Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kimseyi kınamıyorum. bu bana düşmez çünki. herkesin günahı kendine kafasındayım. ben sadece yaptığınız yanlışı söylüyorum. e ayrı yaşıyordu neden boşanmıyor. sen neden boşanmıyorsun. ne olursa olsun ikinizde hala evlisiniz. bi insanın aklında boşanmak varsa dedigini yapar. kusura bakma ama ikinizinde bi gelecek göremiyorum ben. allah hakkında hayırlısını versin.Siz ya benim yazdiklarimi okumadiniz ya da anlamadiniz; ben 1 senedir ayriyim esimden keskn bosancam Allahin izniyle, geri dönüsü yok. O da iki senedir karisindan ayri yasiyor (farkli sehirdeler, onlari kilometreler ayiriyor). Bu yüzden de zaten cocugunu ayda 1-2 sefer görebiliyor, anlatabildim mi? Bu tabi ki yaptigimizin dogru oldugu anlama gelmez, ben kendimi burda hakli cikarmaya calismiyorum size sadece durumu anlatmaya calistim, cok ta fazla kinamayin ben, böyle insanlari bende cok kinadim ve basima geldi..insan kinadigi seyin basina gelmedigi sürece ölmezmis, tam da bunu yasiyorum su an
ben kimseyi kınamıyorum. bu bana düşmez çünki. herkesin günahı kendine kafasındayım. ben sadece yaptığınız yanlışı söylüyorum. e ayrı yaşıyordu neden boşanmıyor. sen neden boşanmıyorsun. ne olursa olsun ikinizde hala evlisiniz. bi insanın aklında boşanmak varsa dedigini yapar. kusura bakma ama ikinizinde bi gelecek göremiyorum ben. allah hakkında hayırlısını versin.
bende tekrar tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum hala evlisin kimlikte evli yazıyo nufus kayıtlarında evli olarak geçiyorsun tamam mı bunu anladın mı. o adam da aynı şekilde. EVLİİİİİİ. ne halin varsa gör arkadaşım banane. ama bu şekilde konu açıpda kimseyi günahınıza ortak etmeyin. ayrıca herşey gönlünce olsun. iyi günler.Tekrar söylüyorum...
ben bosaniyorum ya! yazdim kac sefer okumuyormusunuz? madem okumuyorsunuz niye cevap yazipta insanlari yargiliyorsunuz..