Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik ve doğum sonrası brz psikolojik yönden hassas olabilirsiniz diye düşünüyorm zamanla geçeceğine inanıorm..ama bunları düşünüp düşünüp kendinizi doldurmayın derim yoksa cidden soğursunuz
hamilelik ve doğum sonrası brz psikolojik yönden hassas olabilirsiniz diye düşünüyorm zamanla geçeceğine inanıorm..ama bunları düşünüp düşünüp kendinizi doldurmayın derim yoksa cidden soğursunuz
Derdinizle ilgili malesef bir yorumda bulunamayacağım.
Türkçe'yi biraz daha özenli kullanırsanız daha anlaşılır olacaktır yazılanlar.![]()
nerden baslsam bilmiyrm.yeni evliym birde bebegim var.benim derdim esimle.yeni evliyiz ama sanki 50_60 yillik evli gibiyiz.esimle severek evlendm.ama insanin icine girilmeyince bilinmiyor.cocuk gibi hareketlwri var.davranislari cok simarikca.agzini ege ege konusur.defalarca uyaruyrm yasina gore hareket et.diye ama yine ayni davranislar.karisi oldugunu hic hissettirmez.sadece gece olunca askm askim diye pesiimde dolasir.isi bitince arkadasi gibi harekeer yine baslar.birde benm yanimda hic okmadi gecen ailesie kVg etik.olayi bN yikti.sucluymusum gibi demedigini birakmadi.sen benm karimsin deyip benm karumadi.boyle.yaparak beni kendinden soguuttu.inan hic yanina gidesim bile yok.bu evlilik boyle nereye kadar kizlar dertlesmeye ihtiyacim var.