Bu adam yanliz mi ölecek bu hayatta :(

Canim kendi memleketi ona gore turkiye... cunku cok seneler once belki bundan 100 sene once buraya goc etmisler ve kac kusak burada dogmus buyumus aslinda ermenistan tabanli ama hayatinda hic gitmemis gitsede hic kimsesi yok zaten ki ermenice tek kelime dahi bilmiyor.. onceden 30 lu yaslarda annesi sag ken demis anne ermenistandan flan bir kiz bulun diye ve annesi hastalaninca o istegide bitmis 10 seneye yakin annesine bakmis Allahim kimseye gostermesin hepimizi herkezi korusun seker hastaligindan annesi bacaklarini kaybetmis annesi 6 sene once vefat etti annesini de tanimistim ben bu adami taniyali 8 sene oldu sirf annesin kalan 2 senesine sahit oldum.. o yuzden bu kadar uzuluyorum... yoksa ben ne yapabilirim benim elimden birsey gelmez onun icin sadece gece gece uzuldum diye yazdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bence bu kaderdir. Ben inanmiyorum sirf hristiyan oldugu icin istegi olmuyor. Yani ask bu unlulerden filanda gorduk benim cevremdede var bicok kisi dine takilmadan evleniyor. Ona gercekten asik olani bulamamis. Aksi halde ateistler bile evleniyor yani bu adam dinsiz degilki ustune. Hristiyanlikta bi dindir. Oda ayni Allah'a dua ediyor, gorevlerini yerine getiriyor. Boyle dusunende bu ulkede tek ben degilim. Tamam binlercesi aksini dusunsede onlarcasi benim gibi dusunuyordur eminim. O yuzden sen takma kafani bu kader. Arti musluman olupta hic evlenemeyenlerde var. Dine baglama lutfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya Türkiye de yaşayan bir sürü ermeni var bana açıkçası ilginç geldi , kendine eş bulaması , bu iş birazda nasip , kısmet biliyorsun .
Sebebini ben de merak ettim zahmet olmazsa bana da özelden yazabilir misin .

arkadaşım ben biraz baktımda bunun Müslüman olmak için kati bir sart olmadığı yazıyor bir cok sitede,diyanetide arayıp sorabilirsiniz bence eşiniz bunu kendisine söylesin hem gerçekten cok büyük sevaba girersiniz hemde kısmeti acılacaktır

Ermeni ise ortodoks değil mi?

Sebep sünnet ise eğer islamiyette farz değil sünnet olmasa da müslüman olabilir kaldı ki belli bir yaştan sonra sünneti yapmaması daha uygun.

Son düzenleme:
Bende cok merak ettim konu sahibinden cevap bekliyorum.

Cok merak ettiyseniz sebebini ben buraya yazmaktan son derece utandigm icin yazmadim ama merakiniz gidereyim tek sebep sunnet olmak..korkuyo sunnet olmaktan esime bunu anlatmis bana tabiki anlatamaz.... ee sunnetsizde musluman olmaz.. anlata bildim umarim

İslamı o kadar iyi bildiini söylüyorsunuz da sünnetsiz de müslüman olunur. Ayrıca bence neden müslüman olsun ki? Çok garip düşünen bir insan. İSa efendimiz korusun.

Hayır, asla böyle bir şey söz konusu değil sünnet olması şart değil ki , adı üstün de sünnet .
Ki avret yeri olarak anılır o kısım ve bluğ çağına ermiş erkek sağlık sorunu yoksa eğer yapmaması daha uygun.

Canim evlilige gencken zaten ihtiyac duymamis annesi oldugu icin babasi o askerdeyken vefat etmis.. annesi tek kalmasin diye ihtiyac hic duymamis annesine bir ara demis anne bir kiz bulsakda bende evlensem diye.. sonra o konu oyle kalmis cunku annesi seker hastaligindan bacaklarini kaybetmis adam 10 sene annesine bakmis bacaklari yani sira birde kadin bunamis ve surekli onla ilgilenmis dedigm gibi annesi 6 sene once vefat etti bu 6 senedir de ugrasiyo hayirli birini bulabilmek icin

Yok canim kiz bulun diye beklemiyorum okadar zorluk cekmis bir insani internetten kiz bulup evlendirecek bir insan degilim eger mevzu internetten kiz bulmak olsaydi internet yerine evlilik programlarina katilmasi icin zorlardim onu sadece uzuldugum icin yazdim kac sefer tekrarladim... intern

Hayy Allah bumuydu ya cok sagolun oncelikke merakimi giderdiginiz icin ama sunnet olmasi sart degil ki musluman olmasi icin adi üstünde sunnet bu musluman olmasi daha onemli eger istemezse sunnet olmasin bu bir sorun degil yani keske ilk once bir hocayla konuşsaymissiniz o kadar bilgisi var madem neden korkuyor ki

Son düzenleme:

Onun danistigi herkez once sunnet olmasi gerektigini soylemis hatta askerdeyken bile sunnet yapalim seni musluman ol demisler o sirf sunnetten dolayi kabul etmemis korkudan yani ama ben hic arastirmamistim bu konuyu bunu esime soyleyecegim konussun onunla ama sunnet bizim peygamber efendimiz tarafindan istenmis birsey nasil onu yerine getirmeden olabilirsin ki... hatta benim babam bir cocugun musluman olmasina vesile olmustu ve ilk olarak once sunnet ettirdiler 28 yasindaki cocugu

Müslüman olmasın. Aden bahçelerine giremez. ne gerek var ahiretten vazgeçmeye!!!

canım belli bir yaşa gelmiş erkek Müslüman olmak isterse sünnet olması uygundur ancak şart değildir diyor ,sünnet daha sağlıklı olduğu için Peygamber Efendimizce tavsiye edilmiştir her Müslüman yaptırmalıdır ancak şart değildir diyor bence içinin rahat etmesi için diyanetin soru hattı vardı orayı arayabilirsiniz ama birçok siteye baktım hiçbiyerde şart demiyor

Canim bende su ana kadar bilmiyordum bence halen tartisilabilir bir konu sunnetsiz musluman nasil olur ee o zaman erkek cocuklarimiz dogdugunda neden hepimiz sunnet yapiyoruz.. cunku peygamber efendimiz bunu istemis..neden eslerimiz babalarimiz dedelerimiz sunnet olmus... neden sunnet sart degilse cocuklarimiza o korkuyu yasatiyoruz sunnet sitresini sonra acisi gecene yarasi gecene kadar sabahlara kadar basinda bekliyoruz sart olmayan birsey icin neden bu kadar ugrasiyoruz onu anlamadim sadece problem degilse birakalim oyle kalsinlar

Müslüman olmasın. Aden bahçelerine giremez. ne gerek var ahiretten vazgeçmeye!!!
Canım sen niye sinirleniyorsun , h.z isayı peygamberimiz olarak kabul ediyorken , siz niye bu kadar hiddetleniyorsunuz.
Bizler hristiyanlığı da hak din olarak görüyoruz , bozulmamış olanı tabi.
İnşallah siz de müslüman olursunuz.

Umarım bir gün hristyan olursunuz. Bozulmuş olan Kuran ı anlayarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…