- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
tşk ederim tek daynağım eşimin tavırları davranışları bu evde tutuan yoksa köpek bile yaşamaz inanın
çok iyi çalışma hayatım vardı buralara geldim çalışırım bakarım kendime çoçuğumada ama utanıyorum cekiniyorum tepkilerden ikincidende ayrıldı derler kötü olan ben olurum diye rabbim kimseye vermesin
ikiside değil bana haber vermemesi ve farkında olmadan içirdiler demesi aptal yerine koyması yani
bide bağımlı olur diye korkuyorum henüz 25 yaşında içinçe bana daha sevgi dolu davranıyor aslında
ikiside değil bana haber vermemesi ve farkında olmadan içirdiler demesi aptal yerine koyması yani
bide bağımlı olur diye korkuyorum henüz 25 yaşında içinçe bana daha sevgi dolu davranıyor aslında
Canım yaşadıkların çok üzücü,Allah yardımcın olsun.keşke benim eşimde içtiğinde senin eşin gibi davransaydı bana.gönül ister hiç içmesinle.bende çok savaştım söyledim.ama içkiden bir türlü vazgeçmedi.
öyleki bizden benden çocuğundan vazgeçti içkiden vazgeçmedi.
ben sana yaşadıklarımı bir anlatayım istersen ona göre kararını ver cnm.allah yardımcın olsun en başta inş eşin unutur içkiyi ağına koymaz.
ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyim.11 aylık ta bir çocuğum var.
eşim tanıştığımızda içki içtiğini sigara kullandığını gizledi bnden zaten görücü usulü evlenmiştik.
ilk evlendiğimizden itibaren alkol alıp beni döver.hemde hiç suçum yokken hemde öldüresiye.
hamileyken karda buz gibi havada gecenin bir yarısı içip bni dışarı attı.karnım burnumda doğumuma az bir zaman kala kaç kişiyle kavga etti alkollü ben o halimle ayırmaya çalıştım.daha niceleri
herşey normalken onun yüzünden karnımda çocuğum ölüyordu nerdeyse.bana ev bile yapamadı.kendi çabamla ailemden aldığım parayla ev açtım kendime.
herşeyi geçtim çocuğumada içermeye başlamıştı artık votka bira.
en son yine dövdü çocuğum ağlamaktan bayılacaktı korkudan nerdeyse.aldım bebeğimi çıktım.kendi evimden gitmek zorunda kaldım.o şimdi rahat raht oturuyor.
allah benim yaşadıklarımı kimseye hiç bi kadına yaşatmasın bunlar daha çeyreğinin çeğreyi.
benim diyeceğim eşin inş içmez ama eğer sınırında içiyorsa ve sana kötü davranmıyorsa hoşgör.zmnla bıraktırırsın ona emin ol.allah yardımcın olsun .
Votkanın kokusu çok belli olmaz.
Kola yada meyve suyuna katmışlarsa sadece tadında acılık olur o kadar.
çok gecmiş olsun okuyunca çok züldüm herhalde ayrılmışsınızkeşke benim eşimde içtiğinde senin eşin gibi davransaydı bana.gönül ister hiç içmesinle.bende çok savaştım söyledim.ama içkiden bir türlü vazgeçmedi.
öyleki bizden benden çocuğundan vazgeçti içkiden vazgeçmedi.
ben sana yaşadıklarımı bir anlatayım istersen ona göre kararını ver cnm.allah yardımcın olsun en başta inş eşin unutur içkiyi ağına koymaz.
ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyim.11 aylık ta bir çocuğum var.
eşim tanıştığımızda içki içtiğini sigara kullandığını gizledi bnden zaten görücü usulü evlenmiştik.
ilk evlendiğimizden itibaren alkol alıp beni döver.hemde hiç suçum yokken hemde öldüresiye.
hamileyken karda buz gibi havada gecenin bir yarısı içip bni dışarı attı.karnım burnumda doğumuma az bir zaman kala kaç kişiyle kavga etti alkollü ben o halimle ayırmaya çalıştım.daha niceleri
herşey normalken onun yüzünden karnımda çocuğum ölüyordu nerdeyse.bana ev bile yapamadı.kendi çabamla ailemden aldığım parayla ev açtım kendime.
herşeyi geçtim çocuğumada içermeye başlamıştı artık votka bira.
en son yine dövdü çocuğum ağlamaktan bayılacaktı korkudan nerdeyse.aldım bebeğimi çıktım.kendi evimden gitmek zorunda kaldım.o şimdi rahat raht oturuyor.
allah benim yaşadıklarımı kimseye hiç bi kadına yaşatmasın bunlar daha çeyreğinin çeğreyi.
benim diyeceğim eşin inş içmez ama eğer sınırında içiyorsa ve sana kötü davranmıyorsa hoşgör.zmnla bıraktırırsın ona emin ol.allah yardımcın olsun .
Votka sek içilirse elbetteki kokusu belli oluyor ama başka bir sıvıyla karıştırıldığında o kadar koku olmuyor.Yapma arkadaşım Allah aşkına, bir bardaktan votka içeceğiz ve kokusundan anlayamayacağız he?
çok gecmiş olsun okuyunca çok züldüm herhalde ayrılmışsınız
bende sonunun öyle olmasından korkuyorum zatenbide bu derdim olmasın diye ama benimki içince daha cok düşüyor üzerime nedenini anlamadım ama
sevgili dokunmakalbime,
buraya birçok konu açtın sana o kadar nasihatler verildi
şimdi eşi ve eşinin ailesi kısmına bile açmıyorsun konuları tepki aynı olacağı için
ah be canım sanki dinleyecek misin önerileri
sana çocuğunu göstermeyen, haksız yere döven adamdan hala 2 tatlı söz duyduğun için boşanmamayı konuşuyorsun
2 kez boşanınca ne olur diyorsun
elalem ne derse desin hiçbişey olmaz Allah' ın izniyle
önceki evliliğinden olma çocuğun içinde nolursun elinden geleni yap
öncelikle tşk ederim yazdıklarınız için elbette sorunlarım olduğu için bir çok konu actım ama o kızma yazmamın nedeni tepki almakdan korkmama değil inannın buna benim alnım ak gerceklerden neden kaçayım ki
çoçuğum agelince çok iyi şeyler oldu en son tartışmamızda benim evi terk ettiğimde neyse konu bu değil
ben ayrılmayı da düşündüm ama burda okadar çok konu okudumki beterin beteri var yanlız olduğum için yaşadıklarım çok ağır geldi ewet sağolun çok destek oldunuz
ne yapayım boşan evlen boşan evlen artık yeni hayata başlamak yeni şeylere olaylara alışmak inanın çok yoruyor beni
kimsenin başına vermesin rabbim
kaçmak yerine eşimi düzeltmeyi istiyorum bu mu şucum onunda kimsesi yok üstelik onun yaşadıkları daha kötü kötü bi ailenin yanında büyümüş ve ancak bu kadar olmuş
oda istemezdi bana vurmayı ve pişmanlığınıu yaşadı bedelinide ama herkes ikinci bi şansı hak eder diye düşündüm bumu sucum
kimse mükemmel değil bende dahil
tşk ederim tekrer yorumlarınız için
durum ilk sayfada okuduğumdan daha karışıkmış sanrım.Allah yardımcın olsun...
Hayırlı Ramazanlar öncelikle, Allah yar ve yardımcın olsun
o zaman şunu sorayım "gidiyorum" konundan sonra eşinle alakalı bütün konuları neden bdv tarafına açtın söliyim
çünkü insanlar eşi ve ailesi kısmında tanıyolar seni aynı tepkileri almaktan korktuğun için
iyi gelişmeler oldu diyorsun umarım çocuğunu görüyorsundur
benim seninle alakalı en büyük üzüntüm bu
onu demeye çalışıyorum adam çocuğunu göstermiyo ama aşkımmm seni seviyorum dediği için kanıyosun bu adama
benim sana kızdığım, üzüldüğüm bu,
senin o adamın canım cicimlerine ihtiyacın varsa o yavrunun senin şefkatine milyon kez ihtiyacı var
mübarek gün seni üzmek için sölemiyorum, eşinle aran madem düzeldi hemen bu işi hallet
çocuğunla iyice arana mesafe girmesin...
arkadaşım actığım konularımdan kacmayıyorum merak etme neden kaçayım neden korkayım yaaa
anlatamıyorum galiba ne fark edecek oyan heryerde okuyor sanki ikinci üyelik vs aldım yalan yazdım sanki
kusura bakmayın ama ne amacım olabilir ilginc bulan zaten okuyor merak etme sen demeden diğer konularımı
hem daha neler var neler ... de ne demek dedikodu yapar gibi kusura bakmayım ama ne yani herkesin fikirlerini kedi fikrinizle bir mi etmek istiyorsunuz ozamn size kk ödül mü verecek yargılamak için değil sorunlarımı paylaşmak ve çözüm üretmek için konu acıyorum
yeni üye olmuştum o konuları actığımda bu kısmı fark etmemiştim şimdi bu kısma acıyorum
derdiniz ne benimle sölermisiniz lütfen konularıma yorum yapın ne yaptığıma değil rica ediyorum
sizede hayırlı ramazanlar
dokunmakalbıme yukarıda yazdıgın yorum ne kadar alakasız
kız sana demıs ılk esınden olan cocuk ıcın elınden gelenı yap , sen bır cumle kurmussun sonrada tam bırsey soyleyecekken neyse konu bu degıl demıssın
dalgamı gecıyorsun?
arkada bır cocugu bırakarak yuva kurmussun ne zannetmıstınkı mutlu olacagını mı senı anlamıyorum gercekten
bak bende suanda hamıle olabılırım
evlat evlattır ama ben 1. yavrum benım ıcın herseyden daha onemlı olacak her zaman anlatabılıyormuyum bırakkı onu aramamk gormemek yanından ayırmak soyle dursun ne bıcım bır ınsansın sen
ne kolay ayrıl demek dimi, yapıcı olun lütfen biraz..
adam aldattımı? küfürmü etti? dövdümü ? seni sevmiyorum defol gitmi dedi? evine bakmıyormu? sana saygılı değil mi?
sevgisinimi göstemiyor?
YAHU BIRAKIN SIKMAYIN İNSANI BEN OKURKEN BUNALDIM ADAM NE YAPSIN?
neyin gözdağı arkadaşım, o adam o anlık üzerine düşsede sonraradan GERÇEKTEN DAĞLAR KADAR ARA AÇARSIN FARKINA VARMADAN.
bırak içsin ya, ne yalanı ne dolanı?
biraz ılımlı olun onu yalana siz itiyorsunuz. kendiniz sofra hazırlayın süprizler yapın.
vallahi anlamıyorum sizi, bu dert değil, senin kuruntuların.
eşine sıkıca sarıl sorunlarını konuş, onlar çocuk gibi, 1 dersin 2 ,3,4 kafalarına anca sokarsın. eğer gidersen evden senden uzaklaşır yapma arkadaşım. bak ne güzel adam izin alıyor, neleri var biliyormusun biraz kıymetini bil, kendi kıymetinide bildir.
çünkü saygı kazanılır kolay verilmez insanlara.
mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?