- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Ben yemeğe iniyorum yemeğimi yiyorum çıkarken de yemek götürüyorum. Bugün ahriç hep böyle oldu. Aslında çıkacağım merdivenleri tek fark elimde tepsiyle çıkıyorum. Bu yüzden hiç büyütmedik bunu.Ben seni anlıyorum da senin de beni ve bizi anlayabilmen için büyümen gerek.
Bu hareketleri bırakman için de ya gerçekten bir sarsılman mı gerek bilmiyorum.
Benim anlamadığım müdür böyle bir işe nasıl müsade eder?
Gerçekten bahsettiğin kadar iyi biri olsa zaten buna müsade etmezdi bizim düşündüklerimizi o da aklına getirip sana laf gelmesini istemezdi.
Cnaım benim tabiki tüm bu tepkim tepsisiz geldi diye değil, olayın çıkış noktası bu olduYavrum o zaman hiç müdürün yemeğinden sorumluyum yok toz kaçtı yok 3 kat aşağıdan geliyor tarzında yazmayacaktın, tepkileri çektin. Madem kantinciden şikayetçisin ilgili yerlere şikayette bulunacaksın. Bu kadar basit. Kantinciyi işinden ederim diye vicdan yapacağına bunca zamandır pislik içinde 750 öğrenci 35 öğretmenin sağlığı için vicdan yapmalısın.
Ben seni anlıyorum da senin de beni ve bizi anlayabilmen için büyümen gerek.
Bu hareketleri bırakman için de ya gerçekten bir sarsılman mı gerek bilmiyorum.
Benim anlamadığım müdür böyle bir işe nasıl müsade eder?
Gerçekten bahsettiğin kadar iyi biri olsa zaten buna müsade etmezdi bizim düşündüklerimizi o da aklına getirip sana laf gelmesini istemezdi.
Konuyu çarpıtmak bana bişey katmaz niye çarpıtayım. Kendiniz yazmışsınız adam sanki sen çok temiz yerde yiyorsun demiş size. Bence bu hadsizliktir laubaliliktir.Kantinci nerde ben nerdeee adamla niye laubali olayım elin adamı ya. Naber nasılsın dediğimiz bile yok lütfen çarpıtmayın konuyu
Bizde her ay denetleme oluyor şu ana kadar bir şey çıkmadı. Ya aslında ben açık açık yazmak istemedim ama şöyle söyliyim geçen gün kaşıklardan biri tüyle sarılmıs yemek kalıntısıyla doluydu. Bu hoş bir şey mi mesela ?Açılın ben kantinciyimokulda memurluk yapıyorsanız yönetimin seçtiği öğretmenlerce kantinin yılda bir çok kez denetlendiğini biliyor olmalısınız. Müdür yanlış bir durum görseydi zaten kendisi uyarırdı.
Ha ama çok rahatsızsanız x abi müdür bey bunu böyle istemiyor bir sonrakine üzerini kapatalım demeniz yeterli olurdu. Müdür iyiki görmediler falan biraz tehditvari olmuş.
Yanlış gördüğünüz bir şey olursa kendiniz uyarın.
İşte bende adamın bu hareketinden dem vuruyorum adamla ben laubali olmadım, adam yayık ağızlı laubali biri.Konuyu çarpıtmak bana bişey katmaz niye çarpıtayım. Kendiniz yazmışsınız adam sanki sen çok temiz yerde yiyorsun demiş size. Bence bu hadsizliktir laubaliliktir.
Öncelikle ilk paragrafı okuyun, yaptığım işlerin 2 3 tanesini yazmışım. Keşke büyük harflerle yazsaymışım en azından gözünüz görürdü.Tepsisiz getiriyorlarsa, müdürünüz bunu zaten farkediyordur, ee o sorun çıkarmıyorsa, sizinle alakası nedir bunu çözemedim?
İşim gücüm yok, tek derdim müdürün yemeği olacak şaka gibi...
Bırakında koskoca adam kendi sorununu kendi çözsün, kaldı ki tek sorun siz yapıyormuşsunuz gibi geldi buradan.
Yok adama söğüş hazırladı, yok içim sıkıştı filan bunlar çok garip şeyler.
Siz gittiğiniz restoranlarda da mutfağa denetime gidiyor musunuz? Kimbilir büyük yerlerde neler dönüyor.
Yazdıklarımı okuyun ben çocuklar için neler demişim.Müdürden önce ordaki binlerce çocugu düşünmeniz lazımdı
Ya kusura bakmayın ama madem bu zamans kadar denetlemelerde bir problem çıkmadı öğrencilerin sağlıksız ve hijyensiz beslendiğini nereden çıkardınız? Hayır işin içinde olmasam inanacağım.Bizde her ay denetleme oluyor şu ana kadar bir şey çıkmadı. Ya aslında ben açık açık yazmak istemedim ama şöyle söyliyim geçen gün kaşıklardan biri tüyle sarılmıs yemek kalıntısıyla doluydu. Bu hoş bir şey mi mesela ?
Tekrar ilk yorumuma bakın. Kantinci laubali davranıyor yazdım. Neyse yanlış anlamalarınız oldukça fazla.İşte bende adamın bu hareketinden dem vuruyorum adamla ben laubali olmadım, adam yayık ağızlı laubali biri.
Öncelikle ilk paragrafı okuyun, yaptığım işlerin 2 3 tanesini yazmışım. Keşke büyük harflerle yazsaymışım en azından gözünüz görürdü.
Bu işleri yaptığıuma göre demek ki başka işlerim varmış, yemek haricinden de işlere koşuyormuşum.
Ne gereksiz bir yorum..
Ya ben mi anlatamıyorum yoksa siz de mi problem var ? İlk mesaj da veya son mesaj da ben bunu dile getirdiğime göre orası sizi ilgilendirmez.Ya kusura bakmayın ama madem bu zamans kadar denetlemelerde bir problem çıkmadı öğrencilerin sağlıksız ve hijyensiz beslendiğini nereden çıkardınız? Hayır işin içinde olmasam inanacağım.
Birinin yemek yediği kaşığı sence bilerek yıkamadan mı koymuşlardır? Hem zaten tek kullanımlık plastik kullanılıyor olması lazım. Hem tüyle sarılmış hem yemek kalıntılı çok ilginç. Dur bakalım daha neler çıkacak. Keşke ilk mesajda yazsaydın bunları. Müdürün sıcak yemek yiyip yemediğinden daha önemli bu
Dediğim gibi sıkıntınız varsa denetlemelerde siz de gider bakarsınız ama lütfen insanların işlerini bu kadar çabuk karalamayın.
Okudum müdürüm de müdürüm diyorsunuz ne olmus yani tepsisiz çıktıysa o kadar cocuk için endişelenmezken müdürün yemegi temiz yesin diye bu kadar evhamlanmak bana saçma geldiYazdıklarımı okuyun ben çocuklar için neler demişim.
Dışarıda fazla yemek yiyen biri değilim, gittiğim zaman da güvenilir yerlere gidiyorum denetleme ihtiyacı duymuyorum. Neden bu kadar benim yediğime taktınız anlayaamdımİlk paragrafı da okudum, ortayı da sonunu da hatta yorumları da.
Üzerinize vazife olmayan iş ile bu kadar alakadar olmanız garip duruyor, uyarırsınız biter, yok içim sıkıştı vs vs.
Ee müdürün yemeğini bu kadar düşündüğünüze göre, kendinizi de düşünerek gittiğiniz restoranlarda denetime çıkmanız gerekir, tam o tarz davranışlardasınız.
Anlayarak okumak isterseniz gereksiz bir yorum olmadığını da anlarsınız belki.
Üşendim biliyormusun çocuklar için yazdığım onca şeyi senin için alıntılamaya. Evet mdüürüm de müdürüm başka diyeceğin ?Okudum müdürüm de müdürüm diyorsunuz ne olmus yani tepsisiz çıktıysa o kadar cocuk için endişelenmezken müdürün yemegi temiz yesin diye bu kadar evhamlanmak bana saçma geldi
Dışarıda fazla yemek yiyen biri değilim, gittiğim zaman da güvenilir yerlere gidiyorum denetleme ihtiyacı duymuyorum. Neden bu kadar benim yediğime taktınız anlayaamdım
Yok Allah başka dert vermesin müdürünüzlr mutlu mesut çalışma hayatın dilerimÜşendim biliyormusun çocuklar için yazdığım onca şeyi senin için alıntılamaya. Evet mdüürüm de müdürüm başka diyeceğin ?
Çok teşekkürler bu arada siz çalışıyor muydunuz ?Yok Allah başka dert vermesin müdürünüzlr mutlu mesut çalışma hayatın dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?