S
sude2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sude2008
-
ne kadar kinle dolmuşsunuz eşinize karşı.
gıyabında odun falan diye konuştuğunuza göre aranızdaki mevzu sadece ablasında kalması değil sanırsam..
konunuza gelince...
abla, anne, baba, kardeşden kopamazsın..
kötü bile olsalar onlar aile, canından can..
siz görüşmeyin gitmeyin ama ona gitme diye yaptırım uygulayamazsınız..
ablasıyla aynı şehirdeyken arabada yatması bana göe mantık dışıdır..
tabi ki de gidecek..
ama dediğim gibi iş odunluğa geldiyse sorun sadece abla değil gibi..
Canım odun diye sinirimden sölüyorum aslında eşimi çok seviyorum ..
2-3 saat daha sürse arabayı benim yanımda olacak yatağında yatacak sabah rahat rahat kahvaltımızı yapıcaz beni hiçe sayması zaten zoruma giden sevmesem katlanamam tabiki başka sorunlarımız da var ama napayım bazen susuyorum bazen de böle konuşuyorum...
Erkekleri bu hale sokan biz kadınlarız zaten..
Zaten yapmaları gereken şeyleri bile onlara yaptırmak için kadınlığımızı kullanmak bizim insanlık görevimiz olmuştur değil mi her zaman..
Arkadaşın kocası, söylemesi, karısına açıklaması gereken birşeyi zaten açıklamak zorunda..
Bunun için kadının kocasına bacak dalak olaylarına girmesine gerek yok..Şahsen bu olaylarda hiçbir zaman kadınlığımı kullanmama gerek kalmadı.
Benim bilmem gereken birşeyi, kocam bana zamanında açıklamak zorunda.
Zamanında yapmadığı açıklamanın sonuçlarına kendisi katlanır..
Beni rahatsız etmeyen, beni de ilgilendirmeyen bir konuyu (bu konu bilinmesi gereken bir konu) açıklama gereği duymuyorsa, hiç kafamı yoramam..
Ona defol diyen ablasında mı kalıyor, kendi tercihi..
belki gerçekten yorgundu ve araba kullanacak durumda değildi; doğruysa söylediği..
yani ablasında kalmak için bahane uydurmuyorsa..
uykusuz ve yorgunlukta gece vakti araba kullanmak çok zordur, hatta kavaya davetiye çıkarmaktır..
daha önceki mevzularınızı bilmiyorum ama sadece bu konuyla ilgili olarak ben sizin fevri davrandığınızı düşünüyorum...
Bir erkegin agzindan laf almak cok basit.....
Kadinligini kullanacaksin güzelim, süslen püslen sirin ve tatli dilli ol
Ac biraz bacak dalak, istedigin herseyi söyler sanasengözlerimebaksanab
Ögrenmek istediklerini ögrendikten sonrada ver yansin agzina geleni söyle bacim
hiçbirşey deme konuşma bile onunla. o sana bişey derse ne konuşayım sana bişey demeye hakkım mı var de gayet sakin ol ama bu esnada. tabi o çemkirecek saçmalama felan. valla ben seni çok güzel kullanıyorlar her dediklerini yaptırıyorlar ben beceremedim demekki hiç bir öenmim yok senin yanında de. ama kavgaya mahal verme sakın. annen aradı böyle dedi de ne yapmaya çalışıyorsunuz beni delirtmeyemi de. valla umurum olmaz ne yaparsan yap ama sonucunda darbe yersen gelip ağlama o zaman ben seni dinlemeyecek sana demiştim diyeceğim de. güzelce anlat yapmaya çalış.
yalnız sabırlı ol başlarda anlamıyorlar. ama snein dediklerini bir bir yaptıkları zaman yavaş yavaş anlıyorlar sonrasında ailesi düşünsün. sakin ve sabırlı olmalısın bu dönemde.
Benimde görümcem neler yaptı neler ama eşim anlamadı şimdi allaha şükürler olsun ben aldırış etmiyorum o kızıyor ablasına. zamana bırak herşeyi ama ince incede işle eşine. Doğru herzaman kazanır bunu unutma...
eşin ailesinin yaptıklarını unutmuş. peki senin ailen eşine bunu yapsa unutacakmıydı?
Herşey umrunda değil,aman boşver,takmıyorum kafama, diyorum ama içim içimi yiyo ben sustukça o üstüme üstüme geliyo konu sadece ablasında kalmasıda değil
Napayım sabrediyorum kuran okuyorum dua ediyorum
Ben doğruyum Rabbim görüyo içimi
bazen acaba ben kötüyümde onlar çok mu masum diyorum ...klava:
hem sizi kayınpederin evinden kovmaya görümcenin ne hakkı var
bence siz biraz daha sessiz sakin bişiyler konuşmaya çalışırsanız daha etkili olursunuz.ne kadar çok bağırıp çağırıp kavga ederk konuşursanız haklı olduğunuz halde haksız duruma düşersinz vede eşiniz artık sizi dinlememeye başlar bağışıklık yapar.eşimde bazen beni hiç dinlemiyor ama ben konuşuyorum böyle böyle yapma öyel yaparsan şöyle olur diyorum beni dinlemeyip burnu sürtülünce birşeyde diyemiyor eee kendi düşen ağlamz sen beni daha dinleme deyp içmden basıyorum kahkahaları kaydirigubbakcemile3 ve artık ne dersem karşı çıkmıyor birde böyle deneyin tecrübeyle sabit :lepi: .annmde sizin gibi oda biraz susmayı becereblse babamı fethedecek ama nerdeee onda o sinir olduğu müddetçe hep haksız duruma düşmeye mahkum a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?