- 16 Temmuz 2017
- 184
- 117
- 23
- 34
- Konu Sahibi butterfly_11
Merhaba hanımlar. daha önceki konumda da yazmıştım eşimin cahiliye devrinden kalma mantığı ve ailesine olan aşırı düşkünlüğü sebebiyle yaşanan problemler büyüdü ve patlama noktasına geldi. 6 haftadır ailemin yanındayım. problemin patlama noktası şu: ailelerimiz arası cok sıkı fıkı değildi eşimde bu konuda takıntılıydı cunku ailelerin arasının cok iyi olmasını ve örnek bi aileye sahip olmamızı istiyordu. bizde aileleri biraraya getirmek amacıyla aynı gün iki aileyi iftara davet ettik. tabi öncesinde esim bilinç altıma bir güzel işledi. bu bizim son şansımız ailelerin arası düzelmedikçe evliliğimizin düzelmeyeceğini artık son günlerimizin olduğunu söyledi. gelgelelim iftara benim ailem görümcem eşi annesi geldi fakat esimin babası gelmedi. benim ve ailemin yüzünü görmek istemiyormuş. misafirler gittikten sonra eşim benim babamın küçük oldugunu ve kendi babasını araması yada evine gidip konusması gerektiğini söyledi. bende bunun yanlış oldugunu benim ailemin zaten adım attıgını babası gelmeyerek kendisine ve yuvamıza değer vermediğini söyledim. yatagını ayırdı. ertesi gün işten doğru ailesine gitti ve bana msjlar atıyor sendene burada değilsin utanmıyormusun buraya geleceksin gelmiyorsan ara babanı sen aramazsan ben ararım herkese de ilan ederim gibi seyler söyledi. yani o gün bugundur ailemin yanındayım. bugune kadar hiç aramadı sormadı sadece msj attı evine dön kendine çeki düzen ver akıllanacaksan gel akıllanmadıysan aynı seyleri yasatırım gibi tabi hala aileme hakaret etmeye devam ediyor msjlarda. bugün de tek başıma dışarı çıkıp kendisiyle görüşmemi istiyor. reddettim bugüne kadar adım atmayan özür dilemeyen yanlışlarını kabul etmeyen kişiden hayır gelir mi. buarada 1 senelik evliyim ama evliliğimden hiçbirşey anlamadım hergun ailesinin yanındaydık ev bizim için oteldi. ailemden özür dilemeyi reddediyor asla buraya gelmeyecegını benım dısarı tek cıkmam gerektiğini söylüyor. yuvam yıkılacağı için çok üzülüyorum çok hayallerim vardı evimi çok seviyordum ama o adamla bi evlilik yurutebılecegıme inancım yok merhameti vicdanı yok cok kolay ıftıra atabilen biri. aglamadıgım tek günüm yoktu. bunları bile bile tekrar geri dönmem kendimi ateşe atmak olmaz mı. uzun oldu şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.