Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilenler bilir aldatıldım ihaneti tattım hiç aklıma gelmezdi hep üzülerek baktığım ben yaşarsam kaldıramam dediğim şeyi yaşadım en acı haliyle..
Bu adam benim gözümün içine baka baka geldi benimle gönlünü eğlendirdi gitti orda onunla ve ayrıldıktan iki ay sonra onunla evlendi
ve bu aldattığı zaman diliminde bana hep bu klibi gönderirdi izletirdi sevmediğim halde
şimdi şimdi anlıyorum ki bu adam ihanet etmekle kalmamış beni içten içe sömürmek öldürmekmiş amacı..
bu sahneyi bana harfi harfine yaşattı
bu nasıl bi vicdandırtoparlanmak istiyorum ama her gün bi adiliği aklıma geliyo dua ederk uyuyorum unutayım diye sabah ağlayarak uyanıyorum
her gün rüyamda görüyorum
o orda mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ederken ben kan kusuyorum kan!
emeline ulaştı işte arkasında bi enkaz bıraktı
ama ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım
...
O nikah masasında görmeseydin hala idare edecek miydi ikinizi de?canım daha önce de konu açtığım için yazmak istemedim ayrıntısını ki başta biraz çıtlattım
benmle beraberken bi başkasıyla da ilişkisi vardı ikimizi birden idare ediyomuş yani
benden ayrıldıktan iki ay sonra arkadaşım diye tanıştırdığı kişiyle aynı nikah masasında görünce ayıldım..
kuzeninin inst. hesabından yok canım ayrıldık hemen akabinde istemeye gitmişler nikah da 2 ay sonra falan olmuş kendisi hiç bi şekilde ifşa etmedi eşi de zten ikisinin de hesabı aktif değil ayrıldığımzdan beriO nikah masasında görmeseydin hala idare edecek miydi ikinizi de?
Nasıl gördün peki?
Bu kadar pişkin yani.kuzeninin inst. hesabından yok canım ayrıldık hemen akabinde istemeye gitmişler nikah da 2 ay sonra falan olmuş kendisi hiç bi şekilde ifşa etmedi eşi de zten ikisinin de hesabı aktif değil ayrıldığımzdan beri
Kaç yaşındasın yorumları okumadım ama? İlk mesajı okuyarak yorum yapıyorum. Benim eşimde beni aldattı. Bir insanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Belki sana daha büyük acılar tatdıracaktı. Ucuz atlattım de yoluna devam et.
hayır ben aldatıldığımı ondan öğrenmedim zaten ayrılığımız onun beni eskisi kadar sevemiyo olmasındandıBu kadar pişkin yani.
Sana hiç bir açıklama yapmadı mı tüm bu olanlar olurken?
Psikolojisi bozuk biriymiş. Hiç üzülmeye değmez bence.
Off ben bu filmi severim normalde çok kızdım böyle adi bir amaç için kullanılmasına.
Yanına kalmaz. Allah'ın adaleti er geç tecelli edecek.
Ama senin şu anda psikolojik yardım alman lazım. Tek başına başa çıkamayacakmışsın gibi anladım yazdıklarınla.
Aynen öyle. Ne güzel tespit yapmışsın sadakatsizlik huydur asla değişmez:). Boşver yaşın çok küçük karşına seni hakeden çıkar inşallah22 uzun bi ilişkiden sıkıldı ona heyecan duyduğu için bu yola başvurdu yarın ondan sıkılınca ne olcak? sadakatsizlik huydur asla değişmez
inşallah bana bi de kalkmş sen benden gençsin istersen hemen evlenirsin ama benm yaşım geçiyo demiştim allah ım ya belki ben bu ş..yüzünden kmseye güvenemicem ve yuva kuramıcam sebebim olmaz inşallahZalim pisliğin tekiymiş ya ... Ne desem bilemedim umarım bir an evvel unutursun
Aynen öyle. Ne güzel tespit yapmışsın sadakatsizlik huydur asla değişmez:). Boşver yaşın çok küçük karşına seni hakeden çıkar inşallah![]()
bence psikolojk olarak gayet sağlıklıydı
bana kalırsa vicdansız allah korkusundan yoksun biriydi
Ne adamlar var ya.
Bosver, boyle kiroyla hayat gecmezdi zaten![]()