Merhaba arkadaslar benim bir derdim var baskasina gore dert degildir belki ama dert.. bir abimiz var hatta baba gibi gordugumuz bir agbimiz 48 yasinda hayatta siginacak tek insani ben ve esim cok temiz kalpli cok sevecen bir insan hayatinda hic evlenmemis colugu cocugu hic birseyi yokbir cok arkadasi birileriyle tanistirmis ama hristiyan oldugunu soyleyince herkez geri cekilmis resmen irkcilik yapilmis yani... simdi diyeceksiniz ki yazdin yazdin derdin ne.. derdim şu bu adam bu hayatta yanliz mi olecek hic sicacik yuvasi hos geldin diye evinin kapisini acan bir sevdigi bir esi olmayacak mi.. hatta dertlesirken hep der kor olsun topal olsun colugu olsun ama bana guler yuzle kapimi acsin evin ici mis gibi bi yemek koksun oturalim aksam karsilikli cay icelim kahve icelim herkezin yasadigi seyler onda sadece bir hayal o anlatinca ben uzuluyorum bir insanin hayatta bunlari yasamamasi icin cok kotu bir insan olmasi lazim ama adam hayatinda bir insana el kaldirmamis bir insan sadece derdimi anlatmak istedim tesekkur ederim okudugunuz icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet arkadaşım çok üzücü bir durum ama şuda var ki hristiyan birinin eş olarak kabul edilmemesinin sebebi ırkçılık değil müslümanlık ve her kim heistiyan biriyle evlenirse ikisinden biri din değiştirmek zorunda o yüzden ırkçılıkla bunun alakası yok belirtmek istedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşınız adına üzgünüm ama hristiyanlıkla ırkçılık ne alaka ikisi arasındaki ilişkiyi çözemedim :26:
Elhamdülillah hepimiz müslümanız ve kim ister hristiyan biriryle evlenmeyi...
Dinini değiştirecekse ne ala ,bulur kedine göre birini
Kim kızının müslüman olmayan biriyle evlenmesini isterki
Kusura bakılmasın bu geri kafalılık falan değil
Nasıl onlar dinine sahip çıkıyor din değiştirmiyorsa,çok şükür aklı başında olan müslümanlarda değiştirmez
Bir insanın kimden kız isteyeceğini bilecek bir olgunlukta olması lazım akıl olarak. Öyle olsa yalnız kalmaz
Arkadaslar gercekten ben bu siteyi cok seviyorum ama ben bir irkcilik kavramini kullandim diye herkez onca yazinin icinden o kelimeyi seciyor.. bence bu kadar elestirici olmayin butun konularda oldugu gibi tek bir kelime altina siginip sayfalarca o kelime uzerine konular gidiyor gercekten anlamiyorum atakta bekliyor herkez insanlar hic sevecen olmayi beceremiyor bir seye ilimli cevap vermeyi beceremiyor... konuyu saptirdikca saptiriyorsunuz bence herseye bu kadar hircin cevap veren insanlar kendi hayatlarinda hic mutlu olmayan insanlar adama resmen akilsiz demeye getirmis bir arkadas akilsizlikdan yanliz kaliyormus... umarim Allahim boyle dusunenleri hayati boyunca yanlizlikla sinamasin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim gercekten biliyor muslumanligin son din oldugunu da biliyor kabul ediyor abdes sordugun zaman sana sakir sakir nasil alindigini anlatir namazin farzlarini rekatlarini tek tek soylesin muslumanligin sartlarini tek tek saysin sana en az 10 tane duayi ezberden soylesin.... Musluman neden olmuyor dersen bunu ben ona sormadim ama esim sordu ve cevabini esime vermis ama ben simdi onu burda soyleyemem ama cok merak eden olursa ozelden yazarim... belki anlamissinizdirdediğiniz gibi Müslümanlıkla ilgili herseyi biliyorsa kendi dininyle ilgisi yoksa her cocugun Müslüman dogdugunu bile söyleyebiliyorsa Müslüman olmak için sadece iraz tesviğe ihtiyacı olabilir bence cok sevaba girersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?