- 28 Mayıs 2021
- 2.058
- 924
- 73
- 35
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
O zaman evlenmeniz zaten çok saçma, aynı evde yaşamayaksanız aceleye ne gerek var
Saçmalık, o seramoniyle evine girmek senin de hakkın. Neden bu hakkı elindem alıyor kiAynı evde yaşamayacaksak kasımda niye evlenelim diyorum olsun diyor düğün aradan çıkış olur direk evimize geliriz diyor
Siz karşı tarafı daha tanımamışsınız ve güvenmiyorsunuz.. Yol yakınken ayrılın.Benim evlilik korkum vardı ama onu aştığımı düşünüyorum başka ne korkusu olabilir ki merak ediyorum acele edince şüpheler oluşuyor ben de
Ailesi istiyor ama bu ikimizin kararı ben ona ilişkiye başlamadan bana acele ettirmeyeceksen ben sekimle bu yola çıkarım dedim o da söz verdi bana ama tutmuyor sözünü malesefEskiler der ya;
Nişan çok uzatılmaz Düğün çabuk olsun kimsenin tadı kaçmasın. Belki Nişanlınız o düşünceyle çok ara vermek istemiyor olabilir. Belki Ailesi de ara çok vermeden düğün olsun istiyorlardır.
Güveniyordum seviyordum da ama bu şekilde davranması ona artık soru işaretleriyle bakmama neden oluyorSiz karşı tarafı daha tanımamışsınız ve güvenmiyorsunuz.. Yol yakınken ayrılın.
Peki bu konu dışında size karşı nasil?O kadar iyiydiki arkadaşlarıma anlatınca çok şaşırıyorlardı sevgiliyken çok iyiydi her gün şükrediyordum ta ki bu evlilik tarihine kadar
Yani bilemedim sizde çabuk soğuyorsunuz gibi.. İlerde de böyle her şeye soğursanız Evliliğiniz zor geçer.Çok mutluyduk nişanımız da çok güzel geçti fakat bu konu yüzünden ikimizin arasına sogukluk girdi
Kaç yaşında?Aynı evde yaşamayacaksak kasımda niye evlenelim diyorum olsun diyor düğün aradan çıkış olur direk evimize geliriz diyor
Narsizim kokusu alıyorumO kadar iyiydiki arkadaşlarıma anlatınca çok şaşırıyorlardı sevgiliyken çok iyiydi her gün şükrediyordum ta ki bu evlilik tarihine kadar
Hemen evlenmekten bir çıkarı var gibi duruyor.Bu konu açılasına kadar ya da nişanlanmasına kadar çok üstüme düşüyordu sesini duyayım diye arıyordu ne bileyim şuan bunların hiç birisi yok acikcasi zoruma gidiyor bu duruma düşeceğim aklımın ucundan geçmezdi
İyi ama bu konu yüzünden böyle olduPeki bu konu dışında size karşı nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?