Bu adamı ne yapmalı

Zor bir es daha.benim kide baska biseyden tartisma cikmistir.gelip gonlumu alacaginao tartismadan sonra yerde duran biseyi bu niye kalkmiyor diye kavga cikarir.es isi sansmidir kadermidir .hicbiri evlenmeden once boyle degildiki

Annesine de böyle ..kadın diyor ben kocama bir laf söylüyorum en azından ama buna bişey de diyemiyorum

Haberlerde gördüğümüz eşinden şiddet gören ve sonraki evrelerde öldürülen kadınlar böyle böyle oluyor ışte sabır yarabbi mübarek gün diye bişey demeyeceğim başka ablacığım bebegine dikkat et çoğu şeyi sallamışsın zaten.

İnşallaj düzelir ama can çıkmadan huy çıkmıyor ..rabbim ıslah etsin

Esiniz mide bulandırıcı bir insan.
Nasıl evlilik bu

Bu sekilde hayvanlasan ama sonra duzelenini gormedim maalesef. Ya bosayacaksin ya tamam kocacim deyip herseyini eksiksiz yapip laf soylese de susacaksin. Kalbin kirilsa da agladigini belli bile etmeyip surekli gulumseyeceksin. Karar senin yani.

kp den berbatmış huyu. kp düzeldi mi?
benim dedem de senin kocan gibi. 86 yaşında ama hala aynı. anneannem 65 yaşında bile huysuz diye ağlardı. birgün aniden strese bağlı tansiyon yükselmesi sonucu beyin kanamasından vefat etti.

belki ailen arkanda değil, belki oralarda dul kadın olmak zor. ama şu kısa ömrü kocana kahrolmak için harcama. boşvermeyi takmamayı öğren, her durumda mutlu olmaya çalış.

evet hata sende. bi yerleri fena havalanmış. Dinin için saygı gösteriyorsan da abartıyorsun. önce kendi sınırlarını koru...

Ailem arkamda ama yuva kolay kurulmuyor diyo annem ..kim evladının boşanmasını ister ki..
Kp düzelmemiş tabiki ..artık takmayacam birşeyi ..ağladığımı göstermeyecem ona ..

Hata, bir kadına, üstelik hamile, ruhu hassas bir kadına öküz gibi davranan kocanda. Ne zevzekmiş! Konuşmaları falan yakışıksız.

Hamile kadına gece yarısı kayinvalide sahura geliyor. Ki senin uyanmana bile gerek yok.

Koca ceketini asmaktan dahi aciz. Bunun için kızmasını geçtim, bunu hamile kadından beklemesi bile kabul edilemez. Şov yapıyor, yerlere atıyor ceketi. Kadın yine de kaldırıyor, yemek falan yapıyor. Herşeye susuyor. Doğru hareket tarzının bu olduğunu sanıyor, işe yaramayinca da neden diye ağlıyor.

Bence de siz hatalisiniz konu sahibi. Sizin kendinize saygınız yok ki, eşinizin de olsun.

Kendinizi ve bebeginizi korumak için çaba göstermiyorsaniz, oturup ağlamayın da.

Ailem arkamda ama yuva kolay kurulmuyor diyo annem ..kim evladının boşanmasını ister ki..
Kp düzelmemiş tabiki ..artık takmayacam birşeyi ..ağladığımı göstermeyecem ona ..
ağlama zaten. rol yap ya da gizli ağla demiyorum. gerçekten umursama.

ortada yuva değil çilehane var. 40 yıl çile çekip derviş olacak değilsin ya.

ben buradaki bazı kadınlara şaşırıyorum nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz. sus sesini duymak istemiyorum nasıl bir söz. hoş çocuğa bile söylenmez ya siz onun çocuğu musunuz? bu sözü söylediğinde nasıl ortalığı ayağa kaldirmadiniz, nasıl sessiz kalabildiniz? o ceketi lime lime ederim suratına fırlatırim.
tamam benim tepkilerim de normal değil ama inanın sizinki hepten anormal. sessiz aglayacakmisim. o rahat uyuyacakmis. dunyasini zindan ederim.
bence neden bu kadar sessiz kaldığınızı sorgulayın. çok seviyorsunuz da kaybetmekten korkuyorsanız. Allah'tan başka kimseyi bu kadar sevmeyin. o yokken de varsınız yine olabilirsiz. şiddet eğilimi mi var öyleyse tavsiyem yok. Allah yardımcınız olsun

Birşey soracağım konumuza birçok kişi sizin için fikirlerini yazmış birçoğunu inşallah düzelir gibi benzeri cevaplar yazmışsınız . Eşinizin inşallah maşallah la düzelmeyeceğini sizde biliyorsunuz değil mi?
Siz bu mesajlardan sonra ne gibi bir karara vardınız,uygulamaya başladınız mı?
Yani yok birşey yapmayacaksaniz susacaksınız ezilmeye,örselenmeye devam edeceksiniz .

ağlama zaten. rol yap ya da gizli ağla demiyorum. gerçekten umursama.

ortada yuva değil çilehane var. 40 yıl çile çekip derviş olacak değilsin ya.
Aslında sorun ne biliyor Musun grill ben hayatımın merkezini kocam yapmışım hani sanki o bana sırat yaparsa beni sevmezse dünya yıkılacakmış hiçbirşeyin anlamı kalmayacak ben çok üzülecem vs düşünüyorum..sıkıntı burada bu düşünceden nasıl kurtulabilirim

Yukarılarda bir yerlerde artık ağladığımı göstermicem ona diyor. Yani değişen bişey olmayacak boşuna yazıyoruz

Her d

Hayır
Yukarılarda bir yerlerde artık ağladığımı göstermicem ona diyor. Yani değişen bişey olmayacak boşuna yazıyoruz
hayır onun için ağlamayacam artık diyorum ..ben nasıl dünyamın merkezi yapmışım nasıl bu hale gelmişim kendime şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…