- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Okumaya üşeniyorsan bende sana sayfa sayfa yazmaya üşeniyorum, madem üşeniyorsun yazmaman daha sağlıklı olmaz mıA ajargonda bir sey yok. Bunu en üst kademedeki insanlar da kullanıyor. Ama sizin müdürbey ağbeyiniz kullanmıyordur, siz de tabi muhakkak :)
Yazdıklarınızı konunuza ekleyin o halde sayfa sayfa bakmak zorunda mıyım acaba ne yazmış başka diye.
Madem cok aşırı muhtesem kıymetli bir abiniz bu müdür bey, kendiniz yapın yemeği. En sağlıklısı bu olur. Iciniz de rahat eder.
Neyse can yücel'in söylediğini biraz değiştirip söyleyeyim ben: bizde yalakaya yalaka denir hakim bey
Şaka gibisiniz gerçekten.
Lalecim yemek getirmekten götürmekten muzdarip değilim, ben müdür 750 kişilik öğrenci 35 kişilik öğretmenin kötü bir ortam da yemek yemesinden muzdaripim. He bişeyini görmedim d aha ama, işlerini hasssasiyetle yaptıklarını düşünmüyorumŞu yemek ile ilgili sorumluluğundan kurtulmazsan başın çok ağrıyacak ileride.
Bilgine...
Bu işi al gebere Jackson bunu sne yapıcaksın demedi kimse. Ben istedim beeen i,çimden geldi. Sorun yemek götürmek değil sorun bu kantinci kişisinin bir sürü insanın sağlığını hiçe sayması işini düzgün yapmamasıMemursun sen ya!Adamın yediği yemekten sorumlusun
senin ilk mesajında tek kaygın müdür beye giden yemeğin hijyeniydi.Bu işi al gebere Jackson bunu sne yapıcaksın demedi kimse. Ben istedim beeen i,çimden geldi. Sorun yemek götürmek değil sorun bu kantinci kişisinin bir sürü insanın sağlığını hiçe sayması işini düzgün yapmaması
Lalecim yemek getirmekten götürmekten muzdarip değilim, ben müdür 750 kişilik öğrenci 35 kişilik öğretmenin kötü bir ortam da yemek yemesinden muzdaripim. He bişeyini görmedim d aha ama, işlerini hasssasiyetle yaptıklarını düşünmüyorum
Okumaya üşeniyorsan bende sana sayfa sayfa yazmaya üşeniyorum, madem üşeniyorsun yazmaman daha sağlıklı olmaz mı
Kızmıyorum kızsam zaten burda konu açmam eleştrye açık olmasam kimseye bişey danışmam. Müdürün yemeği müdür beyin şuyu şunu da ben yapayım ay canım müdürüm olayı yok burda canım. Kendi yediğim yemeğe gösterdiğim hassasiyeti, bana çok iyiliği olmuş bir insana gösteriyorum. Eğer bununa dı iticilikse kabul ediyorum 'İTİCİYİM'kızmadan önce bir düşünün inanın itici duruyor ayrıntıya hiç gerek yok
Amiiin canım amiiiinnn canım müdürümmm
Okumaya üsendim yazmaya degil.
Umarım öğretmen degilsinizdir.
Neeeyse. Tek ben degilim sonuçta bu fikirde olan, eh burdan da bir fikir edinmissinizdir durumunuzla ilgili
Allah müdür beye zeval vermesin diyerek konunuzdan ayrılıyorum. Hoşçakalıın.
davranış itici duruyor sen iticisin demedimKızmıyorum kızsam zaten burda konu açmam eleştrye açık olmasam kimseye bişey danışmam. Müdürün yemeği müdür beyin şuyu şunu da ben yapayım ay canım müdürüm olayı yok burda canım. Kendi yediğim yemeğe gösterdiğim hassasiyeti, bana çok iyiliği olmuş bir insana gösteriyorum. Eğer bununa dı iticilikse kabul ediyorum 'İTİCİYİM'
İnan ki dediğini anladım, aynı şekil de annem de söylüyor diye az önce belirttim.Gerçekten anlamıyorsun.
Yemek götürmenin sana zul gelmediğini hepimiz farkettik.
Zaten sıkıntı da müdürüne yemek götürmen değil.
Yaşın küçük farkındayım.
İleride öğreneceksin müdürünün abin ya da baban olmadığını.
İsterim ki bunu acı bir şekilde öğrenme.
Müdürün dünyanın en iyi insanı olmuş olabilir,sana çok iyiliği dokunmuş olabilir,asla kötülüğü dokumamış ve dokunmayacak da olabilir. Konu müdürün değil konu sensin. Sen o çizgiyi geçemezsin,geçmemelisin.
Ya kusura bakmayın gerçekten inanılmaz gerildim bugün sürçi lisan ettiysem affola. Ama yaptığım yalakalık yada yaranmak değil. Her neyse tavsiyelerinize uyacağımdavranış itici duruyor sen iticisin demedim
sen bilirsin
Kantinci nerde ben nerdeee adamla niye laubali olayım elin adamı ya. Naber nasılsın dediğimiz bile yok lütfen çarpıtmayın konuyuMüdürün yemeğiyle gereksiz haşır neşirsiniz. Sizin göreviniz değil ki. İş yerinizdeki müdüre evinize gelen misafire davranır gibi hürmet hizmet göstermek burdan çok yanlış görünüyor. Sizi sınırınızı çizmediğiniz için de kantinci size laubali davranıyor.
İnan ki dediğini anladım, aynı şekil de annem de söylüyor diye az önce belirttim.
Annemle farklı okullarda aynı işi yapıyoruz, annem daha despot daha kuralcı.
Ben 24 yaşındayım, en genç öğretmen benden 7 yaş büyük.
İdari katta Müdür ve 2 yardımcısı var, bilemiyorum kız kardeşleriyim gibi.
Bir abine hürmet edercesine evimdeymiş gibi hissettim belki de.
Evet yaptığım benim pozisyonuma aykırı bişey, hatta hiç alakam yok.
Kesinlikle yalakalık yapayım, pışpışlıyım diye bir şey yok.
Bu arada teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alacağım
Ben abartı buldum yani ilk defa yemek getirmiyorlardır müdüre normalde siz alıyormuşsunuz ama sizin iş yükünüz fazla olduğuna göre illa onun getirdiği olmuştur üzerinde durmadan da yemiş müdür yoksa kendisi illa söylerdi bunu o da düzeltirdi kendini. Ayrıca ona bakarsanız çocuklar elinde tostlarla sandviçlerle koşturuyorlar kolidorlarda. Hem salata yaparken ellerini yıkamadığını ne biliyorsunuz? madem üstünün örtülmesini istiyordunuz daha ilk yemek geldiğinde deseydiniz gönderseydiniz yemeği. İsterseniz söyleyin müdüre ama sizde oradan yiyorsunuz nasıl içinize siniyor o zaman?
Bu işi al gebere Jackson bunu sne yapıcaksın demedi kimse. Ben istedim beeen i,çimden geldi. Sorun yemek götürmek değil sorun bu kantinci kişisinin bir sürü insanın sağlığını hiçe sayması işini düzgün yapmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?