- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
Aynen öyle dedionu adam söylemiş
yani diyor ki çocuklar giderse seninle başbaşa kalmak istemiyorum beni boşa da kurtulayım demiş adam
Annesine de böyle ..kadın diyor ben kocama bir laf söylüyorum en azından ama buna bişey de diyemiyorumBu adam herkese karsi huysuz biri mi? Ve boyle miydi evlendiginizde?
Eger huysuzlugu birtek sana karsi ise, sen agladikca seni daha aciz gorup daha da acimasiz davraniyor olmasi yuksek bir ihtimal. Bence sen, daha hamileyken sana boyle davranan bir adamla beraber nasil cocuk buyutebilecegini gozden gecirmelisin. Ekonomik ozgurlugun var mi? Arkanda aile destegin var mi bilmiyorum ama bu adam sen sanki biryere gidemezmissin gibi davraniyorsa soyle saglam bir sarsmak gerek.
Ceket aski vs gibi seylerle kavga cikarmak ne anlamadim. Kendi eli armut mu topluyor assin duzgun biraksin ceketini.
Ben yanlis mi yapiyorum demissin ya, bence yanlis yapiyorsun ama ben sana nasil diyeyim simdi evlilik iki kisinin mutlulgu uzerind kurulmali diyesen sanki simdiden kendi mutlulugundan vazgecmissin.
Cok sivri konustuysam ozur dilerim sonucta senin hayatinla ya da olanaklarinla ilgili hicbir fikrim yok ama senin mutlulugunu dusunmeyen bir adamla da nasil devam edeceksin yolunaAllah yardimcin olsun. Bebegini saglikla kucagina almani dilerim.
İnşallaj düzelir ama can çıkmadan huy çıkmıyor ..rabbim ıslah etsinHaberlerde gördüğümüz eşinden şiddet gören ve sonraki evrelerde öldürülen kadınlar böyle böyle oluyor ışte sabır yarabbi mübarek gün diye bişey demeyeceğim başka ablacığım bebegine dikkat et çoğu şeyi sallamışsın zaten.
kp den berbatmış huyu. kp düzeldi mi?İnşallaj düzelir ama can çıkmadan huy çıkmıyor ..rabbim ıslah etsin
Ailem arkamda ama yuva kolay kurulmuyor diyo annem ..kim evladının boşanmasını ister ki..kp den berbatmış huyu. kp düzeldi mi?
benim dedem de senin kocan gibi. 86 yaşında ama hala aynı. anneannem 65 yaşında bile huysuz diye ağlardı. birgün aniden strese bağlı tansiyon yükselmesi sonucu beyin kanamasından vefat etti.
belki ailen arkanda değil, belki oralarda dul kadın olmak zor. ama şu kısa ömrü kocana kahrolmak için harcama. boşvermeyi takmamayı öğren, her durumda mutlu olmaya çalış.
Hata, bir kadına, üstelik hamile, ruhu hassas bir kadına öküz gibi davranan kocanda. Ne zevzekmiş! Konuşmaları falan yakışıksız.Hayırlı ramazalar Allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin..Kızlar beni bilenler vardır eşimle sorunlarımız var eşimin huysuzluğu yüzünden çok sık tartışıyoruz ..dün gece sahurda kayınvalidem geldi ..beraber sahur yaptık ben 7.5 aylık hamileyim tutamıyorum eşimle kendisi sofraya oturdular ..konu çocuklardan açıldı . Kayınvalidem ne kadar çok çocuk olsa da İnan'a sonunda iki kişi kalıyor dedi..eşimde ağzının içinde gülerek ben de ondan korkuyorum dedi Zaten ..hani Benimle tek kalmaktan.. kaynanam anlamadı ..eşim deri söylesene ne dediğimi ben de geçiştirdim bişey demedim kendisi söyledi sonra durduk yere dedi 45 50 li yaşlara geldiğimizde sen beni boşasana yine sustum ..bişey demedim . Ama çok zoruma gitti.. sofrayı topladım namaz kıldım geldim uyumaya eşim yatakta noldu bişeyin mi bar dedi hayır dedim dediklerime mi alındın ben de sustum yok dedim ..konuyu uzatacaktı ben sustum uyuduk..neyse bugün işten geldi ..ben de kızımın oyuncaklarını topluyordum .. kumaş ceketi kirlenmişti askıda asılıydı. Temizlemeye gönderecektim diye tekrar dolaba bırakmadım. Bu çeket hala niye burda dedi ..yazık değil mi askı izi çıkıyor hiç düşünmüyorsun dedi kızarak. Ben de sakin bir şekilde temizlemeye göndereceğim için almadım dedim .ceketi tuttu fırlattı .laf saymaya başladı ben de yine ses Yok..aldım ceketi istediği yere astım ..gitti uyumaya..oturdum kuran okumaya bir ağlama tuttu beni dolmuştum zaten ..yanına çağırdı niye ağlıyorsun dedim Yok bişey dedim söyle dedi ...güzel bir şekilde söylemek yerine ceketi atmak güzel bir davranış mıydı dedim..keşke suratına fırlatsaydım dedi.bide sen mi kendini haklı çıkarıyorsun ..ben birşey yapmadım ki dedim ..düşünemiyorsun o ceketi ordan almayı ..düşünememek de birşey yapmaktır dedi..benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum sus sesin gelmesin git kapıyı kapat ağla ağzına yazma koy ağla sesin bana gelmesin..yoksa çıkıp gidecem ben uyumaya geldim dedi tamam dedim git uyu sesim sana gelmez ..hala uyuyor ..nolur söyleyin ben mi yanlış davranıyorum bu Adama karşı hata ben de mi
Ama ona göre haklı olan o maalesef ..Hata, bir kadına, üstelik hamile, ruhu hassas bir kadına öküz gibi davranan kocanda. Ne zevzekmiş! Konuşmaları falan yakışıksız.
ağlama zaten. rol yap ya da gizli ağla demiyorum. gerçekten umursama.Ailem arkamda ama yuva kolay kurulmuyor diyo annem ..kim evladının boşanmasını ister ki..
Kp düzelmemiş tabiki ..artık takmayacam birşeyi ..ağladığımı göstermeyecem ona ..
Birşey soracağım konumuza birçok kişi sizin için fikirlerini yazmış birçoğunu inşallah düzelir gibi benzeri cevaplar yazmışsınız . Eşinizin inşallah maşallah la düzelmeyeceğini sizde biliyorsunuz değil mi?İnşallaj düzelir ama can çıkmadan huy çıkmıyor ..rabbim ıslah etsin
Aslında sorun ne biliyor Musun grill ben hayatımın merkezini kocam yapmışım hani sanki o bana sırat yaparsa beni sevmezse dünya yıkılacakmış hiçbirşeyin anlamı kalmayacak ben çok üzülecem vs düşünüyorum..sıkıntı burada bu düşünceden nasıl kurtulabilirimağlama zaten. rol yap ya da gizli ağla demiyorum. gerçekten umursama.
ortada yuva değil çilehane var. 40 yıl çile çekip derviş olacak değilsin ya.
Birşey soracağım konumuza birçok kişi sizin için fikirlerini yazmış birçoğunu inşallah düzelir gibi benzeri cevaplar yazmışsınız . Eşinizin inşallah maşallah la düzelmeyeceğini sizde biliyorsunuz değil mi?
Siz bu mesajlardan sonra ne gibi bir karara vardınız,uygulamaya başladınız mı?
Yani yok birşey yapmayacaksaniz susacaksınız ezilmeye,örselenmeye devam edeceksiniz .
ben buradaki bazı kadınlara şaşırıyorum nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz. sus sesini duymak istemiyorum nasıl bir söz. hoş çocuğa bile söylenmez ya siz onun çocuğu musunuz? bu sözü söylediğinde nasıl ortalığı ayağa kaldirmadiniz, nasıl sessiz kalabildiniz? o ceketi lime lime ederim suratına fırlatırim.
tamam benim tepkilerim de normal değil ama inanın sizinki hepten anormal. sessiz aglayacakmisim. o rahat uyuyacakmis. dunyasini zindan ederim.
bence neden bu kadar sessiz kaldığınızı sorgulayın. çok seviyorsunuz da kaybetmekten korkuyorsanız. Allah'tan başka kimseyi bu kadar sevmeyin. o yokken de varsınız yine olabilirsiz. şiddet eğilimi mi var öyleyse tavsiyem yok. Allah yardımcınız olsun[/QUOTE
Her durumda kendini haklı çıkaran bir adamın karşısında ne kadar bağırıp çağırsanızda fayda eder mi ? Ben de kendimi savunup konuşuyordum karşısında ..baktım daha kötü oluyor şiddete eğilimi var çocuklarıma yazık dedim sus Nur dedim sus Allah sorsun
hayır onun için ağlamayacam artık diyorum ..ben nasıl dünyamın merkezi yapmışım nasıl bu hale gelmişim kendime şaşırıyorumYukarılarda bir yerlerde artık ağladığımı göstermicem ona diyor. Yani değişen bişey olmayacak boşuna yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?