Bu adamı nasıl tavlarım?

Yazmadiğında o yazmaya başladı ama dimi bi değişiklik oldu ufaktan bana öyle geldi

Kızlar yazmıs yıne demiş ki:
Dün gece annemle atıstık gergınlıgım gectı gel hadı

kopek cagırıyo sankı delı mı ne
Hahahaha ya cok şekersınız sizi gurum ılan etmek ıstıyorum bayıldımmmmm

Karşımdaki pek olgun degıl sanırım, anı cıkısları var sureklı konusuyor bır kere bana dedı kı bu ne artızlık ben benden artızını sevmem? Hönk? Nası yanı dedim içimden. 25 yasındayım dese inanırım sureklı gergınım trıbınde arada da tamam sımdı ıyıyım dıyor sonra sunla kavga bunla bılmemne. Bır kere benı aradı araba suruyordu bsey anlatırken bırden kapat kapat kahve dökuldu kapat dedı anıden. Daha tanısalı ıkı uc gun olmus ıkıncı konusmamız. Kapattım bısey demeden. Gerı aradı actım baktım sakın konusuyr aslında acasım yoktu yanı kaba demıcem argo kullandıgını gormeım ama üslubu kaba sankı yada sımarık

simeyra ona güzel bir ders vermek gerekir. Egoları aşırı derecede şişmiş balon olmuş havada ucuyor resmen gereksiz bir insan

simeyra ona güzel bir ders vermek gerekir. Egoları aşırı derecede şişmiş balon olmuş havada ucuyor resmen gereksiz bir insan
Yorucu ve gergın.. cool ve tatlı oldugunu dusundugum zamanlar çok hosuma gıdıyordu. Egosu şişik ınsanların cıddı ozguven sorunu olur aslında içten. Uzucu onun adına.

Yorucu ve gergın.. cool ve tatlı oldugunu dusundugum zamanlar çok hosuma gıdıyordu. Egosu şişik ınsanların cıddı ozguven sorunu olur aslında içten. Uzucu onun adına.
Aman kuzummm boşver sana Taşocağı mı yok Sen sadece taş a değil taşocaklarına layıksın

Ayy,mis gibi kizsin onla ne isin olur
Beyimiz sogugu oynuyor,eski beyaz romanlardaki gibi,adam beyin ozurlu tarzinda takilir,az cevap verir,atar yapar bilmem ne.Sen bunla evlensen begenmezsin iade edersin demedi deme...

Konuyu bir de birkaç mesajı okuyunca aklıma bir anda bi anım geldi. Tatilde sohbet muhabbet orda tanıstıgım birisi (40 45 yaşlarında) gel sana sevgilimi göstereyim dedi wp fotosunu actı güzelmiş dedim. Sonra düşündü bir fotoğraf daha açtı bu da var dedi. Sonra kızı hatırlayamadı ismini güvenlik diye arattı (kadını mesleği ile kaydetmiş) başka bir kadın daha buldu.
Ama tipi bir gör asla ihtimal vermezsin. Güzelmiş abi dedim ufaktan kalktım masadan.

Büyük ihtimalle sizinle konuştu konuştu ondan sonra yön değiştirdi sonra geri geldi. Şimdi gidebilir ama sonra muhakkak tekrar yazacak.

Bana hiçbir şey demeden şehri terk edip görüşmek istemeyen farklı bir şehre giden bir bey (aşırı üzülmüştüm) yaklaşık bir 1 bir bucuk ay sonra aramıştı abiye seni rüyamda gördüm kahve içelim diye

Yeterli örnek olmuştur sanırım

ayy ruhum daraldı kuzum nereden buldun bu adamıı ?evlat olsa sevilmez yahuu

Beni de bu aksam aradı biri naber nasılsın diye taa on seneönceden, fransaya yerleşıyomus ne alaka diyemedim tabi. Kısa kestık kapadık ama neydı bu anlamadım. Oyle flört etmıstık cok az ilişki bile yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…