Bu adam beni ldrecek sonunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım odun diye sinirimden sölüyorum aslında eşimi çok seviyorum ..
2-3 saat daha sürse arabayı benim yanımda olacak yatağında yatacak sabah rahat rahat kahvaltımızı yapıcaz beni hiçe sayması zaten zoruma giden sevmesem katlanamam tabiki başka sorunlarımız da var ama napayım bazen susuyorum bazen de böle konuşuyorum...

belki gerçekten yorgundu ve araba kullanacak durumda değildi; doğruysa söylediği..
yani ablasında kalmak için bahane uydurmuyorsa..
uykusuz ve yorgunlukta gece vakti araba kullanmak çok zordur, hatta kavaya davetiye çıkarmaktır..

daha önceki mevzularınızı bilmiyorum ama sadece bu konuyla ilgili olarak ben sizin fevri davrandığınızı düşünüyorum...

Bilmem gereken hiçbir konuyu açıklamaz ya ben kayanamdan duyarım yada bişiler yolunda gitmeyince öğrenirim.Ben öğrendiğimde hiçbir eleştiri duymak istemez sonuçlarınada katlanamaz çeker restini

Kavga ederken büyük ablasıda vardı oda çok ağır konuşmuştu madem onunlada barış onun evinede git eniştenlede barış neden sadece o dedim

sen karışma benim işime o benim ablam ömür boyu küsmü durcam dedi
ben sana küs dur demiyorum dedim ama azıcık gururlu ol dedim
senin küs durma limitin 5 aymış o zaman bende seni evden kovam 5 ay sonra burayada gelirsin söylenenleri nasılsa unutuyosun dedim bi köpür bi köpürdü

Annende sabah aradı dedim neyin nisbetini yapıyo dedim banane gidersen git ben karışmam beni ilgilendirmez dedim
Ne demek karışmam haftaya bize misafirliğe gelecekler sonra bizde bi hafta sonu istanbula onulara gideceğiz dedi 1

Bu planları kendi kendine yapıyo gel sen kafayı oynatma.....

Ah esmeraldacım ne halde olduğumu bi görsen inan işim bile doğru dürüst yapamaz oldu
Sinirlerim çok yıprandı.

hiçbirşey deme konuşma bile onunla. o sana bişey derse ne konuşayım sana bişey demeye hakkım mı var de gayet sakin ol ama bu esnada. tabi o çemkirecek saçmalama felan. valla ben seni çok güzel kullanıyorlar her dediklerini yaptırıyorlar ben beceremedim demekki hiç bir öenmim yok senin yanında de. ama kavgaya mahal verme sakın. annen aradı böyle dedi de ne yapmaya çalışıyorsunuz beni delirtmeyemi de. valla umurum olmaz ne yaparsan yap ama sonucunda darbe yersen gelip ağlama o zaman ben seni dinlemeyecek sana demiştim diyeceğim de. güzelce anlat yapmaya çalış.
yalnız sabırlı ol başlarda anlamıyorlar. ama snein dediklerini bir bir yaptıkları zaman yavaş yavaş anlıyorlar sonrasında ailesi düşünsün. sakin ve sabırlı olmalısın bu dönemde.
Benimde görümcem neler yaptı neler ama eşim anlamadı şimdi allaha şükürler olsun ben aldırış etmiyorum o kızıyor ablasına. zamana bırak herşeyi ama ince incede işle eşine. Doğru herzaman kazanır bunu unutma...

bayıldımm yorumunuzaa gerçekden işe yarayacakk önerilerr..:):)

mrb belki biraz daha alttan alsanız sorunlarr çok güzel hal alabilirr..
gerçi kadınlar alttan aldıkca erkekler üste çımayı çok güzel becerirler..

Herşey umrunda değil,aman boşver,takmıyorum kafama, diyorum ama içim içimi yiyo ben sustukça o üstüme üstüme geliyo konu sadece ablasında kalmasıda değil
Napayım sabrediyorum kuran okuyorum dua ediyorum
Ben doğruyum Rabbim görüyo içimi
bazen acaba ben kötüyümde onlar çok mu masum diyorum ...klava:

karısıda olsan sen el kızısın
aynı karında yatmış kardeşi biri diğeri de annesi..
boşver o öz ve öz kardeşinin yaptığını gururune yedirip kaldıysa
sen hiç dert etme..
kaynananın tavrı çok çirkin ama
yapana yapıcı bulunur,sen rahat ol eşininde üstüne gitme bence..

eşin ailesinin yaptıklarını unutmuş. peki senin ailen eşine bunu yapsa unutacakmıydı?

eşin ailesinin yaptıklarını unutmuş. peki senin ailen eşine bunu yapsa unutacakmıydı?

OOOOO benim kardeşlerim beni evden kovasalar onlarınki gibi kavga etseler babamın evinden beni kovsalar değil kardeşlerimle barışma o semte uğratmaz beni

kaynanamla beraber otururken sesimi çıkarmıyodum kavga etmemeye çalışıyodum aman duymasınlar anlaşamıyo demesinler diye şimdi kendi evimdeyim annemler yakın evimiz bişi sorsam eleştirsem yok annemlere yakın taşınmışım dilim uzamış yok efendim evi dünyanın bi ucuna taşıyacakmış neler neler bide diyorum öle karışsalar yada benle tartışsa ailem hayatta ne beni gönderir nede kendi gelir

canım benim seni çok iyi anlıyorum. bende gitmeyeceksin dediğim halde saklı gitmişti eşim. delirdim çıldırdım bağırdım kavga ettim ama nafile kopamadı onalrdan. ama şimdi anladı onların ne yaptıklarını. ben bişey demesemde onların neler söylediklerini. sakin olmamak elde değil biliyorum bende hala atamadım üzerimden hala sinirlenip ağlıyorum. kimsenin kendinden başka dostu yokmuş maalesef. şu anda içine kapanık suratı asık görünen bir tip oldum. ama aslında neşeli zıpır birisiydim. sakın psikolojini bozmalarına izin verme. yüz göz olma sert yap konuşturma onları. ben çok pişmanım sustuğum için.

görümce niye hem sizi kovup hemde tekrar beraber oturun desinki :uhm:

hem sizi kayınpederin evinden kovmaya görümcenin ne hakkı var

bence siz biraz daha sessiz sakin bişiyler konuşmaya çalışırsanız daha etkili olursunuz.ne kadar çok bağırıp çağırıp kavga ederk konuşursanız haklı olduğunuz halde haksız duruma düşersinz vede eşiniz artık sizi dinlememeye başlar bağışıklık yapar.eşimde bazen beni hiç dinlemiyor ama ben konuşuyorum böyle böyle yapma öyel yaparsan şöyle olur diyorum beni dinlemeyip burnu sürtülünce birşeyde diyemiyor eee kendi düşen ağlamz sen beni daha dinleme deyp içmden basıyorum kahkahaları kaydirigubbakcemile3 ve artık ne dersem karşı çıkmıyor birde böyle deneyin tecrübeyle sabit :lepi: .annmde sizin gibi oda biraz susmayı becereblse babamı fethedecek ama nerdeee onda o sinir olduğu müddetçe hep haksız duruma düşmeye mahkum a.s

Son düzenleme:

canım buraya satırları peşpeşe yazıyorum ama konuşma esnasında pat pat herşeyi söliyemiyorum bişi sölüyorum bağıyo susuyorum 5 10 dakika sonra başka bişi sölüyorum yine bağırıyo susuturuyo beni yani öle cazgır kavgacı sinirli biri değilim aksi hep susarım bu da geçecek daha güzel günler benim kzımın olacak diye konu kapansın diye uğraşıyorum susuyorum ben konuları kapattıkça o beni saf belliyo dedim ya benim zoruma giden yok sayılmak hiçe sayılmak

Elbette kalıcak orada ablası. Ablasının evi varken arabada yat demeniz garip geldi bana. Kardeş kardeşle kavga eder barışır. Ne var bunda.
Sizin eşinizi bu şekilde yönlendirmeye hakkınız yok.
Siz görümcenizle konuşmaz evinde kalmazsınız o ayrı. Sizin kararınızdır ve bu olayda doğru bir karardır.
Ama eşiniz ablasına bu şekilde tepki vermek zorunda değil. Hele ki siz istiyorsunuz diye. Nasıl ki onların lafıyla size tepki vermemesi gerekiyorsa sizin lafınızla da ailesine tepki vermemesi gerekir.
Kocaman adam kendi gururunu koruyacak durumdadır, nerde ne tepki vermesi gerektiğini bilecek durumdadır ve kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğine de kendi karar verecek durumdadır.
Siz ona müdahale ederek bu meziyetlerin hiçbiri sende yok, akılsızsın, kendi başına bişey yapamazsın mesaı veriyorsun.

Kayınvaliden aradığında da ben olsam "hayır anne haberim yok zaten eşimde ablasında kalırken benden izin almak zorunda değil" derdim. O cevap yeterdi zaten ona. Kıvrım kıvrım kıvranmasına yeterdi. Amacına ulaşamadığını anlardı.

Ben kaynımla kavgalı olsam en azından bu şekilde davranırdım. Kardeş onlar derdim. Ve asla kardeşlerin arasına girmezdim.

Evet Buda farklı bir bakış acısı söylediklerinize katılıyorum
Ama azıcık gururlu olsun o kadar ağır sözü her zaman hatırlasın kin gütsün demiyorum
ama bu lafları unutursa yarın daha kötülerini duyduğunda yanında yalnız ben olucam ve onunla beraber bende üzülücem

kaynanaya gelince sizin dediğiniz gibi cevap verseydim yeri geldimi bak oğlum seni bişey yerine koyup ablasına gideceğini bile sölememiş benden duyuyosun bak der....

Dediğim gibi ablasına karşı gurur yapar yada yapmaz bu onun seçimi olmalı canımcım.
Sen ona böyle müdahale edersen o da hayatı boyunca sana müdahale etme hakkını kendinde görür.
Eşinin yerine koysana kendini. Kardeşin varmı bilmiyorum ama kardeşinin sana ağır laflar ettiğini, bikaç ay sonra barıştığınızı, ve eşinin görüşmenizi yasakladığını...
Halbuki sen kardeşinin yaptığı herşeyi unutmuş, söylediği sözleri silmişsin bile. Çünkü o senin kardeşin. Aynı candan aynı kandansınız.

Eşin yarın o lafların daha ağırını duyduğunda da bırak sadece o üzülsün. Sen üzülme ama onun yanında olduğun mesajını ver bence. Üzüntüsünü paylaş sadece ama yine yorum yapma.

Ve kayınvaliden de ne derse desin. Sen eşinle evlisin kayınvalidenle değil. Afedersin biraz ağır bir atasözü ama "it ürür kervan yine de yürür"

Sen ailene yuvana bak. O ne dedi bu ne dedi salla gitsin.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…