deneyin isterseniz.
kızlar yardım edin ... aynada bakarken saçlarıma haraket eden bi varlık gördüm ... elime aldığımda bit olduğunu fark ettim ... kaşıntı falan vardı ama boya zamanı kaşınırdı saçlarım öyle zannettim ben ne bileyim ...önemsemedim kaşıntıyı o yüzden ... dalga geçiuodum bitlenmiş gibi kaşınıyorum diye ama aklıma gelen başıma geldi .... farklı bi kuaförde fön çektirmiştim ordan bulaştı herhalde . offfff bit ilacı falanda kullanamıyormuşuz okudum ... ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım .... offff başına gelen var mı böyle bir şey ne yaptınız yardım edin nolur
hımm anladım canım ya çok geçmiş olsun hamile halinle başına gelebilecek en tuhaf şey seni bulmuşinceledim şimdi canım teşekkür ederim. ... eşimin aldığj sprey bu zaten başka bi eczanede aile hekimimin tavsiye ettiği ilacı arıyor
kızlar yardım edin ... aynada bakarken saçlarıma haraket eden bi varlık gördüm ... elime aldığımda bit olduğunu fark ettim ... kaşıntı falan vardı ama boya zamanı kaşınırdı saçlarım öyle zannettim ben ne bileyim ...önemsemedim kaşıntıyı o yüzden ... dalga geçiuodum bitlenmiş gibi kaşınıyorum diye ama aklıma gelen başıma geldi .... farklı bi kuaförde fön çektirmiştim ordan bulaştı herhalde . offfff bit ilacı falanda kullanamıyormuşuz okudum ... ne yapacağım ben nasıl kurtulacağım .... offff başına gelen var mı böyle bir şey ne yaptınız yardım edin nolur
Merak edip baktım bir sitede senin sorununla ilgili soru sorulmuş ve bir doktor cevap vermiş. Cevabı: Bir litre sıcak suyla bir litre sirke - yani bire bir oranında - karıştırılıp saçlar bu karışımla ıslatılır ve havluya sarılarak bir saat bekletilir. Sonra sık dişli tarakla taranarak yumurtalardan arındırılmaya çalışılır. Yumurtalar kayboluncaya kadar günde bir kez tekrarlanmalıdır. Paranit şampuanı kullanabilirsiniz.
http://www.doktorsitesi.com/soru/hamilelikte-bitlenme/1395916
Umarım işe yarar..
Cevabı görmene gerek yok canım zaten doktorun cevabını yazdım sana. Ayrıca linki de koymuştum :)üye olmadığımiçin cevabı göremedim canım....teşekkür ederim :)
Merhaba , site içinde aşağıdaki konularda öneriler mevcut. Bir bakın belki işinize yarar.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...imci-olur-musunuz.214905/page-5#post-32247540
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-nasil-yokederiz-yardim.544841/#post-27268595
hımm anladım canım ya çok geçmiş olsun hamile halinle başına gelebilecek en tuhaf şey seni bulmuş
pis kuaförün başına açtığına bak
ikinci konudaki öneri aklıma yattı ... teşekkür ederim :)
Rica ederimUmarım çarçabuk kurtulursunuz.
Önemli değil canım :) İnşallah temizlenir bitler en kısa zamanda.amaaannn bende kafa mı kaldı anlauamamışım canım kusura bakma :) çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?