bu adam hiç düzelmeyecekmi:(

Bazı insanların devlet eliyle kısırlaştırılması gerektiğine ben de kesinlikle inanıyorum.

yalansa Allah sorsun diyelim
bide inşallah yalandır diyesim geliyo ya arkadaşım
çok üzülüyorum o çocuğa

niyetim nispet yapmak fılan değilde
ki bence herkez cocuklarına kocalarına sevgılılerıne nasıl sevgilerini dile getiriyorsa cocuklarınada anlatmalı

bır kac gun evvel ogluma seni çok seviyorum herkezden herseyden cok dedim sarıldım
bana ne dedi
sen beni bırakıyorsun işe gidiyorsun dudagını büze büze

sevcan(aşağıdan okuyor) sen biliyorsun dimi onu nasıl yanımdan ayırmadıgımı ama işte işe gittiğim zaman dilimi ona göre onu bırakmam kaldıkı bu konu sahıbının cocugu zaten belkıde konu sahıbını ıstemeyecek bıle 6 yaslarındaymıs sanırım cocuk

resminiz süper bu arada
çalışan anne çocukları klasik benim kızım da sitem ederdi
hala da eder 7,5 yaşına geldi
dediğin gibi çocuk onu görünce muhtemelen tanımayacaktır maalesef

resminiz süper bu arada
çalışan anne çocukları klasik benim kızım da sitem ederdi
hala da eder 7,5 yaşına geldi
dediğin gibi çocuk onu görünce muhtemelen tanımayacaktır maalesef

acıkcası bende ısterdım evde durayım cocugu p arka cıkarayım gun gun gezeyım cimlerde yuvarlanayım ama daha ıyı bır hayat ıcın ve gelecek ıcın claısmak zorundayız
bunu onada soyluyorum ama bakalım umarım bu sefer anlamıstır cunku uzulmesını ve onu bırak gıttıgımı dusunmesını ıstemem 3 yas 5 aylık benım bebeğim Bebek buarada

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
küçükmüş seninki bende hep anlatıyorum da işine geldiği zaman anlıyo işte
inşallah 2. de yoldadır hayırlısıyla Cuteom :)

aynen... İçimiz parça parça işe geliyoruz diye bile...
yani sebep ne olursa olsun, yok beni öldürür gebertir, korkarım bilmem ne hiiiiiiiiiiççç birine anlam veremiyorum, inanamıyorum. ben zaten evladımı göremediğim hergün, bir ölüyüm ne kaybedicem ki????

Cutemom bende geçen gün kızıma dedimki, kızım, sana kim baksın? normalde, ........annem (ablamı) derdi. bu defa annem dedi kim annen dedim, göğsüme vurarak sen dedi? birde sarıldı... öldürdü beni yavrum yaa.....

Dokunmakalbime sen evladını bırakırken ona sordun mu? yada şimdi. Sana kim baksın Diye he.

Son düzenleme:
Kendinden örnek vermek sohbet ortamında geçmiş, bir art niyet bir karşı gösteri yok burada.Buradaki herkesin çabası belki konu sahibi silkelenip de asıl dert edinmesi, çözümlemesi gereken konunun kocasıyla yaşantısı değil evladını sahiplenmesi olduğunu anlaması.Yoksa kime ne.Ama ortada babanın bakımına terkedilmiş bir oğul var.Vurun abalıya konumunda değiliz, sen öylesin bak bak biz böyleyiz konumunda hiç değiliz.Ama belki benim yazdığımdan belki senin yazdığından etkilenir de velayet almıyor, yanında tutmuyorsa bile bir sever okşar anasız bırakmaz diye umuyoruz.Ve evet, bazı yorumlarımız öfkeli çünkü konu sahibinin ilk konularının başlarına bakarsanız birçok kişi çözüm önerisi sundu, yardım eli uzattı ama her öneriyi bahanelerle reddetti.Öldüresiye dayak yedi, boğazı sıkıldı şimdi ayrılırım ama dul olmak var diyor.Ozaman vah vah tüh tüh acını paylaşıyorum yazalım hepimiz.Sıkıştığı bu çember içinde dönüp durmasını izleyelim.Öyle dedik olmadı böyle dedik olmadı, ne diyelim peki.Konu açtı, istediğimi derim dinlemek zorunda modunda hiç değilim, belirtmek isterim.

Arkadaşım hanımefendinin eski konularına baktım şimdi. Bence kendiyle alakalı sorunları var gibi. Yani ona yol göstermeye çalışmak boşuna zaman kaybı gibi geldi bana. Bir muammanın içinde gibi. Ya da yalan var işin içinde. Ben çözemedim, kafamı da daha fazla yoramayacağım. Gördüm yardım taleplerini bile umursamamış, daha ne diye kendinizi yoruyorsunuz ki...Zaman kaybı.

canım bizim derdimiz ardında bıraktığı çocuk
o çocuğun konusu dururken, burda yok eşim s s der canım cicim der o yüzden çekiyorum deyince insan ister istemez delleniyo
bu kadar yorumlar yapıldı, üzünüldü, kızıldı, bakalım ne diyecek çok merak ediyorum

Evet diğer konuları okuyunca bendeki inandırıcılığını da kaybetti vatandaş. Dilerim yalandır bütün bunlar. Ama ben öykücüyüm, inanın bunca kurguyu bir araya getiremem. Yaşamış bir şeyler belli. Sanırım sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş arkadaş. İnanın o kadar çok ki böylesi kadınlar. Biri de benim çok yakın akrabam. Üç kere öldüresiye dövüldü, hadi bu neyse namus konusunda iftiraya uğradı kocası tarafından ama o ailesini dinlemeyip ifadesini geri aldı ve hapisteki adamı çıkarttı. Sonuç mu? Yine öldüresiye dayak. Şimdi devlet elinde üç çocukla yapayalnız...Neden yalnız, ailesi çocuklarını istemeyince ölürüm de bir tekini bırakmam dediği için sığınma evinde.

Dokunmakalbime, arkadaşım bak devletimiz kadınlara çok imkanlar sunmuş. Biz de yeni öğrendik. Çocuğunla polise sığınabilirsin. Devlet sana kalacak yer ve iş ayarlıyor. Çocuğunun eğitim ve diğer masraflarını karşılıyor. Türkiyenin istediğin yerinde, istersen adını bile değiştirerek sana yeni bir hayat sunuluyor. Yeter ki cesaretli ol. Ve eğer gerçekten bütün bunları yaşıyorsan bu evlilik de sen de sağlıklı değilsin. Hani iki de bir soruyorsun ya ben aptal mıyım diye. Bunca şeyi
gerçekten yaşıyor da hala eşinin s s demesine aldanıyorsan çok özür diliyorum, gerçekten aptalsın. Dediğim gibi, artık devlet kadına sonuna kadar sahip çıkıyor...Yeter ki iste. Ve o geride bıraktığın çocuğa lütfen sahip çık. on yıl sonra tv programlarında sen ya da o çocuk birbirinizi aramak için uğraşmayın. Belki yaşın genç. Emin ol zamanla hayatta en kıymetli şeyin evladın olduğunu anlayacaksın. İki çocuğum var, üçüncü yolda. Yaşımda 34. Seni temin ederim ki, eşime olan bütün aşkıma rağmen tecrübeyle ve canı gönülden söyleyebilirim ki evlat evlat evlat...

bak sen de ne kadar çok öneri sunmuşsun arkadaşım
ne kadar doğru dimi evlat evlat
gerçekten sağlıklı düşünme yetisi kaybetmiş olabilir
ya da tüm bunlar yalandır...

hayır gerekırse 3. kocayıda bulur yanı

bulurda artık 2 cocukla zor olur elbette, cocukları bıraktıgı ıcın sorun yok ama önü acık kendısının dert etmesin

kafanıza göre yorum yapıyorsunuz hiçbirşeyden haberiniz yok nerden biliyosunuz mücadelşe etmediğimi
çoçuğumdan değil eski eşimden kaçtığımı biliyorsunuz yazmıştım bunları
neden evlendiğimede gelince kusura bakmayın ama benim eilem in maddi durumu ne yazıkki bana bi ev alıp çoçuğumada bakacak durumda değil anlatabiliyormuyum o kadar ön yargılısınız ki bişey diyemiyorum biri kuyuya taş attı diğeride hakarte üstüne hakaret mesleğim olsa
kimseye ihtiyac duymadan yavrumu alırım bide bakıcı tuttar calışır bakarım 500 tl ile nasıl yaparım bunu sölermisiniz bana lütfen olur şeylerden bahsedin bana sizin sölediklerinizin tammamı maddiyata dayanıyor 500 tl ile ne yaparım hadi söleyin bana

çoçuğumdan vazgectiğimi kim söledikii size bunu onun aileside biliyor ve herkes biliyor ama benim carem yok
kimsem yok ayrılmayı denediğimde kimse bana evet yaptığın doğru devam et demedi gözlerind ehep bi geri dönüş yaşadığım yer küçük brda ayrılmış kadınlara kötü gözle bakıyorlar anlatamıyorum galiba
ewet eşim bana oyun oynadı gözüme girmek için oğlumla çok ilgilendi arkadaş oldu hepimizi inandırdı
ama ne zamnki babası takip etti rahatsız etti eşim elini eteğini çekti o gün karakolluk olduk kesin biri ölürdü yani
zaten o aradada hamile kaldım ne yapsaydım oğlum dan haber alıyorum nasıl olduğunu nerde olduğunu sağlıklımı kötümü olduğunu haber alıyorum ama gidemiyoruyum şu şartlarda almak istesem mahkeme zaten vermez bana ev durumu kötü dahada anlatayımmı inanmak istemiyosunuz beni koca meraklısı yaptınız
keşke evleneceğime ölseydim günah olmayacağını bilsem bunu bile göze alabilirim
o kadar yoruldum ki bilemezsiniz artık sağlıklı düşünemiyorum çıkmazdayım mutlu olduğumu sanıyorsanız yanılıyorsunuz inanın gitmek kurtulmak istiyorum ama korkuyorum artık bıktım tehditler sorunlar yetti canıma
şunuda bilmenizi istiyuoruym yaşadığım bunca şeyin tek sebebi ben değilim
tşk yorumlarınız için

Allah aşkına yaa öyle bir inanmışsınki hiç birşeyler yapamayacağına, daha sana kim! ne dili döksün...

Bırakın arkadaşlar... şimdi ne yapıyorsun? el el üstünde, el şey üstünde, güçlü ol biraz yaa!.....

Tamam zor ama yapanlar nasıl yapıyor...

Sana boşan demiyorum ama bari evde de olsan çalış, ekonomik özgürlüğün olsun... O zaman kocan belki biraz olsun sesini kısar, hem kenara para koyarsın, hem evladını da yanına alırsın, ekmeğini ben veriyorum der kocanın ağzını kaparsın, sen kocanı kaybetmekten değil o seni kaybetmekten korksun...
Sen böyle güçsüz ezik oldukça maalesef bahtın hiç değişmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…