Bu acı geçiyor mu?

Syhprd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
115
319
33
30
birtanecik canım kedim öldü. Kaskatı kesildi. Artık onu bir daha hiç göremeyeceğim. Sabahları beni uyandıramayacak. Tatlı tatlı mırlayanayacak. Piglet artık yok. Yok. Nasıl geçecek bu acı, bu özlem? Geçiyor mu? Sonsuza kadar böyle hissedecekmişim gibi.

Basin sagolsun. Unutmayacaksin ama canin bu kadar acimayacak. O simdi oldugu yerde de cok mutludur emin ol. Özlersin elbette...

Geçer canım insan oğlu her acıyı atlatıyor yanlıs anlamayın ama öyle kayıplar yaşıyorki insanlar bugün bu arkadaşımın annesi vefat etti. Allah sabır versin

Basın sağolsun
Unutmuyorsun, ama alisiyosun..
Bende martta kaybettim minnosumu...zor gerçekten...

Basın sağolsun
Unutmuyorsun, ama alisiyosun..
Bende martta kaybettim minnosumu...zor gerçekten...
Nefes alamıyorum. Çok büyük bir acı. Ne zaman nefes alabileceğim, 3 gün sonra mı? 5 gin sonra mı? 1 ay sonra mı? Nr zamn acı çekmeden bakabileceğim foroğrflarına? Ah, umarım mutludur şu an meleğim.

Ben 1haftadan fazla agladigimi hatırlıyorum .. herkes dalga geçiyordu..
Hala aklıma gelince gözlerim dolar .
Vee o şuan çok mutludur,merak etme ..

Başın sağ olsun..
7 ay geçti benim ilk günler kadar sık ağlamıyorum, hayata alıştım. Acı çekmiyor artık diye düşünerek teselli ediyorum kendimi Allah sabır versin

Basiniz sagolsun o acinin tarifi yok. Ben bebekliginden beri bahcede baktigim bircok kedimi farkli araliklarla kaybettim. Hepsinde de ayni aciyi yasadim. Onlar gitti, yerlerine baska kediler geldi ama kimsenin yeri dolmuyor. Fakat sunu farkettim zamanla unutmak degil de nasil desem, alisiyorsun yokluguna. Arada aklina gelince kalbin sizliyor. Ama ben teselliyi diger kedilerde buluyorum. Onlarin varligiyla avunuyorum. Belki aciniz biraz azaldiktan sonra yeni bir kedi sahiplenebilirsiniz.

7 sene oldu kedimi kaybedeli. Hiç unutmadım. Hala kardeşlerimle bir araya gelince ondan bahsederiz biraz güleriz komik anıları anlatıp. Sonra üzülürüz. İki kuşum ve iki yavru kedim daha vefat etti hiç birini unutmuyorum. Hepsi her daim benimle. Alıştım mı bilmiyorum ama kesinlikle unutulmuyor.

Bir kedim daha var. Ona bir şey olmasından okadar çok korkuyorum ki. Her hareketsizliğinde kalbim yerinden fırlıyor. Ona da bir şey olursa ölürüm herhalde. Umarım bir an önce bu duruma alışırım. Birtanecik canım oğlumu ömür boyu sevmeye devam edeceğim. Huzur içinde uyusun.

Unutmak istemiyorum. Asla unutmayacağım. Her zaman evimin sarı bebeği olacak, anıları her zaman evin her köşesinde bulunacak. Sadece şu an yaşadığım tarifsiz acı geçsin, nefes alayım istiyorum. Zira nefes alamıyorum, yaşayamıyorum.

Off böyle konuları okudukça canımdan can gidiyor resmen. Başınız sağ olsun. Canımdan çok sevdiğim bir kedim var allah ona uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. Düşüncesi bile gözlerimi dolduruyor

Allah ona guzel uzun saglikli omurler versin insallah ne yazik ki minik tatli dostlarimizin belli bir yasam sureleri var. Bizim kadar uzun yasayamiyorlar. Insan bu gercegi aklindan hic cikarmamali ki her an hazirlikli olabilsin. Ama o kadar dayanikli olamiyoruz. Bir hayvan kaybetmenin sevdigin bir insani kaybetmekten farki yok. Bunu herkes anlayamaz.. canim piglet isiklar icinde uyu

Başınız sağolsun, unutulmuyor ama acı hafifliyor, çok kayıp yaşadım, hepsini hatırladıkça gözlerim dolar, 3,5 yıldır nazlı prensesimiz aşkımız köpeğimiz var, bazen onun da bir gün öleceği düşüncesi geliyor aklıma ve üzüntüden kahroluyorum

30 Ekim'de 8 yıl olacak
Unutmadım
Her sabah onunla uyanıyorum, hala acı çekiyorum
Alıştım sanırım, eskisi kadar ağlamıyorum
Şimdi 1,5 yaşında dünya tatlısı dişi bir kedim var ama oğlumun yerini tutar mı, asla

Başın sağ olsun, benim de bir kedim var ve düşünemiyorum böyle bir durumun vereceği acıyı.. Rabbim sabır versin.

Geçmiyor sadece onunla yaşamaya alışıyorsun. Evcil hayvan beslemenin en kötü yanı, hatta tek kötü yanı Bike olabilir... Ancak ne yazık ki ömürleri kısacık. Önemli olan o kısa ömürlerinde onların mutlu, huzurlu, neşeli yaşamalarını sağlayabilmek. Eğer öyleyse içiniz rahat olsun. O şimdi daha da mutlu olabileceği bir yerde diye düşünün...

İnsanlar oluyor, unutulmuyor ama alisiliyor. Alisacaksin bunun garantisini verebilirim ama cookk ozleyeceksin, bu duygu icin bir onerim, tavsiyem yok. O ozlem hep olacak. Basin sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…