- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
- 363
- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
Yakında buraya yazdıklarını da bulacak, bulmasa sen ağzınla söyleyeceksin sonra yine ağzını yüzünü dağıtacak bak demedi deme.HE, ne değişecek; hiçbirşey.
dokunmakalbime, bırak Allah aşkına sen bu adam için "evladını" terketmişsin, bu kıymetli adam üzülmesin diye yüzünü görmüyorsun o yavrunun, haşmetmeapları seni öldüresiye dövdü biyere gitmedin de şimdi 2kere içti diye mi kardeşine gidiyorsun.Bırak bu işleri.Yazmayayım dedim dedim ama yazmazsam fena içimde kalacak banlanmayı da göze alarak ve hiç de tarzım olmayarak yazıyorum "sen bu adamın kıymetli organını al boynuna kolye yapıp as."
aynen burda da gelmiş bana dikleniyo dünden beri neden eşi bölümüne açmadın herkes tepki verecek diye korkuyosun demeye getirdim diye:)
hala eşinin tatlı sözlü oluşundan bahsediyo yaa
Konu sahibinin eski konularına bir göz atıp yorumunuzu tekrar değerlendirin bence.Bu "koca" sadece arasıra içki kaçamakları yapan bir aile babası değil.
Ben anlamadım zaten 1 ayda tanışıp evlendik diyor, işyerime çiçekler gönderirdi oğlumu arabayla gezdirirdi oğluma çok iyi davranırdı diyor.1 ay ya 1 ay 1 ayda bunlar nasıl oluyor da bu 1 ay içinde tanışıp çok iyi olduğuna inanıp evleniyorsun.Hadi evlendin e 7 yıllık da evliliğin vardı hangi ara boşandın.3 yıldır da burda evlisin.Yaş 25mi ne öyle bişey.Ergenlikten sonra soluk almadan bir evlilik hayatı.Şimdi de ayrılırım ama ya dul olmak diyor.Aman sakın dul olma sen alem ne der.3. sayfa haberlerine konu olacaksın yakında ama en azından haberde "dul dokunmakalbime" yazmamış olur.
SCHATZİ
ben kocayı cokta suclu bulamıyorum
konu sahıbı vasıfsız neredeyse hayattan sılınmek uzere
hayatta varolmak bır domates dogramak yatakta sex yapmak degıldır bana gore o yuzden aıle babası olmayan adamı cokta suclayamıyorum butun bunların tek sucluyu konu sahıbı aılesı fılanda degıl
sen tut ayrıl ılk evlılıgınden damdan duser gıbı bu adamla evlen
cokmu zor erkeksız yasamak
bır kadın bır ınsan dogurdugu , cocuga sahıp cıkamıyorsa bana gore dunyadakı en karaktersız ve becerıksız kısı odur yemın ederım odur ya
gelmıs bırde buradakı adamlada bır cocuk yapmıs neyıne senın cocuk cocugunu gormuyorsun etmıyorsun neyın kafasıyla yapıyor bunu ben anlamıyorum cocuk dogurmak cok buyuk bır erdem degıl
cocuga bakabılmek asıl mesele hem maddı hem manevı cocuga yatırım yapmak mesele
sen cocugunu gorme tut buradakı kocan sana yalan soyledı ama senı seıvyorum dıyor ay dılıde cok tatlı dıye ıdare edıyor
konu sahıbı erkek delısı veya düpedüz salak
ben oradaki zaman farklılıklarını unutmuşum ama vardı öyle birşey
tmm şöyle olabilir ailesinin durumu iyi değildir aile çok baskıcıdır ama bir müddet idare edebilir
kendini toparlayıp hayat kurabilir
çok iyi bir işim vardı diyor yine yapabilir Allah' ın izniyle
bana bide durmadan evlen boşan mı yapcam diyor evlenmeyiver bi daha ne olacak yani
hayır kaldıkı ben bu kıza dedımkı ban ben sana yardım edeyım hem telefonlarını bulurum hem konustururum kontoru yokmus telefonu yokmus onuda ayarlardık muhtardan polis merkezine bile gıtse kımseye duyurmadan en azından sesını duyardı sonra araya yetkılıler buyuk kısıler gırerdı devlet tarafından koca ıkna edılırdı
bır takım ıs ımkanları belkı cocuga nafaka baglanması soz konusu olurdu olurdu yanı sorun maddıyatsa
yok efendım hıc bırını yapamadı korkuyor cıkamıyorum edemıyorum dıyor ama ınternette fınk atıyor
bu kızın evlılıgı ıyı olsa kocası adam olsa maddıyatsızlıktan goremese arasa ama kısa zaman sonra yanına alacak olsa o zaman ben bu kıza dua ederım derım 2.evlenmıs yuvasını kuruyor cocugunuda alacak bır mucadele verıyor desen oda değil
Bir başka başlık altında aynı userin kendi yazdıklarına kendisi cevap veriyordu sonra da yok açık kalmış filan gibi bir cümle okudum ben... Şimdi diyorum ki durumlar bu kadar kötü odaya kapatılacak, dövülecek kadar derme çatma ev ama bilgisayar var evde maşallah üstelik gelen giden de var, e aynı makineden yazabildiğine göre.. Bu kadar şeyi yaşamışsın, yok şimdi 2 duble içti benden izinsiz içti... Allah aşkına ya bir önce yazdıklarını unutuyorsun ya da bi tuhaflık var? Bir önceki yazdıklarına bakarak bir psiko ile evlisin ama senden içmek için izin almasını mı bekliyorsun? ya da hayallerin mi geniş anlamadım.
hayır kaldıkı ben bu kıza dedımkı ban ben sana yardım edeyım hem telefonlarını bulurum hem konustururum kontoru yokmus telefonu yokmus onuda ayarlardık muhtardan polis merkezine bile gıtse kımseye duyurmadan en azından sesını duyardı sonra araya yetkılıler buyuk kısıler gırerdı devlet tarafından koca ıkna edılırdı
bır takım ıs ımkanları belkı cocuga nafaka baglanması soz konusu olurdu olurdu yanı sorun maddıyatsa
yok efendım hıc bırını yapamadı korkuyor cıkamıyorum edemıyorum dıyor ama ınternette fınk atıyor
bu kızın evlılıgı ıyı olsa kocası adam olsa maddıyatsızlıktan goremese arasa ama kısa zaman sonra yanına alacak olsa o zaman ben bu kıza dua ederım derım 2.evlenmıs yuvasını kuruyor cocugunuda alacak bır mucadele verıyor desen oda değil
Ailesi arkasında.Geçen sefer kardeşi almaya geldi, konu sahibi gitmedi.Biz çocuk çocuk diyoruz da konu sahibi bazen formaliteden oğlumu görücem kararlıyım diyor ama bence o konuyu çoktan kapatmış o.Genelde erkekler yeni kadın ve yeni çocuktan sonra ilk evliliğinden olan çocuğu boşverir ama burada durum farklı.Ben konu sahibine ciddi anlamda üzülmüştüm. Ama biyerden sonra artık hakettiklerini yaşadığına inanıyorum.Onun derdi çocuk falan değil. evliliği iyi olsun yeterli.Ben böyle şeyler yaşıyor olsam, yıllardır evladımı görmesem elalemden çok büyümüş diye haberini alacak duruma gelmiş olsam vay bu odada eski karısıyla anıları var eski karısını düşünüyor mudur gibi şeyler düşünmeye vaktim olmaz
bence hepsi yalan yazdıkalrının..
yoksa bir anne ne olursa olsun evladından ayrı duramaz
bence hepsi yalan yazdıkalrının..
yoksa bir anne ne olursa olsun evladından ayrı duramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?