Bu adam beni ldrecek sonunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sude2008

Ziyaretçi
Eşim Edirne'ye yük götürürken ordan İstanbul'a uğrayıp bizi kayınpederin evinden kovan (defol kira verde aklın başına gelsin) diyen görümcemin kocasınıda alıp öyle gitmiş . Bizimkinin kont bitmiş eniştenin telefonundan aradı beni işte eniştede yanıda diye.İyi madem dedim cumartesi akşam üstüne doğru tekrar aradı sen bu akşamda annenlerde kal ben çok uykusuzum bu akşamda gelemem belki dedi.istanbul bursa 2-3 taş çatlasın 4 saat mola verme gel yarın pazar beraber uyuruz sabah kalvaltımızı yaparız dedim yok uykusuzmuş kaza yaparımış gelmicekmiş bende sakın dedim ablanda kalmayacaksın arabada yatacaksan tamam dedim. sen karışma işime dedi bak kalırsam külahları değişiriz dedim suratıma kapattı telfonu
Neyse o akşam da kaldım annemlerde sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa uyuyamadım sabah 10 da kayanan arıyo kahkahayla deli etti ben '' kızııııım bizim deli oğlan istanbulda ablasındamış hahahay senin haberin var mı'' dedi cinlerim tepeme geldi ''tabiki haberim var'' dedim kapattım elim ayağım titreedi sinirden Güya beni kontrol ediyo pazar günü akşam 6 gibi geldi hiç bişi sormadım sölemedim de suratımı astım kayga etmeden nasıl gururuna yedirip oraya gittin diyeceğim diyemedim

Bide kayınpeder beraber oturalım borçlarımız ödeyelim demişti.Görümce babası kendi borçlarını ödesin diye beaber oturun demiş midir kafasına sokmuşmudur.Bizimkide öle bi insan ki onlar ne derse harfiyen yapar ben bişi deyeyim inadına tam tersini yapar.
Birazdan öğle yemeği için anneme gidicem ordan evede uğrayacağım .
Ben bu adama ne desem napsamda ne konuştular kavga etmeden öğrensem de sinirimi boşaltsam

başlığı görünce tırstım valla dedim eşinizin katil potansiyeli varkaydirigubbakcemile

bence tatlı dille konuş bize böle yapan insanlarda neden kaldın diye baktın bu konuda seninle kavga edecek aldırıs etme belli bi süre mesafe koy o zaman ne yapacak bakim

aman bu ne ya allah sabır versin..
çok şükür allahım bekarım çok şükür

ben en cok kananaya ayar oldum vallasengözlerimebaksanab

tatlı dille konussan hallolur belki ..
eşinin kardeşinden ne olursa olsun vazgeçemeyeceği belli ..
ama kayınvalidenin arayıpta nispet yapar gibi konusması biraz tuhaf .. eşinden çok onun yaptıgına takıldım ben ..

Hiç üstüne gitme eşinin..

Biri ablası diğerleri ailesi anası babası..

Sen dediğin her kelime de eşinin tepkisini alacaksın.
ınsan ablası anası babası sözkonusu olunca geçmişteki olanları daha kolay unutuyor..

Deşme, kurcalama, olan size olur, senin kocanla aran bozulur, kim nasıl isterse öyle yaşasın, sen istersen görüşme ama kocanın üstüne gidersen olay senin aleyhine döner..

Bırak kocan kimle isterse görüşsün..Ama sen görüşmek istemiyorsan sana kalmış..

Ben kimseyle uğraşamam, uğraşmadım da...Ben kendime bakarım, kendi mutluluğuma bakarım eşim istediği ile görüşebilir ama ben istemezsem eşim görüşüyor diye görüşmem..
Böyle olaylarda da herkese ''ne haliniz varsa görün''diyecek bir yapıdayım, (kelimelerle olmasa da davranışlarla) bu yüzden sana da böyle akıl verdim..

Bir erkegin agzindan laf almak cok basit.....
Kadinligini kullanacaksin güzelim, süslen püslen sirin ve tatli dilli ol
Ac biraz bacak dalak, istedigin herseyi söyler sanasengözlerimebaksanab

Ögrenmek istediklerini ögrendikten sonrada ver yansin agzina geleni söyle bacim

:jeyyar::jeyyar:

ben bunnarı not alim kenara nolir nolmaz..,hihoyyyt

Erkekleri bu hale sokan biz kadınlarız zaten..

Zaten yapmaları gereken şeyleri bile onlara yaptırmak için kadınlığımızı kullanmak bizim insanlık görevimiz olmuştur değil mi her zaman..

Arkadaşın kocası, söylemesi, karısına açıklaması gereken birşeyi zaten açıklamak zorunda..
Bunun için kadının kocasına bacak dalak olaylarına girmesine gerek yok..Şahsen bu olaylarda hiçbir zaman kadınlığımı kullanmama gerek kalmadı.

Benim bilmem gereken birşeyi, kocam bana zamanında açıklamak zorunda.
Zamanında yapmadığı açıklamanın sonuçlarına kendisi katlanır..

Beni rahatsız etmeyen, beni de ilgilendirmeyen bir konuyu (bu konu bilinmesi gereken bir konu) açıklama gereği duymuyorsa, hiç kafamı yoramam..

Ona defol diyen ablasında mı kalıyor, kendi tercihi..

kesinlikle aynı fikirdeyimkaydirigubbakcemile5

Isin sakasindaydim ben biraz....tabikide kendi tercihidir...bana aciklama yapar yapmaz kendi bilir...bende kafami yormam aslinda.fisfisfis

Fakat arkadas nasil kavga etmeden agzindan laf alabilirim diye sordugunda aklima bu geldi vallaha...benneyaptımki

şunu hatırlatmak istiyorum..
defol diyen kişi ablası..amca hala teyze dayı komşu vs değil..
ablası..bence bazı insanların ağzından çıkacak laflar duyulmasada olur cokta kötü olsa..
o anda ona defol git diyen ablası , daha sonra zor gününde kucak açar kardeşine..
birde bu şekilde bak olaya ablacım..
kaldığı yer kardeşinin evi..yabancı yer değil..

dipnot olarak şunuda belirtmek istiyorum , evli olmadıgım için belki bana normal ve kolay geliyordur..
belki evlilkte hersey daha farklı ve sıkıntılıdır..
ama ben evli olsaydım aynı şekilde düşünmeye devam ederdim sanırım

bencede her harfıne katılıyorum..........
olması gereken bu ..........onun ailesi......her ne olursa olsun kopmazlar aileden........ sen görüşmek istemessın o başka haklı yanları elbette vardır ..........
eşini böylede kaldın gittin diye sorgular durusan........aranız acıla bilir.......

ilahi gülsüm sultan.....demekki böyle yapılması gerekiyor.......:lepi:

Gittim eve ucundan kulağından sordum bişiler nasıl ablan beni sordumu kızı sordumu sakin cevap verdi sonra yok illa bu pantolunu giycekmiş bunu niye yıkamamışım yok bunu niye böyle yapmışım bunu niye buraya koymuşum diye eften pühten şeylerle kavga etti benle dolmuş belli....

Aslında aptallık bende neden bana sormadan ablasına giden adama okadar yol yürüyüpte kahvaltı hazırlamaya gidiyorum ki

benim oduna böyle şeyler işlemez

ne kadar kinle dolmuşsunuz eşinize karşı.
gıyabında odun falan diye konuştuğunuza göre aranızdaki mevzu sadece ablasında kalması değil sanırsam..

konunuza gelince...
abla, anne, baba, kardeşden kopamazsın..
kötü bile olsalar onlar aile, canından can..
siz görüşmeyin gitmeyin ama ona gitme diye yaptırım uygulayamazsınız..
ablasıyla aynı şehirdeyken arabada yatması bana göe mantık dışıdır..
tabi ki de gidecek..

ama dediğim gibi iş odunluğa geldiyse sorun sadece abla değil gibi..

ben en cok kananaya ayar oldum vallasengözlerimebaksanab

Sonradan aklım başıma geldi sinirle cavp veremedim ki niye ben ''Tabiki haberim var benden izin aldı benden izinsiz tuvalate bile gidemez'' demedim salak kafam madem hava atmaya aradı verseydim ağzının payını işte bu sinir beni öldürecekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…