- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Ben de artık holıvıd starlarına degıl egıtıme kulture bakıcam. Şekilcilik nereye kadar. Zaten uc gunluk dunya.onemli olan adamın tarzı, kalitesi. Candan ercetın bile ne demiş: bir arıstokrat için yor kendini, dunyada ölümden başkası yalan.. hakkaten öyle
Ne kadar tatlısınız ya, bana moral verdınız iyi ki varsınız. Böyle tatlı dilli insanlarla beraber yasayanlar da coook sanslıııSenelerdir bu forumu okurum ama gözümden yaş gelerek, hönkürerek güldüğüm tek konu bu oldu. Simeyra harika bir insansın.. Keşke seni gerçek hayatta tanısam ve fıkralarına gülüp köstebek pastandan yesem.. Umarım hayat senin yüzünü hep güldürür ve en yakın zamanda doğru insanla karşılaştırır
Ben cok tezcanlı oldum zaar artık durucam haklısınızağırdan almak her zaman iyidir. çabuk elde ettiğimiz şeylerden çabuk sıkılırız, herif de o his oluşmasın.
Parke de olur kuzum o da olumlu hahahahaParke taşı demiştim ben
Almaz anacım alayı yalancı bakalım suratına kapadım ya napacak allam cok sacma biriymıs yaBasliga cevap,
Guldeen,o adam seni almicak,kalicaz senle basbasa,sil oralari iyice sill,her yer pis her yerr...
Mesaj atmasını gectım bi de online idi habıre. Hani gayet de parmaklar calısıyo . Nalet gelsın hepsıne ya.O kadar merak ediyorsa bir mesaj atsaymış.hayırdır hemen hesap sormalar falan deli mi ne
Mesaj atmasını gectım bi de online idi habıre. Hani gayet de parmaklar calısıyo . Nalet gelsın hepsıne ya.
Ben uygulama yuklemıstım, ılhan uckan diyor bırıyle flort edınce uygulama yukleyın ne zaman girmiş napmıs gelsin onunuze, geceleri online olan adam ise koyverin gitsin adam on dakka online gecenın ucundeBence o da seni online görünce başkasıyla konusuyosun sandı. Ne salak şu adamlar ya
Yesil sahalarda görmek istediğimiz davranışlar bunlarGızemlıyım ben bundan sonra. Asırı hem de. Naber dese yediğim yemekleri bile anlatıyodum ama artık naynnnn... zaten iki gundur soruyo sureklı nerdesin kimlerle gittin diye. Evde cekırdek citledim demiyorum tabi gezdim diyorum kızlarla.
Bunlar super taktıkler ıste ya, ne kadar gec cevap vermeli okuyan kadınların da işine yarar belkıÖncelikle hiiçç üstüne düsme mesaj mı attı soğuk olmayan geçistirme cevaplar ver. Mesela napıyorsun dedi isteyim canım de bir süre böyle gitsin,aramadan arama on kez arıyorsa bir defa aç hemen açma hemen yazma, bir mekanda sahne alıyor dedin süslen püslen arkadaşlarınla o mekana eğlenmeye git ama ona hic pas verme o yokmuş gibi davran. Maalesef erkeklerin üstüne düsünce hemen geri cekilme davranisi gösteriyorlar
Müsait değilim deyip geçin üstelemeyin, ben bile köpeğimin keyfini bekliyorum dışarı çıkarmak icin yaptığı terbiyesizlik. Bir de 40 yasindaymis annesiyle yasiyor deyin de düsüp bayilayım.Kızlar yazmıs yıne demiş ki:
Dün gece annemle atıstık gergınlıgım gectı gel hadı
kopek cagırıyo sankı delı mı ne
Yani değisir son görülmenizi ve okundu bilginizi kapatın önce. Bazen 2-3 dakika sonra bazen saatler sonra cevap verin. Mesela heyecanlı bir sey konusurken isim var deyip pat diye kapatın telefonu bir gün boyinca da hic yazmayın. Maalesef erkekler bu dilden anlıyorBunlar super taktıkler ıste ya, ne kadar gec cevap vermeli okuyan kadınların da işine yarar belkı
Anasiyla degil otekiyle atisti diyim sanaKızlar yazmıs yıne demiş ki:
Üslubu undan anlaşılıyor ki karşındaki kişi insan değil.Kızlar yazmıs yıne demiş ki:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?