Dinimiz de sünnet var birde farz sünnet efendimizin arasıra yaptığı bazen yapmadığı işler , farz ise devamlı yaptığı ve bırakmadığı eylemler.Ki ben bunları bildiğini var sayıyorum bilmeyenler de okusun .Canim bende su ana kadar bilmiyordum bence halen tartisilabilir bir konu sunnetsiz musluman nasil olur ee o zaman erkek cocuklarimiz dogdugunda neden hepimiz sunnet yapiyoruz.. cunku peygamber efendimiz bunu istemis..neden eslerimiz babalarimiz dedelerimiz sunnet olmus... neden sunnet sart degilse cocuklarimiza o korkuyu yasatiyoruz sunnet sitresini sonra acisi gecene yarasi gecene kadar sabahlara kadar basinda bekliyoruz sart olmayan birsey icin neden bu kadar ugrasiyoruz onu anlamadim sadece problem degilse birakalim oyle kalsinlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuran ın bozulmamış hali var yani onu kabul ediyorsunuz , e ona tabi olun o zaman , bozulmamış olanına, kuranın incilden sonra geldiğini biliyorsunuz.Umarım bir gün hristyan olursunuz. Bozulmuş olan Kuran ı anlayarak...
Bozulmamis olan incil diyorsunuz ya ona kiziyorum. Size gore oyle. Siz nasl bi muslumanin hristyan olmasini istemezsiniz bende istemiyorum. Ve bana insallah musluman olursunuz demeniz beddua gibi geliyor. Korkuyorum anlatabil dim mi? Evet iyi niyetliyiz. Ama empati yapalim lutfen.Kuran ın bozulmamış hali var yani onu kabul ediyorsunuz , e ona tabi olun o zaman , bozulmamış olanına, kuranın incilden sonra geldiğini biliyorsunuz.
Bu arada amacım senin dinin benim dinim yapmak değil , istediğine inanmakta özgürsün , ve tabi tebliğ etmekte de .
Sen nasıl ki arkadaşın dinini değişmesini istemiyorsan azap göreceğini düşünüyorsan ben de senin için düşünüyorum aslın da ikimiz de iyi niyetliyiz ,sana karşı bu tutumumu göz önüne almanı isterim .
Musluman olduktan sonra sunnet olmak vaciotir arkadaşım hz ibrahim a.s Rabbim dunneti emretmistir.Sebep sünnet ise eğer islamiyette farz değil sünnet olmasa da müslüman olabilir kaldı ki belli bir yaştan sonra sünneti yapmaması daha uygun.
Müslüman olmasın. Aden bahçelerine giremez. ne gerek var ahiretten vazgeçmeye!!!
Arkadasim Kur'anin bozulduğunu ne biliyirsun nerden cikariyor sun tek degismeyen kitaptir. Ve son dindir.Umarım bir gün hristyan olursunuz. Bozulmuş olan Kuran ı anlayarak...
Merhaba arkadaslar benim bir derdim var baskasina gore dert degildir belki ama dert.. bir abimiz var hatta baba gibi gordugumuz bir agbimiz 48 yasinda hayatta siginacak tek insani ben ve esim cok temiz kalpli cok sevecen bir insan hayatinda hic evlenmemis colugu cocugu hic birseyi yokbir cok arkadasi birileriyle tanistirmis ama hristiyan oldugunu soyleyince herkez geri cekilmis resmen irkcilik yapilmis yani... simdi diyeceksiniz ki yazdin yazdin derdin ne.. derdim şu bu adam bu hayatta yanliz mi olecek hic sicacik yuvasi hos geldin diye evinin kapisini acan bir sevdigi bir esi olmayacak mi.. hatta dertlesirken hep der kor olsun topal olsun colugu olsun ama bana guler yuzle kapimi acsin evin ici mis gibi bi yemek koksun oturalim aksam karsilikli cay icelim kahve icelim herkezin yasadigi seyler onda sadece bir hayal o anlatinca ben uzuluyorum bir insanin hayatta bunlari yasamamasi icin cok kotu bir insan olmasi lazim ama adam hayatinda bir insana el kaldirmamis bir insan sadece derdimi anlatmak istedim tesekkur ederim okudugunuz icin
Bozulmamis olan incil diyorsunuz ya ona kiziyorum. Size gore oyle. Siz nasl bi muslumanin hristyan olmasini istemezsiniz bende istemiyorum. Ve bana insallah musluman olursunuz demeniz beddua gibi geliyor. Korkuyorum anlatabil dim mi? Evet iyi niyetliyiz. Ama empati yapalim lutfen.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bozulmamis olan incil diyorsunuz ya ona kiziyorum. Size gore oyle. Siz nasl bi muslumanin hristyan olmasini istemezsiniz bende istemiyorum. Ve bana insallah musluman olursunuz demeniz beddua gibi geliyor. Korkuyorum anlatabil dim mi? Evet iyi niyetliyiz. Ama empati yapalim lutfen.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani benim dinim ayrı, sizin dininiz ayrıdır. Ben sizin mabudlarınıza tapanlardan değilim, siz de benim taptığım ilah'a tapmıyorsunuz. Ben sizin mabudlarınıza ibadet edemem. Siz de benim mabuduma ibadet için hazır değilsiniz. Onun için benim yolum ve sizin yolunuz hiç bir zaman birleşmez. Bu ifade, kafirlere hoş görünmek için değil, gittikleri yolda devam ettikleri sürece onlardan kesinlikle beraat ve ilişki kesmeyi ilan etmek içindir. Aynı zamanda kafirlerin, din konusunda Allah'ın Rasulü ve O'na iman edenler ile hiçbir zaman uzlaşmayacağını belirtmeyi ve bu konuda ümitlerini kesmelerini de kapsamaktadır
Buna da şaşıyorum ne istiyorsunuz ki, amaç burda yorum yapmak zaten beklediğiniz cevaplar nasıldı söyleyin ona göre yazalımmYetkili arkdaslar lutfen konuyu kapatirmisiniz lutfen kilitlermisiniz ben ne yazdim adama uzuldugum icin yazdim ama hata ettim gercekten ozur dilerim.. bilemedim insanlar atakda bekliyorlar aradan bir laf cekip bunu 6 sayfa tartisip konunun bu kadar uzayacagini eger bu konu uzerinde hatam varsa bilmeden banlaya bilirsiniz beni cunku okursaniz konuyu ne demek istedigimi anlayacaginizi dusunuyorum.... ama lutfen bir an once konuyu kilitleyin kalpler cok kiriliyor
Arkdaslar irkcilik derken yanlis anlamis olabilirsiniz dedigimi bende muslumanim bende dinim den baskasiyla evlenmezdim tabiki de ama karsisina cikan kismetler hep aaa sen hristiyansin olmaz tavirlari adamin kendini anlatmasina firsat bile verilmeden kiz kardesi var 20 senedir evli bir muslumanla ve. Kizda musluman oldu ama dedgim gibi bu agbimiz gercekten yanliz bir insan sebebine gelince kardesi yemege davet ediyor gelirken yagindan tut deterjana kadar istiyor adamdan sebebi ise 2000 geliri var ayda eee tek basina adam ne yapacakmis parayi bize versin diyor o da ben 1 tabak yemek yiyecegim iki sohbet edecegim diye 300 lira neden ona vereyim der her ay arar kardesi sadece ayda bir gun ihtiyaclarini aldirir sonra 1 ay daha aramaz... oyle yanliz biri yani adam da diyo karsima bir kismetim ciksa evlensem zaten ben kazandigimi esime versem sevsem saysam esim zaten benim bir tabak yemegimi yapar bir bardak cayimi verir
Buna da şaşıyorum ne isityorsunuz ki amaç burda yorum yapmak zaten beklediğiniz cevaplar nasıldı söyleyin ona göre yazalımm
Ben seni anladim cnm arkadaşa yazdim ben belliki istemiyor beddua gibi geliyormus birak herkes istediği dini yaşasın Allah istemedikce kimsenin kalbini islama isindiramaz.Kuzum ben o cümleyi tartışmak amacı gütmediğimi belirtmek için kurdum , yoksa elbette herkesin dini kendine .
Müslüman olmasın. Aden bahçelerine giremez. ne gerek var ahiretten vazgeçmeye!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?