- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Müdür beyin yemeğinin neresi itici olduğunu rica etsem söyler misiniz ?
müdür beyin yemeği bana çok itici geldi kantincinin davranışından daha itici
Sorun sadece bu değil ki, gözümün önünde pis elleriyle yemek yapan adam çoluk çocuğa neler yapıyordur. Ben bu vebalin altında kalmadan şimdi gidip söylüyorum.Amaan ya, üstüne bir tepsi bile koymadan getirmiş diyin, yiyip yeyemesi hakkında yorum yapmayın bence. Müdür içinden nasıl geçiyorsa öyle yapsın.
kesinlikle çok yanlış.Bu benim içimden geldiği için, mesela ben abbama yemek koyarken misafirlik de, en çoğunu en güzelini kendi babama veririm. Burda da abi gibi gördüğüm müdürüme temiz ve güzel yemek götürmek istedim daha doğrusu müdürün ricasıydı.
Ayrıca bir işi yapan kimse, o işi yapıyor diye onun her yaptığını beğenmemiz beklenemez. Hadi müdürü geçtim, sen en üst makama bunu yapıyorsun öğrencilere ne yapıyosun ?
24 yaşındayım. Annem de söyledi yapma dedi ama gerçekten içimden geliyor, onun temiz yemeği yemesi içimi rahatlatıyor, ciddi anlamda çok iyiliği oldu, nişanlanmam da izin konumda, şehir dışına çıkmam gerektiği zamanlarda beni idare etmelerinde, hasta olduğum zamanlarda ben işe geldiğimde hayır kızım iyileşmemişsin hadi eve diyen biri bu. Sizi anlıyorum saçma yanlış bulabilirsiniz ama ben severek yapıyorum. Yapmak istemesem ararım dahiliden yukarı yemek derim. O hiç problem d eğilkesinlikle çok yanlış.
içinden gelse de yapmamanı tavsiye ederim:))
yaş küçük sanırım.
dinlersen abla tavsiyesi sana içinden geleni değil sadece sorumlu olduğun işi yap geç.
kantinciye de karışma.
onu uyarmak haddini bildirmek senin işin değil.
yaş kaç bu arada
Yalaka ? Tam bir mahalle kadınları dizisinde başrol alırsınız jargona bak"Müdürün yemeği"
Bir patron yalakalığı filmi için iyi bir film adı olurmuş
Onun yerine öğrencilerin yemeği olsaymış keşke derdiniz.
Boşverin müdür beyin midesine bisey olmaz. Az biraz cırcır olur o da geçer. Dokunmaz koskoca müdür beye.
kızmadan önce bir düşünün inanın itici duruyor ayrıntıya hiç gerek yokYalaka ? Tam bir mahalle kadınları dizisinde başrol alırsınız jargona bakYazdığım onca yazıyı okuyun ondan sonra bekliyorum
yarın o müdür gider başkası gelir senden yine beklenir benzer ilgi.24 yaşındayım. Annem de söyledi yapma dedi ama gerçekten içimden geliyor, onun temiz yemeği yemesi içimi rahatlatıyor, ciddi anlamda çok iyiliği oldu, nişanlanmam da izin konumda, şehir dışına çıkmam gerektiği zamanlarda beni idare etmelerinde, hasta olduğum zamanlarda ben işe geldiğimde hayır kızım iyileşmemişsin hadi eve diyen biri bu. Sizi anlıyorum saçma yanlış bulabilirsiniz ama ben severek yapıyorum. Yapmak istemesem ararım dahiliden yukarı yemek derim. O hiç problem d eğil
Hanımefendi yazdıklarımı 1. sayfadan itibaren bir okuyun ben neler demişim. Çocuklar için neler yazmışım. Benim sorumlu olduğum kısım müdürün yediği yemek. Çocukların yemeği zaten dışarıdan yemek şirketinden geliyorBanada 3 kat yemegi goturmeniz sicakligina sogukluguna tozuna kilina bu kadar titiz olmaniz tuhaf geldi mudure karsi bilmiyorum itici geldi. O kadar coluk cocuk varken nedense mudurun midesine hassasiyet fazla
Yalaka ? Tam bir mahalle kadınları dizisinde başrol alırsınız jargona bakYazdığım onca yazıyı okuyun ondan sonra bekliyorum
Benim sorumlu olduğum kısım müdürün yediği yemek.
Canım çocukların yemeği şirketten geliyor, aylık denetlenme yapılıyor orda içim rahat. Kantin bölümünde tereddütlerim var onun içinde müdürle konuşmaya karar verdim. Tabiki bir tepsi konulmadı diye bu yaygara kopmadı bunca insanın vebali görüp sustuğum için benim omuzlarımda olur, en iyisi mi dedğiniz gibi uygun bir dille konuşmakBu kadar önem verdiğiniz biriyse müdür, onu kendiniz uyarın ama böyle dolaylı bir yoldan. Mesela "Müdür bey, bu yemekleri yiyorsunuz ama nasıl hazırlanıyor acaba bir girip denetleseydiniz malum çocuklar da burada yiyorlar bir bakmanızda fayda var" gibi. Başka şekillerde de söylenebilir. Ama kantinciyle siz muhatap olmayın, müdürünüz de muhtemelen nasıl bir yerden yediğinin farkındadır. Uyarınızı yapın, yine de geçiştirip aynı şekilde yemek yemek isterse üstelemeyin. Bana göre bu kantinci müdürden ziyade çocuklar için denetlenmeli, zavallılar ne yiyor kimbilir.
Çok korkuyorum ödüm patlıyor zehirlenirse yaşayamam.Yemeğin içine kıl mıl kaçsa illakı bırgun farkeder adam ona göre kendi konuşur veya bir çözüm bulur. Korkmayın zehirlenmez. Kraldan çok kralcısınız ya... Siz evde yapında götürün bari daha sağlıklı beslensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?