- 5 Kasım 2016
- 21
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi hariciyecikiz
-
Allah yardımcınız olsun bende annemi kanserden kaybettim henüz 50 yaşında idi vefat ettiginde aynı zamanda kalp hastası oldugu için Ameliyat olamıyordu o çaresizligi çok iyi bilirim
Yorumlarınız ve dualarınız icin cok teşekkür ederim. Allah sabır versin kayıplarınız için de. Mekanları cennet olsun. Çaresizlik çok zor. Kanser çok zor. Bazen sözler kifayetsiz kalıyor. Anneannemin canı yanmasın istiyorum. Canı yanar mı? Doktorların dediği doğruysa omru az ise,vefat ederken canı yanar mı?
bol bol dua etsinYorumlarınız ve dualarınız icin cok teşekkür ederim. Allah sabır versin kayıplarınız için de. Mekanları cennet olsun. Çaresizlik çok zor. Kanser çok zor. Bazen sözler kifayetsiz kalıyor. Anneannemin canı yanmasın istiyorum. Canı yanar mı? Doktorların dediği doğruysa omru az ise,vefat ederken canı yanar mı?
Anneannem 86 yaşında lösemi hastası. Dün konumda da hastanelerin bizi kabul etmediklerini, oyaladıklarını yazmıştım.Anneannemi memleketimizde acile kaldırdık. Neden hastanelerin bizi kabul etmediğini anladım. Doktor 2 hafta ömür biçti benim anneanneme. Nasıl yakıştırırlar ona bu hastalığı, ömrü... icim parçalanıyor. Bir hayat dönemi her seyim olan kadın şuan lösemi ve bir şey yapılmıyor. Arkadaşlar bir özel hastane kemoterapi denerim ama ilaçlardan dolayı 2 günde de vefat edebilir demiş. Ne yapacağım ben bilmiyorum. Ruh halim cok kotu. Hep içime atıyordum ama dün akşam ağladım ve hala ağlıyorum. Canım yanıyor... Nasıl güçlü olabilirim?
Yakınına kimse yakıştıramaz bu hastalığı eminim çok üzülüyorsunuz allah sabır versin. Ama anneanneniz 86 yaşına gelmiş, görmüş geçirmiş, evlatlarını yetiştirmiş, torunlarını görmüş, güzel bir hayat yaşamış. Bu hastalığa yakalanan çocuklar, hatta bebekler var onlar, onların aileleri ne yapsın?
Canım yanlış anlama bu saatten sonra kadına kemoterapi anca işkence olur.
Söylemesi kolay geliyo diceksin biliyorum çok zor.
Ama bak biz ananemi 43yaşında kaybetmişiz beni doğduğumda bikere görmüş.
Şanslısınz onunla zaman geçirmişsiniz bolbol.
Ölürken insan acı çekmezmiş hatta iyilik hali gelir bütün ağrılar acılar yok olurmuş.
Ölüm kimseye yakışmıyor hele ailenden olunca.
Ama insanlar her acıya bi şekilde dayanıyor ,dayanmaya çalışıyor.
Allah yardımcın olsun
Aci ceker mi diye dusunup siz de kendinize eziyet etmeyin lutfen... Ben de dedemi kanserden kaybettim. Son nefesini verirken bile dayima kizkardeslerin ve yegenlerin sana emanet diye nasihat veriyordu. Sekiz yildir "eger cani yansaydi kimseyi düşünecek, ogut verecek hali olmazdi" diye düşünüp teselli buluyoruz hepimiz. Sandığınız kadar buyuk acilar cekmez insallah. Anneannenize dua edecegim. Çok buyuk gecmis olsun...
Çok kötü oldum,gözlerim doldu okurken Allahım anneannenize şifa versin, iyileşemeyecekse de fazla çektirmesin inşallah..
Bende annemi kanserden kaybettim 58 yaşındaydı, ben öğrenciydim daha.
9 aylık bir tedavi sürecimiz oldu hala o günleri unutamıyorum.
3. yıla yaklaştık rüyalarıma giriyor atlattım sanıyorum ama bakıyorum ki atlatamamışım.
En çokta annemin evlendiğinde taçlar,çiçekler takıcam başına demesi çınlamıştır kulağımda, çünkü beni öyle göremedi annem.Eşimle vefatından 2 yıl sonra evlendik.
Şöyle düşünün; anneanneniz uzun bir ömür yaşamış çocuklarını,torunlarını sevmiş koklamış,okşamış...Bundan büyük mutluluk yok bence... Kemoterapi bu yaştaki ve son evredeki hastalar için sadece eziyet olur, acı çekeceğini düşünmeyin bir arkadaş yazmış önceki sayfada; tam tersi bu hastalıktan kurtulduğu için iyilik hali gelecektir diye düşünüyorum bende...Çok geçmiş olsun,dualarım sizinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?