Bu acelelilik ve kapris beni bunaltıyor .Yardım

Ben de soğuk davranacağım ya da yazmayacağım bakalım ne olacak bu tavır hiç hoş değil aramadigi için de konuştum eskiden o kadar işin gücün içinde arardın dedim şimdi evdesin aramıyorsun yok işte evde ev işi yapıyorsun diye aramıyorum diyor .Haziranda nişanlandık niye böyle oldu değişti özellikle kasımda olmadığı için bana bu şekilde tavrını koyuyor

Aynı evde yaşamayacaksak kasımda niye evlenelim diyorum olsun diyor düğün aradan çıkış olur direk evimize geliriz diyor

Birini sevdiniz diye cumburlop evlenmeye atlamak zorunda değilsiniz. “Sevdim ama iyi mi yaptım?” Diye daha fazla zaman geçirmek istemek, mantıklı bakmak hakkınız. “Seven hemen evlenmek istemesine kızmaz” görüşüne katılmıyorum, nişanlınızda huzursuz edici bir şeyler var bence.

Eskiler der ya;
Nişan çok uzatılmaz Düğün çabuk olsun kimsenin tadı kaçmasın. Belki Nişanlınız o düşünceyle çok ara vermek istemiyor olabilir. Belki Ailesi de ara çok vermeden düğün olsun istiyorlardır.

Benim de bu davranışı yüzünden kafamı karıştırıyor kendi eliyle kendisi bozuyor .Hiç onunla ilgili soru işaretlerim yoktu ama artık oluşmaya başladı bunlar ciddi soru işaretleri malesef .Belki dışardan saçma gereksiz bir tepki gibi ama bence bazı gerçeklerin habercisi olabilir diye düşünüyorum

Ailesi istiyor ama bu ikimizin kararı ben ona ilişkiye başlamadan bana acele ettirmeyeceksen ben sekimle bu yola çıkarım dedim o da söz verdi bana ama tutmuyor sözünü malesef

O kadar iyiydiki arkadaşlarıma anlatınca çok şaşırıyorlardı sevgiliyken çok iyiydi her gün şükrediyordum ta ki bu evlilik tarihine kadar

Hemen evlenmekten bir çıkarı var gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…