Bu adam beni ldrecek sonunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman ben bu akşam hiç bişi olmamış gibi mi davranayım
Beni karıştırma kendin görüşüyosan görüş diyeyim

Ne alem kadinsin sen ya casus egitimi mi aldin ne vallahi en kisa zamanda dedeyip test edicem bu oneriyikaydirigubbakcemile5

Canım sana böyle yap şöyle yap diyemem maalesef. Yazdılarımın içinden süzgeçle sen sana uygun olanları. Eğer yapacaksan da böyle "beni karıştırma kendin görüşürsen görüş" yerine.
Onlar senin ailen biri ablan biri annen. Bundan sonra nasıl davranmak istiyorsan öyle davran ama ben görüşmek istemiyorum. Lütfen zorlama ve ısrar etme. Kimsenin huzurumuzu bozmasına izin vermeyelim" gibi olumlu ve yapıcı cümleler kullan derim.

Yani birşeye bu çirkin olmuş demekle bu güzel olmamış demek arasında fark vardır. Umarım anlatabilmişimdir şeker.

Sevgiler.

Ne alem kadinsin sen ya casus egitimi mi aldin ne vallahi en kisa zamanda dedeyip test edicem bu oneriyikaydirigubbakcemile5

Et bakalim.benneyaptımki...ben henüz test etmedim nurayim...fakat tanidigim bir kadin var inanki böyle yaparak esine her istedigni yaptirir ve sözünü dinletir vallaha...bende ondan esinlendim anliyacagingamyoncuiremsu

Yanarim yanarim söyle bir sekiz hatun olamadigma yanarim...

canım çok sorunlar yaşayabilirsin ve sana çok çektirmiş olabilir ve siz görüşmeyebilirsiniz ama eşinizin görüşmesini istememe gibi bir lüksünüz olamaz diye düşünüyorum sonuçta onlar kardeş ve iki kardeş arasına girmek çok bencilce

gülsüm sultan her erkeğe kadınlık sökmez karşında duvar olur durur ne yapacağını şaşırırsın

sude bence sen bişey olmamış gibi davranma ama çok da üzerine gitme sonuçta onun ablası. kendi görüşsün istediği gibi.eşini doldurma konusuna gelince %90 yapmıştır sen bu konuda da sakin kalıp mantıklı bir biçimde eşinle konuş derim ben

aynen arkadaşa katılırıyorum seninde örnek almanı isterim
ben tersini yatımda neoldu ortada ve kötü kişi ben oldum

eşimin bana hep söyledigi bişey var....annem babam ne derse desin tamam de işine gelmiyosa kapıdan cıkınca unut ben öyle yapıyorum der..bence sizde öyle yapın..ugraşmayın baş edemezsiniz çünkü....

Yapılacak hiçbir şey yok bazı insanalr kin tutar unutmaz yapılanları ve kolay kolay yumuşamaz ben gibi..ama bazıları da unutur yapılanı senin eşinin yapısı bu bırak da kalsın ablasında ne var belli ki gelemeyeceginden değil orda kalmayı o da istemiş canım boşver eşinin ailesidir sonuçta kol kırılır yen içinde kalır..rahatla tatlı dille konuş eşinle ..

kaynanaya bak hahay ha
deli ananın deli oğlu olur napsın :dilcikar:

Görüşmeyin sizde kayınvalidenizle,eşiniz anasıdır,
gitsin gelsin..............................................

canim arkadasim sinirini anliyabiliyorum.. ama kardesinde yatmasini yasklaman güzel degil..
birde su konuya gelelim ki sen belli etmissin tavirlarinla sinirini bunuda anliyan erkek tarafi yanin kaynanan bu ipleri koz niyetini seni cildirta biliyo.. fazla tinmiyormus gibi davran esinle tatli dille konus..

Görüşmeyin sizde kayınvalidenizle,eşiniz anasıdır,
gitsin gelsin..............................................

Kızım var özlüyolar kayınpeder kayınvalide mecbur kızımı göstermeye götürüyorum

İster acı konuş ister tatlı konuş anlamıyo eşim hep kendi deiğini yapıyo
Bende artık onunla konuşmammaya kara verdim neyi nasıl istiyosa öle yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…