Bu adamı ne yapmalı

Sen 10 kere düşünüyorsun ama o bir kere bile düşünmüyor, sorununuz bu... Yok hayır gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum, sana bu kadar değersiz biri gibi davranan bir adamla birlikte olmak sana ne katıyor, ne katacak? Gerçekten sana hissettirdiği kötü şeylere değiyor mu? Gerçekten bu insanın nesini seviyorsun? Sevgi mi yoksa ihtiyaç veya alışkanlık mı? Bunu burada yanıtlamana gerek yok ama lütfen bu sorunun cevabını uzun uzun düşünüp kendine dürüstçe yanıtla.

Laf sokmuşsun işte. Beni 55'imde boşa demen bildiğin laf sokmak. O zaman adam lanet ediyor şakalaştığına. Ne dese senin ağlamaya hazır olmandan korkuyor.

Laf sokmuşsun işte. Beni 55'imde boşa demen bildiğin laf sokmak. O zaman adam lanet ediyor şakalaştığına. Ne dese senin ağlamaya hazır olmandan korkuyor.
Hamileliğin son aylarında gayet normal ağlamaya hazır,aşırı hassas olması.O da biraz dikkat etsin haline,tavrına.Ceket yüzünden yapılanlar hoş değil ayrıca.

Bence adam çok zengin falan olmalı. Hani yani düşündüm düşündüm bu derece pasifliği ve köleliğin başka açıklamasını bulamadım

Hamileliğin son aylarında gayet normal ağlamaya hazır,aşırı hassas olması.O da biraz dikkat etsin haline,tavrına.Ceket yüzünden yapılanlar hoş değil ayrıca.
Bunu adam anlamıyor, o kadar zarif olsa hamile eşini uğraştırmaz kendi yapardı zaten. Bir de hamuru odundan. Benim tavrımda ne var ki diyor zaten. Hangi koca kendi hatalarını görüyor ki? İstersen kameraya al yine kabul etmezler.
Ben tecrübemi söyledim, hocanın dediği gibi bana damdan düşeni getirin.. ben düştüm ve çözümünü söylüyorum.

Damdan düşeni dinlemekte her zaman fayda var.Umarım arkadaşa yarar.

Bence adam çok zengin falan olmalı. Hani yani düşündüm düşündüm bu derece pasifliği ve köleliğin başka açıklamasını bulamadım
Yani psikolojik bir açıklaması vardır muhakkak, belki herşeye rağmen adamın yanında kendini güvende hissediyor veya kabullenmesini gerektiren başka bir sebep var, bunu biz bilemeyiz ancak konu sahibi kendini sorgularsa bulabilir.

Alışkanlık sanırım ..sevgi diyorum kendi kendime ama böyle sevgi mi olur ki onun sevgisinden bile emin değilim ..kendi sevgimi de artık sorgular oldum

55 inde boşa lafını kendisi baban söyledi ben ona demedim yine cevap vermedim annesinin yanında

Cok uzuldum ya bu nasil insan ağlarken agzini kapa sesin gelmesin nedemek ki hamilesin bide cok üzüldüm

Alışkanlık sanırım ..sevgi diyorum kendi kendime ama böyle sevgi mi olur ki onun sevgisinden bile emin değilim ..kendi sevgimi de artık sorgular oldum

Yaşadığın hayata sanki senin değil de bir yakının mesela çok sevdiğin bir arkadaşının veya kardeşinin hayatıymış ve sanki bütün bunları o yaşıyor ve sana anlatıyormuş gibi uzaktan bakmayı dene, sen olsan o yakınına ne yapmasını tavsiye ederdin? Nasıl daha iyi bir hayatı olabilirdi?

Hani diyorsunuz ya huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum, hah işte bu herifle melek olsanız huzursuzluk çıkar. Öyle bir adam, geçimsiz, terbiyesiz, saygısız. O yüzden bari bu kadar silik bir tip olmayın da en azından kendinizi ezdirip onurunuzu incitmeyin.

Bu dangoz herifle huzuru unutun zaten.

Bu adam herkese karsi huysuz biri mi? Ve boyle miydi evlendiginizde?

Eger huysuzlugu birtek sana karsi ise, sen agladikca seni daha aciz gorup daha da acimasiz davraniyor olmasi yuksek bir ihtimal. Bence sen, daha hamileyken sana boyle davranan bir adamla beraber nasil cocuk buyutebilecegini gozden gecirmelisin. Ekonomik ozgurlugun var mi? Arkanda aile destegin var mi bilmiyorum ama bu adam sen sanki biryere gidemezmissin gibi davraniyorsa soyle saglam bir sarsmak gerek.
Ceket aski vs gibi seylerle kavga cikarmak ne anlamadim. Kendi eli armut mu topluyor assin duzgun biraksin ceketini.
Ben yanlis mi yapiyorum demissin ya, bence yanlis yapiyorsun ama ben sana nasil diyeyim simdi evlilik iki kisinin mutlulgu uzerind kurulmali diye sen sanki simdiden kendi mutlulugundan vazgecmissin.
Cok sivri konustuysam ozur dilerim sonucta senin hayatinla ya da olanaklarinla ilgili hicbir fikrim yok ama senin mutlulugunu dusunmeyen bir adamla da nasil devam edeceksin yoluna Allah yardimcin olsun. Bebegini saglikla kucagina almani dilerim.

onu adam söylemiş
yani diyor ki çocuklar giderse seninle başbaşa kalmak istemiyorum beni boşa da kurtulayım demiş adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…