- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
kuzum varya aynı bi zamanlarki ben ve erkek arkadaşımı anlatmıssın :)
bizim de böyleydi ben geceleri sinirden oturur ağlardım sonra da kendi kendimi sakinleştirmeye başlardım ilgisilik bana da çok koyuyodu o yüzden deliriyodum ama seninki de cidden sinir krizleri geçirilmeyecek cinsten değil ki.. ama hiç üzülme sakinle biraz toparlan yapman gereken tek şey onu umursamıyormus havası vermek..o msj atmadan msj atmıcaksın ve gec cevaplar vericeksin kısa kısa yazıcaksın ve gayet tatlı bir dille sürekli gülümser bazen soğuk ve net olucaksın ama kesinlikle onu takmadıgını belli etmen lazım telefon actıgında uzatmadan bi bahane bulup kaçman lazım uzun muhabbet etmiceksin bazen geceleri uyuyakalıp msj atmıcaksın sabah ta uyanıp aynı onun yaptıgı gibi hiç mahcup hissetmeden gayet rahat günaydın aşkm diceksin bi yere giderken haber veriyosundur yine haber ver ama eskisi gibi olmasın çok takma bu taktikler gayet işe yarıyo sen beni dinle böle yap bak neler oluyo:)
eger gider de takar gibi yapar laf carpıtıp durursan erkegi elinden kaçırırsın..
dipnot: duygusallıktan kacıcaksın o actıkca sen uzaklaşıcaksın kısa ve net konusup gece ise uyuyakalmıs havası vericeksin o muhabbet yarım kalıcak ve baska zaman devamı gelicek duygusallık sıfır bunu unutma.. hadi kolay gelsin..
bencede takma ve umursama ...zor olucak ama bu kadar üzülmiyceksin kararlı ve net ol canım
ne durumdasın şuan ?
kızlarrr hala beklemekteyiiiimmm ses yoookkkk Allahım sabır ver bana yaaaaa neydi beni günahımmmm
Çok kötü bir durummuş gerçekten ya . Ne diyeceğimi bilemedim cidden çok üzüldüm senin adına
Bence sen mesaj atmamaya devam et arama sorma hatta telefonunu tamamen kapat .. dayanmaya çalış .
Ne demek ya hem haber vermiyo üstüne gece 2lere kadar sokaklarda dolaşıyor .. Sen de onu arama
hanımlarrr aradı yarım saattir telefonda konuştuk ancak ben hiç bozuntuya vermedim ne kadar kudursamda burda hiç bişey yok gibi onu merak eden sorularda sormadım ancak o neler yaptın bugün aşkım ee başka naptın gibi sorular sordu işlerimizde artık hafifliyo dedi rahatça konuşuruz artık dedi peki falan dedim bi sorunmu var dedi yoo dedim sorun yok konuştum normal bir şekilde ama huylandı :):) sevindrik oldummm :) aradığındada arkadaşımla konşuyodum kimle konuşyodun gece gece dedi dedim arkadaşımla :) dedi kim o arkadaş söylemem dedim sinirlendi dedim en yakın arkadaşım kim sence oda hemen bildi hemen ha tamam diyor :) Allahım ya şu erkekler ne tuaf insanlar yaaaaa sen akıl fikir ver Ya Rabbimmm onlara :)
hanımlarrr aradı yarım saattir telefonda konuştuk ancak ben hiç bozuntuya vermedim ne kadar kudursamda burda hiç bişey yok gibi onu merak eden sorularda sormadım ancak o neler yaptın bugün aşkım ee başka naptın gibi sorular sordu işlerimizde artık hafifliyo dedi rahatça konuşuruz artık dedi peki falan dedim bi sorunmu var dedi yoo dedim sorun yok konuştum normal bir şekilde ama huylandı :):) sevindrik oldummm :) aradığındada arkadaşımla konşuyodum kimle konuşyodun gece gece dedi dedim arkadaşımla :) dedi kim o arkadaş söylemem dedim sinirlendi dedim en yakın arkadaşım kim sence oda hemen bildi hemen ha tamam diyor :) Allahım ya şu erkekler ne tuaf insanlar yaaaaa sen akıl fikir ver Ya Rabbimmm onlara :)
Sevindim gülerek okudum şu mesajını :)) senin adına cdden çok mutlu oldum .. Böyle devam et bak etkisi oluyor
hımmm güzelll sevındımm ..böle devam et bencede eger çok üstüne gelirse sen neden böle oldun böle degıldın diye
dersinki yoruldum saldım seni .) kendı halıne bıraktım ...aramak isteyen zaten arıyor dersin .
sorguya suale gerek yok sen sorumluluklarını bılıyorsan eger dersin ...topu ona atarsın
o sitemi anlıycaktır ...kendısı bılır valla
bu kadar başka birşey düşünse kadınlar varya. filizof olurlar filozof
bende sevindim ayazzz :) hemde çooookkkkk :) aynen etkili oluyor biz kadınlar ne fenayız yaaaa korksunlar bizdeeeennnn :)
:) Zaten bii ilişkiyi aslında kadın yönlendirir . Mesela sen kötü olsan o da kötü olur sen onun iyi olmasını istersen iyi davranırsın o da iyi olur . evirir çevirir istediiğimizi yaptırırırız mesela
hakikaten kız hiç bu tarafını düşünmemiştimbak ben dün umursamadım kafaya takmamış gibi yaptım geç aramasını sorun etmemiş gibi oda gayet iyi konuştu :) güzeldi yaniii hehe :)
şey dedi bana ya neden zorluyosun ki dedi dedim bu zorlamak değil hayatında biri olması senin sorumlulukların olması demektir dedim ve birbrimze karşı nerde oldğumuzu ve ne yaptğımızı söylememiz gerekiyor ben seni merak ediyorum ve öğrenmek istyorum dediğimde bana hiç mantıklı değil şu söylediklerin dedi ya ya insan haber almak haberdar olmak merak edilmek istemezmi yaaa adam gayet rahat ya relax kahretsin onun gibi olamıyorummmm ama böyle giderse olmak zorundayım sanırım bikere kıstırdım köşeye patladım ayrıldım ne güzel tamda istediğim gibi olmuştu barıştğımda şimdi yine başladı eskiye dönmeye 3 yıldırda birlikteyiz sanırım artık sıkılmaya falanmı başladı neçok üzülürüm yaaa çooookkkk
bende sevindim aysueylül yaaa sorma :) bakalım bugün neler olucek :) anlasın valla biz bu erkekleri anlamak için neler çekiyoruz onlar çeksin birazda be uğraş uğraş nereye kadaaaaarrrr :) hakikaten oluruz vallaaaa ama işteeee erkeleri düşünerek boş işler bakanı oluruz biz anca :)
:)) yaşınız kaçç merak ettim ?
ah tatlım anlıyorum seni aynısı ben de yaşıorum ne yapıcamı şaşırdım
aynennnnnnnnnnnn canımmm
eee bugüki gelişmeler nasıl ? sıcak haberler sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?