Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

ohaaaa..sabahtan berı bu baslıga bakmıyorum bıldık seyler yazıyordur dıye ama okurken kocanı boğasım geldı..

ne demek sen gıt annende kal!

sızın evınız bekar evımı? bı mısafır gelıyosa,evın hanımı evdeyken gelır!

gelme amaçları ne bunların..evı ne olarak kullancaklar?

sızın orda olmamanız ıstendıgıne göre nıyet farklı!

kocana ne dıyecegımı bılemıyorum,kelımeler kıfayesız!

Yorumlarınızın hepsine cevap veremedm.kusura bakmayın kızlar.Yok ne aldatma ne başka bisey yasamadım bu güne dek.facebook felan kullanmaz zaten.evden işe işten eve.maçkolik göbekli bir adam işte.

yani daha önce şüoheli hareketi olmadıysa birden böyle yapacak ortamı nereden buldu diye düşünüyorum.
belki gercekten masum da olabilir.
siz bir bilgisayarı karıstırın nerelere girmiş

ohaaaaaaa çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tövbe yarabbim amacları ne bunların? eşindeonlarlamı kalcak yoksa oda senlemi gelcek? otelmi senin evin hangi amaca hizmet ediyo dilimin ucundakini söylemim ayıp kaçıyo zaten anladınız

Seni çocuğunun 39 derece atesiyle annenin evine gonderecek
adamda zerre kadar vicdan yoktur
Ve boylesinden her sey beklenir.

Belli ki sana evliler diyecekti ama gelenler bambaska seyler icin gelecekti.
Esine soyle daha orijinal yalanlar bulsun.
Evet dedigin gibi adam seni zerre kadar dusunmuyor.
Sadece seni degil kendi uckuru icin cocugunu bile dusunmuyor.

sacmalik baska birsey degil...
ilk defa boyle birsey duydum.
bizim bi tanidgimiz bodrumda otururken kocasi tek basina barlara felan giderdi.gayette rahatti adam.ama kadin birsey demiyordu.
erkekler zıvanadan cikmis kkden anladigim kadariyla..:44::26:

silmiştir bence bu yalani goz gore gore atan adam yani....

evet olabilir ama belki gercekten de cocugun hastalıgın vs anlamayan düşünemeyen her önüne gelene evini açmak isteyen insanlar olur ya onlardan da olabilir. daha önce şüpheli durumu da olmamış bilemiyorum yine tabi.

Offff akıl yok ki canım.Erkekler hiç düşünmüyor böyle şeyleri.Hele benim kocamm hiç !!! Durumları yokmuş ne varmış 10 güncük kalacaklarmış.yeter duymak istemiyorum dedim odama çekildim.Birde arsız arsız yaa karım haklı demek yerine yine arıyor.Sacma ki ne şacma.komedi resmen

tek basına bara gitmeye birsey diyemeyecegim, surekli cift olarak gezmek zorunda degil insanlar.
ama sizin oyle derken neyi kastettiginizi anladım... wala aile bireyi bile olsa %100 guvenmeyeceksin derler ya aynen oyle.

erkekler konusunda da ben biraz kadınları sucluyorum, cocukluk cagında fazla şımartılıyorlar anneleri tarafından.
yetiskinlik cagında da esleri sımartıyor. maalesef ben de naz çekenlerdenim. neyse ki bensiz markete bile gitmez oradan şanslıyım biraz.

Azerbaycan a gidecek adam türkiye de niye 10 gün harcasın.......gerçekten çok yumuşak yüzlüsün......bu kadar arsızlîğının sebebi bu

Durumları yok ama yurtdışından geliyorlar,yaya mı gelecekler?

yainiz soyle diyim bu adam karisinin yaninda hani direklerde dans eden kizlarin yanina cikti.beraber gayet dans felan ettiler.yani oyle boyle bisey degil yenilir yutulur hele hic degil.kesinlikle dogru bulmuyorum ya.

valla benim esim felan yok annem babamda birbirine aşkla baglidir ilk gunku gibi o yuzden aldatma mevzularina felan uzagim

Sizden baska tanidiklari yok muymus canim? Teklif normal degil ki.. Adam gibi misafir gelecek, biraz fazlaca 10 gun kalacaklar idae et dese, hadi tamam. sen annenin evine git ne demek? Boyle arsiz misafir mi olur? O gitsin anasinin evinde agirlasin misafirlerini!!

yok artık. tanımadığınız insanlar evinize gelip 10 gün kalacak. siz ve eşinizse başkasında kalıp evi onlara bırakacaksınız.
eşiniz ne içtiyse aynından istiyorum. iyi kafa yapmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…