S
sude2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sude2008
-
Bir erkegin agzindan laf almak cok basit.....
Kadinligini kullanacaksin güzelim, süslen püslen sirin ve tatli dilli ol
Ac biraz bacak dalak, istedigin herseyi söyler sanasengözlerimebaksanab
Ögrenmek istediklerini ögrendikten sonrada ver yansin agzina geleni söyle bacim
Erkekleri bu hale sokan biz kadınlarız zaten..
Zaten yapmaları gereken şeyleri bile onlara yaptırmak için kadınlığımızı kullanmak bizim insanlık görevimiz olmuştur değil mi her zaman..
Arkadaşın kocası, söylemesi, karısına açıklaması gereken birşeyi zaten açıklamak zorunda..
Bunun için kadının kocasına bacak dalak olaylarına girmesine gerek yok..Şahsen bu olaylarda hiçbir zaman kadınlığımı kullanmama gerek kalmadı.
Benim bilmem gereken birşeyi, kocam bana zamanında açıklamak zorunda.
Zamanında yapmadığı açıklamanın sonuçlarına kendisi katlanır..
Beni rahatsız etmeyen, beni de ilgilendirmeyen bir konuyu (bu konu bilinmesi gereken bir konu) açıklama gereği duymuyorsa, hiç kafamı yoramam..
Ona defol diyen ablasında mı kalıyor, kendi tercihi..
Erkekleri bu hale sokan biz kadınlarız zaten..
Zaten yapmaları gereken şeyleri bile onlara yaptırmak için kadınlığımızı kullanmak bizim insanlık görevimiz olmuştur değil mi her zaman..
Arkadaşın kocası, söylemesi, karısına açıklaması gereken birşeyi zaten açıklamak zorunda..
Bunun için kadının kocasına bacak dalak olaylarına girmesine gerek yok..Şahsen bu olaylarda hiçbir zaman kadınlığımı kullanmama gerek kalmadı.
Benim bilmem gereken birşeyi, kocam bana zamanında açıklamak zorunda.
Zamanında yapmadığı açıklamanın sonuçlarına kendisi katlanır..
Beni rahatsız etmeyen, beni de ilgilendirmeyen bir konuyu (bu konu bilinmesi gereken bir konu) açıklama gereği duymuyorsa, hiç kafamı yoramam..
Ona defol diyen ablasında mı kalıyor, kendi tercihi..
Eşim Edirne'ye yük götürürken ordan ıstanbul'a uğrayıp bizi kayınpederin evinden kovan (defol kira verde aklın başına gelsin) diyen görümcemin kocasınıda alıp öyle gitmiş . Bizimkinin kont bitmiş eniştenin telefonundan aradı beni işte eniştede yanıda diye.ıyi madem dedim cumartesi akşam üstüne doğru tekrar aradı sen bu akşamda annenlerde kal ben çok uykusuzum bu akşamda gelemem belki dedi.istanbul bursa 2-3 taş çatlasın 4 saat mola verme gel yarın pazar beraber uyuruz sabah kalvaltımızı yaparız dedim yok uykusuzmuş kaza yaparımış gelmicekmiş bende sakın dedim ablanda kalmayacaksın arabada yatacaksan tamam dedim. sen karışma işime dedi bak kalırsam külahları değişiriz dedim suratıma kapattı telfonu
Neyse o akşam da kaldım annemlerde sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa uyuyamadım sabah 10 da kayanan arıyo kahkahayla deli etti ben '' kızııııım bizim deli oğlan istanbulda ablasındamış hahahay senin haberin var mı'' dedi cinlerim tepeme geldi ''tabiki haberim var'' dedim kapattım elim ayağım titreedi sinirden Güya beni kontrol ediyo pazar günü akşam 6 gibi geldi hiç bişi sormadım sölemedim de suratımı astım kayga etmeden nasıl gururuna yedirip oraya gittin diyeceğim diyemedim
Bide kayınpeder beraber oturalım borçlarımız ödeyelim demişti.Görümce babası kendi borçlarını ödesin diye beaber oturun demiş midir kafasına sokmuşmudur.Bizimkide öle bi insan ki onlar ne derse harfiyen yapar ben bişi deyeyim inadına tam tersini yapar.
Birazdan öğle yemeği için anneme gidicem ordan evede uğrayacağım .
Ben bu adama ne desem napsamda ne konuştular kavga etmeden öğrensem de sinirimi boşaltsam
Hiç üstüne gitme eşinin..
Biri ablası diğerleri ailesi anası babası..
Sen dediğin her kelime de eşinin tepkisini alacaksın.
İnsan ablası anası babası sözkonusu olunca geçmişteki olanları daha kolay unutuyor..
Deşme, kurcalama, olan size olur, senin kocanla aran bozulur, kim nasıl isterse öyle yaşasın, sen istersen görüşme ama kocanın üstüne gidersen olay senin aleyhine döner..
Bırak kocan kimle isterse görüşsün..Ama sen görüşmek istemiyorsan sana kalmış..
Ben kimseyle uğraşamam, uğraşmadım da...Ben kendime bakarım, kendi mutluluğuma bakarım eşim istediği ile görüşebilir ama ben istemezsem eşim görüşüyor diye görüşmem..
Böyle olaylarda da herkese ''ne haliniz varsa görün''diyecek bir yapıdayım, (kelimelerle olmasa da davranışlarla) bu yüzden sana da böyle akıl verdim..
Ac biraz bacak dalak, istedigin herseyi söyler sanasengözlerimebaksanabÖgrenmek istediklerini ögrendikten sonrada ver yansin agzina geleni söyle bacim
ilahi gülsüm sultan.....demekki böyle yapılması gerekiyor.......:lepi:
ben en cok kananaya ayar oldum vallasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?