bu adami sevmiyorum galiba

Ben bu adamı sevmıyorum galıba dıyen kadın, aslında sunu demek ıstıyordur; ben bu adama aşığım ama gereklı ilgiyi görmüyorum ve mutsuz oluyorum.

nerden baslsam bilmiyrm.yeni evliym birde bebegim var.benim derdim esimle.yeni evliyiz ama sanki 50_60 yillik evli gibiyiz.esimle severek evlendm.ama insanin icine girilmeyince bilinmiyor.cocuk gibi hareketlwri var.davranislari cok simarikca.agzini ege ege konusur.defalarca uyaruyrm yasina gore hareket et.diye ama yine ayni davranislar.karisi oldugunu hic hissettirmez.sadece gece olunca askm askim diye pesiimde dolasir.isi bitince arkadasi gibi harekeer yine baslar.birde benm yanimda hic okmadi gecen ailesie kVg etik.olayi bN yikti.sucluymusum gibi demedigini birakmadi.sen benm karimsin deyip benm karumadi.boyle.yaparak beni kendinden soguuttu.inan hic yanina gidesim bile yok.bu evlilik boyle nereye kadar kizlar dertlesmeye ihtiyacim var.

dogumdan sonra boyle hissedilebiliyor.insan kendini tanıyamıyor.

nerden baslsam bilmiyrm.yeni evliym birde bebegim var.benim derdim esimle.yeni evliyiz ama sanki 50_60 yillik evli gibiyiz.esimle severek evlendm.ama insanin icine girilmeyince bilinmiyor.cocuk gibi hareketlwri var.davranislari cok simarikca.agzini ege ege konusur.defalarca uyaruyrm yasina gore hareket et.diye ama yine ayni davranislar.karisi oldugunu hic hissettirmez.sadece gece olunca askm askim diye pesiimde dolasir.isi bitince arkadasi gibi harekeer yine baslar.birde benm yanimda hic okmadi gecen ailesie kVg etik.olayi bN yikti.sucluymusum gibi demedigini birakmadi.sen benm karimsin deyip benm karumadi.boyle.yaparak beni kendinden soguuttu.inan hic yanina gidesim bile yok.bu evlilik boyle nereye kadar kizlar dertlesmeye ihtiyacim var.

Can çıkar huy çıkmaz derler. Hatalar düzeltilir, ufak tefek sorunlar hallolur konuşarak. Ama insanın karakteri kişiliği zor değişir. Ben ailesiyle eşi arasında iken ailesini tutan erkeklerin hiç evlenmemeleri gerektiği kanısındayım. Yine de karamsar olmamakta fayda var. Uyuşan iki insan olmasaydınız ve sevmeseydiniz bir ömrü beraber paylaşmayı düşünüp evlenme kararı almazdınız. Umuyorum ki geçici bir dönem, bir süreç olur sizin adınıza. Ortak zevklerinizi ortak aktivitelerinizi çoğaltmayı deneyin. Umarım üstesinden gelirsiniz psikolojinizi bozmadan...

Can çıkar huy çıkmaz derler. Hatalar düzeltilir, ufak tefek sorunlar hallolur konuşarak. Ama insanın karakteri kişiliği zor değişir. Ben ailesiyle eşi arasında iken ailesini tutan erkeklerin hiç evlenmemeleri gerektiği kanısındayım. Yine de karamsar olmamakta fayda var. Uyuşan iki insan olmasaydınız ve sevmeseydiniz bir ömrü beraber paylaşmayı düşünüp evlenme kararı almazdınız. Umuyorum ki geçici bir dönem, bir süreç olur sizin adınıza. Ortak zevklerinizi ortak aktivitelerinizi çoğaltmayı deneyin. Umarım üstesinden gelirsiniz psikolojinizi bozmadan...

umarım dediğin gibi olur. ben biraz sert karakterliyim. kalbimden geçen dilimdedir. o yüzden kaybettim ya. iki yüzlü olsam yüzlerine gülüp arkalarından iş çevirseydim ben bu kadar üzülmezdim. eşimin ailesi ile ilgili rahatsızlıkları dile getirirdim. eşimin bana demediği laflar, etmediği hakaretler kalmadı. geçen gün ailesiyle kavga ettim. zerre kadar suçum yok. eşimde bunu çok iyi biliyor. herşey onun yanında yaşandı. ama yinede beni kötüledi onların yanında. ailesinin de bana saydığı laflar cabası. eşimde bu olayda hep beni suçladı. aradan zaman geçti eşimin ailesi hiç bişey olmamış gibi davranıyor. bendende aynı şekilde davranmamı istediler. duyduğum bütün lafları yalayıp yutmamı istediler. ben unutmıyorum yaşananları, bana denilen lafları. böyle olduğum içinde adım kinciye çıktı.

uzun lafın kısası eşimden iyice soğudum kızlar.

belli ki içinde bazı şeyler birikmiş artık eşinden soğuduğunu düşünüyorsun bence iyilikle güzellikle eşinle konuş içinden geçenleri paylaş bir insan zor değişir ama belki bir faydası olur konuşmaların umarım işe yarar.birde eşinin eksi değilkde artı yönlerini görmeye çalış aranız daha çok soğumasın:31:

belli ki içinde bazı şeyler birikmiş artık eşinden soğuduğunu düşünüyorsun bence iyilikle güzellikle eşinle konuş içinden geçenleri paylaş bir insan zor değişir ama belki bir faydası olur konuşmaların umarım işe yarar.birde eşinin eksi değilkde artı yönlerini görmeye çalış aranız daha çok soğumasın:31:

eşimin eks, yanlarının dışında artı yanları da var. bunu inkar edemem. ama eksiler ağır basıyor işte.

ne kadarlık evlisin? ve kaç yıldır görüşüyordun eşinle

yeni evliyim deiğine göre çocuk erken olmuş sanırım. keşke biraz bekleseydiniz ama olan olmuş.

severek evlenip sonra sevmediğini düşünmek ne kadar kötü bir durum :50:

eşin değişmez ama sen değiş o zaman. rahatsız oduğunu söyle, tekrarladığı zamanda tavrını mutlaka belli et.. hatta zor yumuşa ki bir daha yapamasın

Dogumdan sonra esler arasindaki duygular patlak verirmis. Bugune kadar icine attiklarini her iki tarafta ortaya dokebilirmis. Bende suan ayni durumda oldugum icin arastirdim biraz. Hatta bizde artik o kadar bunaltici bir hal aldiki uzman birinden yardim almayi teklif edicem esime. Sizede aynisini yapmanizi oneririm. Insan kucucuk olaylari buyutup iliskiye zarar verebiliyor. Kendimizden biliyorum.

ne kadarlık evlisin? ve kaç yıldır görüşüyordun eşinle

yeni evliyim deiğine göre çocuk erken olmuş sanırım. keşke biraz bekleseydiniz ama olan olmuş.

severek evlenip sonra sevmediğini düşünmek ne kadar kötü bir durum :50:

eşin değişmez ama sen değiş o zaman. rahatsız oduğunu söyle, tekrarladığı zamanda tavrını mutlaka belli et.. hatta zor yumuşa ki bir daha yapamasın

1.5 yıllık evliyim eşimle 5-6 sened,r tanışıyouz. sana özelden mesaj yazıcam ama mesaj sayım 100'u bulmadığı için atamadım.

Back
X