Kızlar yazmıs yıne demiş ki:
Dün gece annemle atıstık gergınlıgım gectı gel hadı
kopek cagırıyo sankı delı mı ne
Hahahaha ya cok şekersınız sizi gurum ılan etmek ıstıyorum bayıldımmmmmMüsait değilim deyip geçin üstelemeyin, ben bile köpeğimin keyfini bekliyorum dışarı çıkarmak icin yaptığı terbiyesizlik. Bir de 40 yasindaymis annesiyle yasiyor deyin de düsüp bayilayım.
Yani değisir son görülmenizi ve okundu bilginizi kapatın önce. Bazen 2-3 dakika sonra bazen saatler sonra cevap verin. Mesela heyecanlı bir sey konusurken isim var deyip pat diye kapatın telefonu bir gün boyinca da hic yazmayın. Maalesef erkekler bu dilden anlıyor
Valla ben soylemıs gibi içimin yagları erıdıTerbiyesiz ahmak ukala dümbük
Evet ya hakkaten yazmaya basladı bakalım cevap vermedim napacakYazmadiğında o yazmaya başladı ama dimi bi değişiklik oldu ufaktan bana öyle geldi
Cok saygısız ve şımarık bırı koskoca adam annemle tartıstım ne ya hadı tartıştın bana ne bundanÜslubu undan anlaşılıyor ki karşındaki kişi insan değil.
Hahahahahaha bak bu dahamantıklıAnasiyla degil otekiyle atisti diyim sana
Karşımdaki pek olgun degıl sanırım, anı cıkısları var sureklı konusuyor bır kere bana dedı kı bu ne artızlık ben benden artızını sevmem? Hönk? Nası yanı dedim içimden. 25 yasındayım dese inanırım sureklı gergınım trıbınde arada da tamam sımdı ıyıyım dıyor sonra sunla kavga bunla bılmemne. Bır kere benı aradı araba suruyordu bsey anlatırken bırden kapat kapat kahve dökuldu kapat dedı anıden. Daha tanısalı ıkı uc gun olmus ıkıncı konusmamız. Kapattım bısey demeden. Gerı aradı actım baktım sakın konusuyr aslında acasım yoktu yanı kaba demıcem argo kullandıgını gormeım ama üslubu kaba sankı yada sımarıkEvli değil, eminsiniz?
Taktik yapmayın (30 ve altına gider taktikler), 40 yaşında adam, salak değilse hangi kadının nasıl adımlar attığını az buçuk biliyordur. Öyle mekana full süslenip gidip "He hey ben eğleniyorum senin için gelmedim ki" diye uğraşmanız "Senin için geldim süslendim, gör bak seni takmıyorum taktiği çekiyorum" demekten başka bir işe yaramaz. Hele mekanda çıkan biri, bu ayakları kaç kez görmüştür, arkadaşları ile alay konusu olursunuz yapmayın.
Mesajına geç cevap vereceğim diye kasmayın, istediğiniz gibi yazın ama mümkünse ota bka emoji gülücük basıp durmayın ve kendinizi "Bir şeyi ispatlar gibi" anlatmaktan kaçının.
Kendiniz olun, üzerine çok titreyip totosunu kaldırmayın, sürekli siz anlatıp durmayın bir şeyleri ki karşı taraftan alın-tartın nedir necidir bu adam. Sorular sorun bol bol, çekinmeyin ve fakat haddinizi aşmayın, bilin ki ne sorarsanız benzer bir sorunun da size sorulmasına hak vermiş olursunuz, ona göre.
İlişki gibi düşünürseniz, tökezlersiniz, başlangıçta tanışmakta olan iki arkadaş minvalinde takılın ki Kezbanlık tarafına kaymayın.
Tek kişiye full yoğunlaşmayın, full ondan mesaj bekleyerek günü tamamlamayın, neticede bi ilişkiniz yok ve hayatınıza birilerini aramaktasınız, başkaları ile de sohbet yürütebilirsiniz, uyuma bakar ona göre seçenekleri eler zamanla tek kişiye yoğunlaşırsınız. Erken bağlanmayın, çok hata yaptırır bu düşünce yani.
Kuul olmak istiyorsanız, kendiniz olarak kuul olun. Taklidi yaşamaya başlarsanız sonu illaki "Sen böyle değildin"li tartışmalara döner.
Yorucu ve gergın.. cool ve tatlı oldugunu dusundugum zamanlar çok hosuma gıdıyordu. Egosu şişik ınsanların cıddı ozguven sorunu olur aslında içten. Uzucu onun adına.simeyra ona güzel bir ders vermek gerekir. Egoları aşırı derecede şişmiş balon olmuş havada ucuyor resmen gereksiz bir insan
Aman kuzummm boşver sana Taşocağı mı yokYorucu ve gergın.. cool ve tatlı oldugunu dusundugum zamanlar çok hosuma gıdıyordu. Egosu şişik ınsanların cıddı ozguven sorunu olur aslında içten. Uzucu onun adına.
Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün koptum resmenEneeee, ben de diyorum neden ilgisini kaybetti. Şukur evlıymıs. Dunya ahret enıstemdır o zaman. Rahatladım bak
Ayy,mis gibi kizsin onla ne isin olurKarşımdaki pek olgun degıl sanırım, anı cıkısları var sureklı konusuyor bır kere bana dedı kı bu ne artızlık ben benden artızını sevmem? Hönk? Nası yanı dedim içimden. 25 yasındayım dese inanırım sureklı gergınım trıbınde arada da tamam sımdı ıyıyım dıyor sonra sunla kavga bunla bılmemne. Bır kere benı aradı araba suruyordu bsey anlatırken bırden kapat kapat kahve dökuldu kapat dedı anıden. Daha tanısalı ıkı uc gun olmus ıkıncı konusmamız. Kapattım bısey demeden. Gerı aradı actım baktım sakın konusuyr aslında acasım yoktu yanı kaba demıcem argo kullandıgını gormeım ama üslubu kaba sankı yada sımarık
Story attım ilk o bakıyo ben onunkilere bakmıyorum ama catlasınÇok egolu biri gibi geldi bana da. Sen çok eğlenceli, enerjili birine benziyosun enerjini sömürür bu senin.
Uyumsuzsunuz gibi. Sadece tip herşeye yetmiyor işte :)
Ya ben de istiyorum artık birini offAyy,mis gibi kizsin onla ne isin olur
Beyimiz sogugu oynuyor,eski beyaz romanlardaki gibi,adam beyin ozurlu tarzinda takilir,az cevap verir,atar yapar bilmem ne.Sen bunla evlensen begenmezsin iade edersin demedi deme...
“Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.” sözü geldi aklımaStory attım ilk o bakıyo ben onunkilere bakmıyorum ama catlasın
ayy ruhum daraldı kuzum nereden buldun bu adamıı ?evlat olsa sevilmez yahuuKarşımdaki pek olgun degıl sanırım, anı cıkısları var sureklı konusuyor bır kere bana dedı kı bu ne artızlık ben benden artızını sevmem? Hönk? Nası yanı dedim içimden. 25 yasındayım dese inanırım sureklı gergınım trıbınde arada da tamam sımdı ıyıyım dıyor sonra sunla kavga bunla bılmemne. Bır kere benı aradı araba suruyordu bsey anlatırken bırden kapat kapat kahve dökuldu kapat dedı anıden. Daha tanısalı ıkı uc gun olmus ıkıncı konusmamız. Kapattım bısey demeden. Gerı aradı actım baktım sakın konusuyr aslında acasım yoktu yanı kaba demıcem argo kullandıgını gormeım ama üslubu kaba sankı yada sımarık
Beni de bu aksam aradı biri naber nasılsın diye taa on seneönceden, fransaya yerleşıyomus ne alaka diyemedim tabi. Kısa kestık kapadık ama neydı bu anlamadım. Oyle flört etmıstık cok az ilişki bile yoktu.Konuyu bir de birkaç mesajı okuyunca aklıma bir anda bi anım geldi. Tatilde sohbet muhabbet orda tanıstıgım birisi (40 45 yaşlarında) gel sana sevgilimi göstereyim dedi wp fotosunu actı güzelmiş dedim. Sonra düşündü bir fotoğraf daha açtı bu da var dedi. Sonra kızı hatırlayamadı ismini güvenlik diye arattı (kadını mesleği ile kaydetmiş) başka bir kadın daha buldu.
Ama tipi bir gör asla ihtimal vermezsin. Güzelmiş abi dedim ufaktan kalktım masadan.
Büyük ihtimalle sizinle konuştu konuştu ondan sonra yön değiştirdi sonra geri geldi. Şimdi gidebilir ama sonra muhakkak tekrar yazacak.
Bana hiçbir şey demeden şehri terk edip görüşmek istemeyen farklı bir şehre giden bir bey (aşırı üzülmüştüm) yaklaşık bir 1 bir bucuk ay sonra aramıştı abiye seni rüyamda gördüm kahve içelim diye
Yeterli örnek olmuştur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?