peki evli mi bu adamlar anlattığın ?ne rahatlar ya kız gelicek falan ya eşinin kulağına gitse anlatıyor ulu orta ..
Yorumlarınızın hepsine cevap veremedm.kusura bakmayın kızlar.Yok ne aldatma ne başka bisey yasamadım bu güne dek.facebook felan kullanmaz zaten.evden işe işten eve.maçkolik göbekli bir adam işte.
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
arkadaslar otel falan demis ama siz bunları dusunmek zorunda degilsiniz, kim geliyorsa kalacak yerini de ayarlasın.
siz kendi evinizde kalıyorken bile misafir edemem tanımadıgım insanları deme hakkınız var.
ben alıntıladıgım su yorumdaki gibi dusunuyorum, cunku esinizin istegi cok mantıksızca.
benim bir tanıdıgım vardı yurtdısından ucakla kadın getirtirdi bos ayrı bir evinde de ohooo alem yapardı.
sizi suphelendirmek istemem ama esinizin ayrı bir evi yoksa oyle bir niyetle davranıyormus gibi geldi bana.
gayet net konusun tavrınızı koyun, soz verdim ayıp olur diyorsa da misafir edebileceginizi ama evden gitmeyeceginizi soyleyin.
yani daha önce şüoheli hareketi olmadıysa birden böyle yapacak ortamı nereden buldu diye düşünüyorum.
belki gercekten masum da olabilir.
siz bir bilgisayarı karıstırın nerelere girmiş
silmiştir bence bu yalani goz gore gore atan adam yani....
Yok daha neler!! Bi yasima daha girdim. Afedersiniz de cusssss!!! yani!! Yurt disindan gelmeye paralari var da otel tutmaya mi yokmus? Boyle densizlik, yuzsuzluk olur mu? Sen annenin evindeyken o evde neler olcak acaba? Kocan onlarla kalacak anladigim kadariyla??? Komsular ne der?!! Boyle rezalet olur mu? Bak benim bile online aklima neler neler geldi. 10 gun o evde sen yok neler olabilecegine dair, konu komsu adini cikarir 9 a indirmez 8 e haberin olsun!!
sacmalik baska birsey degil...
ilk defa boyle birsey duydum.
bizim bi tanidgimiz bodrumda otururken kocasi tek basina barlara felan giderdi.gayette rahatti adam.ama kadin birsey demiyordu.
erkekler zıvanadan cikmis kkden anladigim kadariyla..:44::26:
Offff akıl yok ki canım.Erkekler hiç düşünmüyor böyle şeyleri.Hele benim kocamm hiç !!! Durumları yokmuş ne varmış 10 güncük kalacaklarmış.yeter duymak istemiyorum dedim odama çekildim.Birde arsız arsız yaa karım haklı demek yerine yine arıyor.Sacma ki ne şacma.komedi resmen
tek basına bara gitmeye birsey diyemeyecegim, surekli cift olarak gezmek zorunda degil insanlar.
ama sizin oyle derken neyi kastettiginizi anladım... wala aile bireyi bile olsa %100 guvenmeyeceksin derler ya aynen oyle.
erkekler konusunda da ben biraz kadınları sucluyorum, cocukluk cagında fazla şımartılıyorlar anneleri tarafından.
yetiskinlik cagında da esleri sımartıyor. maalesef ben de naz çekenlerdenim. neyse ki bensiz markete bile gitmez oradan şanslıyım biraz.
Offff akıl yok ki canım.Erkekler hiç düşünmüyor böyle şeyleri.Hele benim kocamm hiç !!! Durumları yokmuş ne varmış 10 güncük kalacaklarmış.yeter duymak istemiyorum dedim odama çekildim.Birde arsız arsız yaa karım haklı demek yerine yine arıyor.Sacma ki ne şacma.komedi resmen
Çoğu evli maalesef.......ben sòylemem......kendisi az çok tahmin ediyordur.......
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
Yurt dışından gelmisler.uzun süre türkiye ye gelmiyceklermiş.gecerken ugramıslar.neymiş benim adamda gidip başkasında kalacakmış.Allah'm kafayı yiycem.Ya tek ben miyim misafir agırlayacak olan.benim cocugum var calısıyorum birde.Tanımam etmem insanları.Gelsinler diye tutturdu.En sonunda terk edicem evi o olcak bıktım artık !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?