- 28 Mayıs 2021
- 2.058
- 924
- 73
- 35
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Ne olabilir onu düşünüyorum gizlediği bir durum mu var yoksa kaybetme korkusu mu ya da inat mi bilmiyorum çok üzgünümHemen evlenmekten bir çıkarı var gibi duruyor.
Bunun dışında içinize siniyorsa hazırliklarıniza devam edin.. Tabi çok uzarsa bu konu Ailelerden destek alın. Belki hatasını o zaman anlarAcele etmese ben zaten çok mutluydum nisan için düğün için hazırlıklarıma başlamıştım
Yani bunu biz bilemeyiz her şey olabilir de, olmayabilir de. Benim eski sevgilim de acele ediyordu çünkü terk edildiği eski kız arkadaşı yeni ilişkiye başlamış. Aklınca ona hava atıp, seni unuttum, bak nasıl da başkasıyla evleniyorum, üstelik senden daha iyi, havası verecekmiş. Sonradan ayıktık bunlara hep tabiNe olabilir onu düşünüyorum gizlediği bir durum mu var yoksa kaybetme korkusu mu ya da inat mi bilmiyorum çok üzgünüm
Çocuk konusu geçiyor şimdiden sürekli ben daha annelige hazır olmadığımı, gerçekten hazırken anne olma istegimi söyledim çünkü iyi bir anne psikolojik olarak iyi bir anne iyi bir çocuk demek bunu çok önemsiyorum illa çocuğum olsun diye çocuk olsun istemiyorumBen ciddilesince şaka yaptım diyor biz ne zaman istersek o zaman olur diyor ama sürekli söylüyor ilerde de evlendiğimde bu kezde bunun baskınızı yapacak gibi hissediyorum
Siz adamın her söylediğini kafaya takıp sorun ediyorsunuz belli ki.. Evlenince çocuk isteyebilir insan, siz istemiuorsanız konuşursunuz gidişata göre sonra belki sizde isteyebilirsiniz..Bu arada çok çocuk da istiyor şimdiden evlenince hemen çocuğumuz olsun diyor ben de bu konuyu konuştum 2 3 yıl anca olur diye sonra da tekrar acıyor bana o konunun şakasını yapıyor sürekli
Tam bir üreme iç güdüsü bu adamdaki. Evlenecek kişiyi bul. BulunduÇocuk konusu geçiyor şimdiden sürekli ben daha annelige hazır olmadığımı, gerçekten hazırken anne olma istegimi söyledim çünkü iyi bir anne psikolojik olarak iyi bir anne iyi bir çocuk demek bunu çok önemsiyorum illa çocuğum olsun diye çocuk olsun istemiyorum
Mevzu sadece evlilik değil. Seni yönetmeye çalışıyor. İstediği olmadığında hep böyle davranacak. Bu adama taktik falan da işe yaramaz. Şimdi neyse, evlendiğinde bu davranışı
Böyle bir şeye hazırlıklı olunmaz zaten. En azından sana fragmanı gösteriyor. Forumda açılan konulara bir göz at, kızların hepsine sorulan ilk soru şu; nişanlıyken anlamadın mı?Hiç hazır değilim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?