Yani kusuruma bakmayın ama daha 2 yıllık evliyken böyle maddi tartışmalarınız oluyor ise birde çoluk çocuklu kalabalık aile olupta bu tür masraflarınız çıkarsa ne olur diye merak ediyorum...?
Benve ikinizde kuruntulu ve başkalarının ne dediği umrunda olan ve özenmeye ihtiyaç duyan yapıda olduğunuz için maddi problemleriniz ve ailevi tartışmalarınız oluyor...
Umarım iyi olursunuz!...
evi geçindirsin ben çalışmim hiççç sorun değil, ama aşkim yetişmiyor becbur diyorum e o zaman köye gidelim diyor orda evde var arazida var orda çok rahat geçiniriz. ya benim senin memleketindeki köyünde ne işim var. tamam sen orayi çok çok sevebilirsin ama benden bunu bekleyemezsin. bana çok uzak bir yaşam tarzı. tamam istanbul çok stresli ama orası da fazla sakın çok fazla sakin. ondan sonrada bozuluyor ben onun köyünü begenmiyomusum.
evi geçindirsin ben çalışmim hiççç sorun değil, ama aşkim yetişmiyor becbur diyorum e o zaman köye gidelim diyor orda evde var arazida var orda çok rahat geçiniriz. ya benim senin memleketindeki köyünde ne işim var. tamam sen orayi çok çok sevebilirsin ama benden bunu bekleyemezsin. bana çok uzak bir yaşam tarzı. tamam istanbul çok stresli ama orası da fazla sakın çok fazla sakin. ondan sonrada bozuluyor ben onun köyünü begenmiyomusum.
İyi de eşinizin mesleği nedir ki köyde ne iş yapacak onu anlamadım..
Çiftçi filan ise anlarım da o zaman şehirde ne işi var cidden?:uhm:
Yani plansız iş yapmak beni hep korkutur açıkçası..
eşimin ailesinin köyde tarlaları filan var. şuanda cafe isletiyor, tabi işler çok parlak değil kriz var diye herkes herşeyden kısıyor. zaten kendi gitse 6 ay sonra sıkılır köyde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?