Bu adamı ne yapmalı

Haklı veya haksız olman neyi değiştirecek. Kaç tane konu açmışsın eşin sana kötü davranıyor ortada işte durum.

o kocayla boyle kibar ingiliz kralıyet ailesi gibi konusursan sana anca keske yuzune fırlatsaydım der cık o hanfendi kalıpten senınkı carlamaktan hoslanıyo belli

7.5 aylık hamilesin bide kaynananı sahura cagrıyosun yemek yapıyosun pehhhh o kocan asla sana gel karıcım hizmet ediyim demez biraz kendine gel cocugun varsa ya corbasını yap yada esine yaptır olmadı anneni cagar naz niyaz yap biraz ben adetken biset yapmıyorum cnm yanıyo diye 3 gun dısardan yesin yani napıyım

O ceketi sakince yerden alıp güzelce askıya asıp askısıyla birlikte pencereden aşağı fırlatıp koltuğa misler gibi uzanıcaktın.
Stres mitres kalmazdı yeminle

Afedersiniz ama çok aşağılık bir kocanız varmış.Mübarek ramazanda hamile eşine böyle hakaret ve böyle bir davranışta bulunuyor.Birde oruç tutup sevap kazanacağını mı sanıyor? İnşallah bu dunyada da ahirettede cehennemde yanar böyle cani ruhlular.Yemin ederim kocanızı ıslak odunla dövesim geldi vicdansız adam.

Bu adama ne yapmalı bilemem de cocuk yapilmamaliydi kesinlikle

Bacim insanlar hemen bosan diyor.. ama bosanmak öyle kolay değil...! sanki bosaninca cok daha guzel olacak hayat..bosanan arkadaslarida gördüm ne halde olduklarini heleki ikinci evliligi yapanlari... neyse ama sunu soyleye bilirimki erkegin karsisinda ne kadar sakin kalip susarsak o kadar cosuyorlar her tartisma sonrasi bi sonrakinden daha beter oluyor ben bunu iki gun once esimle tartistigimda bikez daha gördüm .. eskiden o bagirinca bende bagirirdim simdi ben susunca adam daha cok üstüme geliyor son tartismada karar verdim sonu ne olursa olsun kendimi savunup o bagiriyorsa ben bagiricam bakalim ne olacak.. cunku bunu yapan arkadaslarimin esleri daha cok saygi duyuyor.. neyse senin derdinden cok ben kendi derdimi anlattim .. allah hepimize huzur versin..

Iyy ne iğrenç herifmiş allahım sen koru böylelerinden

Size sabır diliyorum, o eşinizin tuttuğu hiçbir oruç vs de kabul olmaz, boşuna tutmasın.. kul hakkı-gönül kırmak en büyük günah.

Ya her konunuzda " gittim yatak odasında ağladım" demişsiniz. Sizin ağlamanızdan memleketi sel basacak. Allah aşkına biraz dik durun. O kadar ağladıktan sonra adam umursamıyor tabii. Çak ağzına bir tane, yık ortalığı, bağır çağır. Adam resmen iş stresini seni ağlatarak atıyor. Of çok sinirlendim şimdi. Bu kadar pasif olma allah aşkına.

Hiç sormayın çok kafaya takıyorum nasıl vereyim ki o korkuyu siz daha tecrübelisiniz

C
Canim benim çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Sen ona sevgini gösterdiğin için o sevgi döyumunu yaşıyor ihtiyacı karşılanıyor bu anlamda. Sevgi göstermesen belki o da sana sevgi gösterebilir. Herkesle olan ilişkilerimiz de böyle değil mıdır kim daha çok verici ise o kaybeder bence.

Hiç sormayın çok kafaya takıyorum nasıl vereyim ki o korkuyu siz daha tecrübelisiniz
Valla ne yalan söyleyeyim bende belki 9 sene böyleydim kafaya taktığın için farkında olmadan kavga sebebi de oluyor. Hayatının odak noktası o olmasın. Örgü örmeye dal, bana kendimce dikiş dikmek iyi geldi internetten sürekli farklı model kıyafetler bulup uğraşmaya başladım falan. Aman salla gitsin bugünden itibaren eline kağıt kalem al hayatta değiştirip yön vereceğin ve asla değiştiremeyeceğin şeyleri sırala her konuda ama oraya hayvanlarla ilgili yani hayvani yaratıklarla ilgili cünleler yazma çünkü anlamazlar. Salla gitsinnn.

Çok tepkisiz kalmışsın
kendine yazık edersin böyle..
Hakkınızda hayırlısı olsun

böyle adamlara çocuk doğuruyosunuz ya ben ne diyeceğimi bilemiyorum

Neden her şeye susuyorsunuz?
Ceketi mi fırlattı, bak o öyle atılmaz deyip alıp atacaksın çöpe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…