• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ADAM BANA İÇTEN İÇTE PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULAMIŞ! :(

Psikolojisi bozuk biriymiş. Hiç üzülmeye değmez bence.

Bilenler bilir aldatıldım ihaneti tattım hiç aklıma gelmezdi hep üzülerek baktığım ben yaşarsam kaldıramam dediğim şeyi yaşadım en acı haliyle..
Bu adam benim gözümün içine baka baka geldi benimle gönlünü eğlendirdi gitti orda onunla ve ayrıldıktan iki ay sonra onunla evlendi
ve bu aldattığı zaman diliminde bana hep bu klibi gönderirdi izletirdi sevmediğim halde
şimdi şimdi anlıyorum ki bu adam ihanet etmekle kalmamış beni içten içe sömürmek öldürmekmiş amacı..

bu sahneyi bana harfi harfine yaşattı
bu nasıl bi vicdandır :KK43: toparlanmak istiyorum ama her gün bi adiliği aklıma geliyo dua ederk uyuyorum unutayım diye sabah ağlayarak uyanıyorum
her gün rüyamda görüyorum
o orda mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ederken ben kan kusuyorum kan!
emeline ulaştı işte arkasında bi enkaz bıraktı
ama ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım
...

Kaç yaşındasın yorumları okumadım ama? İlk mesajı okuyarak yorum yapıyorum. Benim eşimde beni aldattı. Bir insanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Belki sana daha büyük acılar tatdıracaktı. Ucuz atlattım de yoluna devam et.

canım daha önce de konu açtığım için yazmak istemedim ayrıntısını ki başta biraz çıtlattım
benmle beraberken bi başkasıyla da ilişkisi vardı ikimizi birden idare ediyomuş yani
benden ayrıldıktan iki ay sonra arkadaşım diye tanıştırdığı kişiyle aynı nikah masasında görünce ayıldım..
O nikah masasında görmeseydin hala idare edecek miydi ikinizi de?
Nasıl gördün peki?

ama yıkımının o da farkına varmış oalcak ki hesabı aylardır kapalı onun da eşinin de ve arada aktif oluyo bir gün falan sonra tekrar donduruyo.Hiç bi şekilde düğününe nişanına vs. dair bir şey paylaşmışlığı yok.Kaçıyo yani anlayacağınız.Allah dan görmüyorum ya görsem hepten yıkılırdım.Nikah fotoğrafını ve düğünden bi kaç kareyi de kuzeninden gördüm.Erkek kardeşini başka bi hesaptan eklemiştim hiç bi şekilde değil foto. durum güncellemesi bile yok nedenini anlayamıyorum.acaba vicdanı bi zerre olsun sızlıyo mudr

O nikah masasında görmeseydin hala idare edecek miydi ikinizi de?
Nasıl gördün peki?
kuzeninin inst. hesabından yok canım ayrıldık hemen akabinde istemeye gitmişler nikah da 2 ay sonra falan olmuş kendisi hiç bi şekilde ifşa etmedi eşi de zten ikisinin de hesabı aktif değil ayrıldığımzdan beri

kuzeninin inst. hesabından yok canım ayrıldık hemen akabinde istemeye gitmişler nikah da 2 ay sonra falan olmuş kendisi hiç bi şekilde ifşa etmedi eşi de zten ikisinin de hesabı aktif değil ayrıldığımzdan beri
Bu kadar pişkin yani.
Sana hiç bir açıklama yapmadı mı tüm bu olanlar olurken?

Kaç yaşındasın yorumları okumadım ama? İlk mesajı okuyarak yorum yapıyorum. Benim eşimde beni aldattı. Bir insanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Belki sana daha büyük acılar tatdıracaktı. Ucuz atlattım de yoluna devam et.

22 uzun bi ilişkiden sıkıldı ona heyecan duyduğu için bu yola başvurdu yarın ondan sıkılınca ne olcak? sadakatsizlik huydur asla değişmez

Bu kadar pişkin yani.
Sana hiç bir açıklama yapmadı mı tüm bu olanlar olurken?
hayır ben aldatıldığımı ondan öğrenmedim zaten ayrılığımız onun beni eskisi kadar sevemiyo olmasındandı :P ihanetini öğrendiğimden değil
yani o istedi
aldatıldığımı öğrendiğim an ona bildirdim ve hemen hesabını dondurdu elini eteğini çekti hesaplarından

Off ben bu filmi severim normalde çok kızdım böyle adi bir amaç için kullanılmasına.

Yanına kalmaz. Allah'ın adaleti er geç tecelli edecek.
Ama senin şu anda psikolojik yardım alman lazım. Tek başına başa çıkamayacakmışsın gibi anladım yazdıklarınla.

Off ben bu filmi severim normalde çok kızdım böyle adi bir amaç için kullanılmasına.

Yanına kalmaz. Allah'ın adaleti er geç tecelli edecek.
Ama senin şu anda psikolojik yardım alman lazım. Tek başına başa çıkamayacakmışsın gibi anladım yazdıklarınla.

şimdiye kadr kimseye konuşarak anlatamadım meramımı
kuzenimle beraber büyüdüm kardeşim gibidr ama ona bile anlatırken tıkandım ağlama krizine girdim
her ne kadar doktor da olsa ne bileyim yabancı birine açılamam gibime geliyo

Zalim pisliğin tekiymiş ya ... Ne desem bilemedim umarım bir an evvel unutursun

22 uzun bi ilişkiden sıkıldı ona heyecan duyduğu için bu yola başvurdu yarın ondan sıkılınca ne olcak? sadakatsizlik huydur asla değişmez
Aynen öyle. Ne güzel tespit yapmışsın sadakatsizlik huydur asla değişmez:). Boşver yaşın çok küçük karşına seni hakeden çıkar inşallah;)

Zalim pisliğin tekiymiş ya ... Ne desem bilemedim umarım bir an evvel unutursun
inşallah bana bi de kalkmş sen benden gençsin istersen hemen evlenirsin ama benm yaşım geçiyo demiştim allah ım ya belki ben bu ş..yüzünden kmseye güvenemicem ve yuva kuramıcam sebebim olmaz inşallah :(

Aynen öyle. Ne güzel tespit yapmışsın sadakatsizlik huydur asla değişmez:). Boşver yaşın çok küçük karşına seni hakeden çıkar inşallah:KK66:

inşallah yaşım küçük ama belki birine güvenebilmem için aradan yıllar geçmesi gerekecek hayırlısını diliyorum

bence psikolojk olarak gayet sağlıklıydı
bana kalırsa vicdansız allah korkusundan yoksun biriydi

Doğrudur siz daha iyi tanıyorsunuz.
Benim demek istediğim.Psikolojik sorunları olmayan biri böyle davranmaz.Kendine bile itiraf edemediği birşeyler vardır.
Siz madem inançlı birisiniz.Allaha dua edin.Allahı sevin,itaat edin,ibadet edin.Yarı yolda kalınmayacak tek sevgi. Bence kesin reçete bu acıları hafifletmek için.

adam gerçekten hastaymış, kurtulduğunuza sevindim

inanın geçecek, herkesin yeri dolar bu hayatta, onun da yeri dolacak,

belki iyi gelir bir resim atayım size

Eklentiler

• 10501738_10152751796533535_5144897898001486120_n.webp
    10501738_10152751796533535_5144897898001486120_n.webp
    30 KB · Görüntüleme: 86
Back
X